Search
Close this search box.

Lush Parfum

In een goodiebag van de Lush zaten twee parfums van Lush een solid parfum en een gewone. Ik hou echt van de Lush geuren dus dit leek me echt geweldig. Echt super leuk dat dit er dus in zat. Ik kreeg van mijn vriendin er nog een omdat ze hem niet lekker vond ruiken en ik ben er heel erg blij mee!

Ik heb de geuren: The Smell Of Freedom en Lust. TSOF (ik kort het even af) zit in de solid verpakking en Lust in de verstuiver. Ik heb nog nooit een solid parfum gehad dus dit is voor mij wel nieuw en was behoorlijk benieuwd hoe dit zou werken en of het wel lang bleef zitten en niet plakkerig was of zoiets. We beginnen met Lust en daarna TSOF.

Dit parfum is niet zo geschikt voor muurbloempjes of bedeesde types, reken maar dat je de aandacht trekt als je dit verleidelijke parfum draagt. De hoofdtoon is jasmijn, na verloop van tijd ontwikkelt de geur zich verder en ruik je ondertonen van ylang, vanille, roos en sandelhout. De geur is gemaakt door Mark Constantine, die graag een parfum wilde maken dat recht deed aan het ontzettende sexy karakter van jasmijn.

Dit is het flesje van Lust, het is een lange dunne staaf met 9 gram erin. Het spuit fijn het flesje en is heel erg makkelijk om ergens mee naar toe te nemen. En de aandacht zeker met deze parfum want het is een hele aanwezige geur! Je moet dan ook echt niet veel hiervan opspuiten, anders heb je een hele bedrukkende geur om je heen hangen, echt oppassen dus hiermee! Ik ben zelf eigenlijk meer van de lichtere en zoetere geuren maar deze vind ik best wel lekker. Met mate dan te verstaan want als je er teveel van op doet vind ik hem helemaal niet lekker meer.

Lust in deze spuitverpakking kost € 16,95

In eerste instantie ruikt dit parfum wat groen en kruidig, de geur verdiept zich later tot warme houttonen. Dit geweldige parfum bestaat eigenlijk uit drie aparte geuren. Simon Constantine, die deze geur heeft ontwikkeld, werd geinspireerd door de verhalen van drie mannen die hij ontmoette op zijn reizen. Alledrie hebben ze op hun eigen manier gevochten voor hun vrijheid of die van anderen. De essentiële oliën en ingrediënten in deze geuren zijn afkomstig uit de drie landen van herkomst. Samen vormen ze The Smell of Freedom.

TSOF is een iets lichtere geur dan Lust maar ik vind hem nog steeds wel ‘zwaar’ overkomen. De parfum zit in een handige draai verpakking (handig was het bij mij niet want ze hadden de sticker over het draaistoefje aan de onderkant geplakt, heel handig). Ik vind de parfum echt totaal niet plakken het is heel romig en trekt snel in. Maar je hebt echt niet veel nodig want er komt echt veel geur vanaf. In de verpakking zit 12 gram en het is ook nog eens Vegan dat betekend dat het niet met dierlijk vet is gemaakt! Ook een dik pluspunt dus. Hij blijft behoorlijk lang zitten maar niet langer dan een gewone parfum

The Smell Of Freemdom in deze verpakking kost € 12,95

Ik vind The Smell Of Freedom het lekkerste en ik denk dat ik hem best wel vaak zou gaan gebruiken, desondanks dat ik helemaal niet zo een fan ben van zware luchtjes.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. die gewone parfum, hoeveel miniliter zit daar in dan?! 9?

    die geuren klinken trouwens erg lekker, jammer dat er geen geuren-pc bestaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *