Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Preview: Lush x Shrek swamp aesthetic collectie

Lush Shrek

Alle oger-fans zullen enthousiast worden van de nieuwe limited edition Lush x Shrek-collectie die binnenkort uitkomt! Vanaf 25 maart ligt de nieuwe collectie van Lush in de winkels en in de online schappen. Kom maar door met de groene swamp aesthetic collectie die in het teken staat van de fantastische animatie Shrek!

Lush x Shrek: Clean aesthetic is uit, swamp aesthetic is in

De gloednieuwe Lush x Shrek-collectie is geïnspireerd op DreamWorks Animation’s Shrek-franchise en viert ieders innerlijke oger, in tegenstelling tot de ‘clean girl’-trend van de afgelopen jaren. De producten lanceren op vrijdag 22 maart om 9.00 uur ’s ochtends exclusief op de Lush-app en zijn vanaf maandag 25 maart ook op webshop verkrijgbaar.

Net als uien heeft deze collectie verschillende lagen. De collectie is geïnspireerd op Shreks reis van een laag zelfbeeld naar omarmen wie je bent, met als doel de vreugde en Shreks ondeugende humor over te brengen naar de wereld van beauty en selfcare. Hierbij laat de collectie zien dat er niet één methode is die je mooi en goed laat voelen – een moerasachtig bad is ook selfcare!

Maak kennis met de Lush Shrek collectie

De nieuwe limited edition collectie bevat Get Out Of My Swamp shower slime, Shrek Swamp bath bomb en Fiona douchegel, allemaal met nieuwe en exclusieve geuren. Daarnaast keren oude favoriete geuren terug in Gingy bubble bar en Donkey bath bomb. 

Lush Shrek

Lush Shrek By Night One Way, By Day Another Body Spray – € 45,00

Een sprookjesachtige mix van limoen en mangoblad met noten van verse, ­sappige meloen en frisse appel.

Lush Shrek

Lush Shrek Donkey Bath Bomb – € 8,00

Waar zou een dappere ridder zijn zonder zijn nobele ros? Ga op avontuur in bad met Donkey en zijn gezellige, wafelachtige geur.

Lush Shrek

Lush Shrek Gingy Bubble Bar – € 9,00

Zeg ken jij de muffinman? Maak kennis met het zoete schuim van ieders favoriete peperkoekmannetje!

Lush Shrek

Lush Shrek Swamp Bath Bomb – € 10,00

Wees geen Farquaad! Creëer je eigen moerasbad met de rijke geur van chocolade gemengd met een verfrissende, kruidige mix van pepermunt, roze peper en vanille.

Lush Shrek Fiona Shower Gel

Lush Shrek Fion Shower Gel – € 12,00

Transformeer in je beste zelf dankzij de oger-heerlijke frisse, fruitige mix in deze betoverende douchegel. Fiona heeft een lichte, frisse en fruitige geur van limoen en groen gras, met limoen-, dennennaald- en buchu-olie en mangobladextract.

Lush Shrek Shower Slime

Lush Shrek Get Outta My Swamp shower Slime – € 12,00

Omarm net als Shrek de kracht van het moeras met deze slijmerige body wash, voor een zijdezachte huid. Shrek Swamp heeft een rijke, diepe chocoladegeur heeft die is vermengd met een verfrissende, muntachtige en kruidige topnoot dankzij pepermunt, roze peper en vanille.

Lush Shrek Power Mask

Lush Shrek Mask of Magnaminty face and body mask

Het bestverkopende Mask Of Magnaminty gezichts- en lichaamsmasker van Lush – door klanten in Zuid-Korea ‘Shrek Pack’ genoemd vanwege de ogerachtige, groene tint – zal ook een speciaal Shrek-label hebben om deze samenwerking te vieren. Met meer dan 1000 5-sterrenreviews op de Lush-website is het masker wereldwijd een favoriet bij klanten die te maken hebben met een vette, acnegevoelige huid.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *