Zoek
Sluit dit zoekvak.

LUSH Happy Halloween!

LUSH Happy Halloween!

Ik ben gek op de producten van LUSH en ik vind het echt eeuwig zonde dat er in de buurt van Zwolle geen winkel te vinden is. Gelukkig ben ik redelijk vaak in Amsterdam en wip ik vaak op het station even langs om alles even goed te kunnen besnuffelen. Rond de feestdagen heeft LUSH altijd erg leuke collecties, zo ook met Halloween. Het mag dan wel niet zo populair in Nederland zijn, Halloween, maar de collectie van LUSH is fantastisch!

LUSH Happy Halloween!

Als je mij vraagt hoe je het beste een feestje kan maken van de badder- of douchepartij, dan is het antwoord vrij simpel: LUSH! En ik denk dat veel trouwe fans dat met mij beamen! Voor Halloween komt LUSH altijd met een leuke maar kleine collectie met – al zeg ik het zelf – erg leuke producten. Dit keer bestaat de collectie uit tien producten die er spookachtig maar toch ook heel schattig uitzien. Zoals ik al zei, een feestje voor in je badkamer.

LUSH Happy Halloween!

De collectie heeft een aantal nieuwe producten en wat oude producten in de collectie terug laten komen. Zo kennen we de groene Shower Cream Lord Of Misrule nog wel van vorige jaar. Maar nieuw onder andere dit jaar zijn de Monster’s Ball bath bomb, Autumn Leaf bath bomb, Pumpkin bath bomb, Goth Fairy shimmer bar, Boo bath melt, Magic Wand zeep, en de Fire Side zeep. Ik laat jullie graag een aantal nieuwe en oudere producten zien. Maar het beste kun je gewoon naar de LUSH winkel gaan en alles zelf zien en vooral ruiken.

LUSH Happy Halloween!

Fire Side zeep – € 6,95 per 100 gram

Weinig zo gezellig als avonden rond het vuur en deze zeep is een ode aan dit soort mooie momenten. Fire Side is niet zo licht ontvlambaar als het lijkt – geschikt voor je handen en lichaam en met de hartverwarmende geur van kruidnagel en vanille.

Ik vind dit echt een hele bijzondere geur hebben, heel warm en uitermate geschikt voor de herfst. Maar dat komt natuurlijk door de warmte van de geuren vanille en kruidnagel. Ik gebruik de LUSH vaste zepen trouwens alleen voor mijn handen, op het lichaam vind ik ze ietwat uitdrogend.

LUSH Happy Halloween!

Boo bath melt – € 4,95

Schrik niet van Boo! Deze zachte bath melt kwam op de wereld om te verwennen. Is het een zoete meringue of een vriendelijk spookje? Hoe dan ook, als Boo het bad vult met romige, voedende oliën maakt het weinig meer uit. Deze melt heeft de geur van gember en voorziet je van nieuwe energie. Handig voor Halloweennacht of in de aanloop naar intense feestdagen.

Ziet dit spookje er niet super schattig uit? Van LUSH ben ik vaak hele grote objecten gewend maar deze is schattig en aan de kleine kant en heeft een zachte geur.

LUSH Happy Halloween!

Goth Fairy shimmer bar – € 8,95

Deze goth fee zorgt voor een sprookjeshuid: gevoed, zacht, met een heerlijke geur en lichte glinstering zodat je nóg meer opvalt in het donker. Breng rechtstreeks aan op je huid en bewaar de bar niet in de herfstzon, want dat kan deze stoere Halloween queen laten smelten.

Dit kleine gemene feetje is eigenlijk heel erg lief. Want het verzorgt de huid heerlijk met oliën en laat ook nog eens een prachtige shimmer achter op de huid. Pas trouwens wel op met het bad, daarna moet je hem even ontglitteren ;).

LUSH Happy Halloween!

Monster’s Ball bath bomb – € 5,95

Jaag iedereen de stuipen op het lijf met deze bath bomb! Dit kleurrijke icoon is geïnspireerd door Abominable Snowman en bevat zout uit de Himalaya. De gruwelijk lekkere combinatie van limoen en neroli geeft je de hele nacht een angstaanjagend goed gevoel.

Het is toch altijd een feestje om met @lush_nl in bad te mogen! Meer informatie over deze heerlijke bath bomb snel op de site! ?

Een video die is geplaatst door Aranka Haverkamp (@byaranka) op

Dit is zo een bijzondere én vooral lekkere bath bomb. Ik heb het idee dat ik in een bad vol met zoete snoepjes lig terwijl het water een hele mysterieuze kleur aanneemt. Zeker een feestje om lekker van te genieten!

LUSH Happy Halloween!

Lord of Misrule showercream – vanaf € 8,50

Dit intense groene doucheproduct is een ondeugende, kruidige mix van zwarte peper en patchouli-olie. Aarden lukt sowieso, met beide benen op je badkamervloer. Bevat Fair Trade vanille en tarwekiemolie vol vitamine E.

Ik moet eerlijk toegeven dat dit mijn minst favoriete product uit de collectie is, terwijl het juist zo een groot succes is. De geur is gewoon niet mijn ding, maar de groene kleur is wel weer erg leuk gedaan!

LUSH Happy Halloween!

Ik zou zeggen, mocht je in de buurt zijn van een LUSH dezer dagen, ga dan zeker even naar deze collectie toe om het te bewonderen maar vooral even te ruiken! De donkere dagen komen er weer aan en dan vind ik het heerlijk languit in bad te liggen en lekker te genieten en dat kan niet beter dan in combinatie met LUSH. De LUSH Halloween collectie is al te koop vanaf 23 september en ligt nog zeker een dikke maand in de winkels en natuurlijk online!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Populair of niet, ik ben dol op Halloween! :-)
    Ik vind dat er weer erg leuke producten in hun Halloweencollectie zitten.
    Die Monster’s Ball geeft echt een leuk effect in bad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *