Lush Sweet Lips Lipscrub

Nu ik steeds meer lipstick ga dragen is het ook erg belangrijk om gladde lippen te hebben want anders kun je de lipstick niet mooi egaal op je lippen aan brengen en blijft het overal achter hangen. Ik had deze scrub al een keer bij een vriendinnetje geprobeerd en ik vond hem zo fijn en lekker, haha! Want het is gewoon suiker met een heerlijke smaak van vanille en chocolade! En het doet ook nog eens zijn werk erg goed. Helemaal goed dus!

Het is verpakt in een heel erg klein en schattig potje. Het is wel een erg simpele verpakking maar we zijn ook niet anders gewend van Lush. Het potje bevat 25 gram wat niet heel erg veel is, maar je hebt maar een beetje nodig om je lippen lekker zacht te srubben!

Zoals je kan zien zit het potje lekker vol dus niet dat je hem open maakt dat er maar een klein beetje in zit. De scrubdeeltjes zijn gewoon deeltjes suiker dus ook zo groot als de wat grovere suiker korrels. Je moet wel voorzichtig over je lippen heen scrubben want ik was de eerste keer een beetje te enthousiast en scrubte mijn lippen kapot en ze voelde heel erg branderig daarna aan. Dus voorzichtig en met beleid scrubben, je lippen zijn natuurlijk veel gevoeliger dan andere delen van je huid.

Zoals je kan zien is dit een goed product want er zitten alleen maar organische en andere verantwoorde ingrediënten in, wat natuurlijk erg fijn is om te weten dat daar aandacht aan word besteed!

Je betaald alleen best wel veel voor zo een simpel en klein potje namelijk € 9,95 wat ik erg veel vind, maar ik heb het er voor over doordat de smaak zo heerlijk is. Maar je kan natuurlijk thuis ook eenvoudig een suiker scrub maken en dan is het natuurlijk een stuk goedkoper! Ik ben er in ieder geval erg blij mee want hij doet goed zijn werk en mijn lippies zijn heerlijk zacht en geheel velletjes vrij!

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Beautynailsfun
  17 juni 2011 at 08:07

  Heerlijkkkk is deze scrub! Ben er echt gek op! ;-)

 • Reply
  Paola
  17 juni 2011 at 08:14

  Zier er fijn uit!

 • Reply
  Inge
  17 juni 2011 at 08:33

  ik hou van dit goedje =)

 • Reply
  Alyssa
  17 juni 2011 at 08:38

  Ik heb nog geen enkel Lush product, maar ik vind ze wel heerlijk ruiken. Dit lijkt me een fijn product.

 • Reply
  LottedeJ
  17 juni 2011 at 09:10

  Ik heb ook een lipscrub van Lush, ik heb de Bubblegum haha. Zooo lekker zijn die lipscrubs! En ik dacht eerst ook van jeetje, het is wel heel duur voor zo’n klein potje! Maar ik heb de mijne nu een half jaar en hij zit nog 7/8 vol ofzo!

 • Reply
  bonnie
  17 juni 2011 at 10:30

  Oh heerlijk ziet het eruit!
  En toch nog een artikel!
  Ondanks het zakken, sterkte!

 • Reply
  Joan
  17 juni 2011 at 10:35

  Ik heb ook een lip scrub van Lush, namelijk Mint Julips (smaakt naar after eight chocolate hmm). Heb hem zelf gekocht bij Lush.co.uk dus iets goedkoper. En je doet er behoorlijk lang mee, mijne is volgens mij nog geen eens voor 1/5 leeg en heb hem al een behoorlijke tijd (maar gebruik hem ook niet super vaak).

 • Reply
  Jessica
  17 juni 2011 at 11:29

  Klinkt goed; maar ik heb er echt geen 10 euro voor over.
  Leuke review!

 • Reply
  Elodie
  17 juni 2011 at 12:24

  Ziet er fijn uit, maar ik zou het niet kopen omwille van de prijs. Geef mij dan maar mijn tandenborstel om te scrubben :)

 • Reply
  Kayla
  17 juni 2011 at 12:46

  Deze ziet er zo fijn uit, ik ben er erg benieuwd naar!

 • Reply
  Carola
  17 juni 2011 at 13:14

  Ik ga deze voor komende winter ook maar eens aanschaffen.

 • Reply
  Elien
  17 juni 2011 at 13:51

  ziet er leuk uit!!

 • Reply
  Marieke
  17 juni 2011 at 13:57

  aah die heb ik ook :D je doet er echt onzetten lang mee, dus die prijs valt wel mee hoor ;)

 • Reply
  Jessica
  17 juni 2011 at 14:12

  Ziet er goed uit, maar ik vind het inderdaad ook vrij duur voor iets wat je in principe ook thuis kunt maken!

 • Reply
  Sharon
  17 juni 2011 at 14:18

  Ik heb de bubblegum versie. En hoewel ik de ingrediënten erg dit-kan-ik-ook-makkelijk-zelfmaken-achtig vind gebruik ik het heel vaak en is het toch superhandig om in een potje te hebben!

 • Reply
  Silva
  17 juni 2011 at 16:51

  Lijkt me wel fijn, maar ik maak liever zelf lipscrubs ;)

 • Reply
  Roos
  17 juni 2011 at 17:13

  Ik heb deze in bubblegum, ze werken zo ontzettend goed, ik ben er heel blij mee :)

 • Reply
  Maris
  17 juni 2011 at 20:27

  Lijkt me een heel fijn product! Ik ga toch maar eens kijken in de Lush winkel als ik in Amsterdam ben. :)
  x

 • Reply
  Joyce
  25 juni 2011 at 18:52

  Ik vind hem zelf te prijzig, aangezien je hem niet zo lang kunt bewaren en dit zo’n product is wat ik niet veel gebruik. Maar klinkt hemels, dat zeker!

 • Laat een reactie achter