Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LUSH Halloween- en Wintercollectie

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Ik hou van LUSH, als ik ergens ben waar een LUSH is word ik van meters afstand al naar de winkel gelokt vanwege hun geur. Meer mensen hier die de LUSH al vanaf meters afstand ruiken? En als ik dat dan ruik moet ik meteen naar binnen. Zo ontving ik ook een pakketje met de nieuwe Halloween- en Wintercollectie en die geur die uit dat pakketje kwam…

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Halloween

LUSH geeft altijd graag wat extra aandacht aan de griezelige dagen aan het eind van oktober. In Nederland is het niet echt een ding, maar het begint wel steeds meer te komen. Maar toch weet de Halloween collectie van LUSH mij altijd te boeien! Het is een beperkte collectie maar zeker wel een leuke!

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Ectoplasm Jelly Bomb – € 6,95

Bathbusters! If there’s something strange in your nightly bath, who you gonna call? Laat deze wonderlijke bath bomb voorzichtig in je badwater zakken. Zeewiergel verzacht je huid, mandarijn, grapefruit en herstellende litsea cubeba-oliën verjagen binnen no-time alle sproken.

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Bewitched Bubble Bar – € 6,50

Na een drukke dag rondsuizen op je bezemsteel, land je weer lekker dankzij de geur van olibanum en bergamot. Een korte (tover)spreuk en je ademt de bekende geur van bramen in. Of het nu in dit leven is, of in een van je andere zeven, je zou een dwaas zijn om dit aan je voorbij te laten gaan. Hij ziet er misschien een beetje eng uit, hij ruikt echt fantastisch! Baal echt zo dat ik geen bad meer heb.

Winter

De Lush uitvinders hebben geprobeerd om dit jaar met een exclusieve Kerstcollectie een antwoord te vinden op de grote problemen van de schoonheidsindustrie. Met een hoop innovativiteit, creativiteit en fantasie worden de grenzen van Lush verlegd en wordt een nieuwe standaard gezet. Bereid je voor op een exclusieve sneak-peek van onze winter highlights! De gehele collectie is vegan en zelfconserverend. Alle zepen hebben een basis van raapzaad- en kokosolie, er wordt geen palmolie gebruikt. Voor de eerste keer is er een brede keuze aan zelfconserverende – en voor het overgrote deel onverpakte verzorgingsproducten voor het lichaam en gezicht.

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Butterbear Washcard – € 3,00

We hebben allemaal wel eens een knuffel nodig. Wikkel jezelf in de opbeurende en verzachtende armen van ylang ylang en musk. Wrijf de wash card tussen je natte handen voor zoetgeurend schuim dat je huid en haar verfrist. Stop ‘em in je zak voor on-the-go wasjes.

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Shades of Gold, Frankincense en Myrrh Solid Face & Lip Block – € 16,95

Het maakt niet uit wat je van plan was te gaan doen, zolang je maar schitterd de hele nacht door. Shades of Gold Frankincense and Myrrh laat je gezicht glanzen en stralen zoals de sterren. Als je naar een feestje gaat maak je dan klaar met deze Kalahari meloen en organische jojoba olie lippenblok, of hoe LUSH het ook correct in het Nederlands wil noemen. Mix het eventueel met een kleurtje en zorg dat je lippen of gezicht optimaal verzorgd zijn.

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Thundersnow Bath Bomb – € 5,95

Wanneer de weersverwachtingen (of de onderlinge familie- banden…) onheilspellend zijn kom je helemaal tot rust in de frisse en kruidige wervelstorm van pepermunt en cacao. Zowel je huid als je humeur worden hier bijzonder zacht van. Uiteindelijk waait het allemaal wel weer over. Beloofd.

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Snow Cloud Zeep – € 6,50 per 100 gram

Een wolk van een zeep die jou, dankzij verkwikkende sinaasappelbloesem en neroli-olie, even doet geloven dat het zomer is.

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Berry Berry Christmas Showergel en Naked Showergel – € 17,95

Met deze fruitige beauty waan je je even in een verfrissend winterwonderland vol zachte, knisperende sneeuw. Bergamot en zoete sinaasappelolie maken je al vrolijk, maar van deze fruitige bessengeur ga je spontaan stuiteren. Zo lekker! Je hebt hem in een vloeibare versie en een solid versie die bijna een jaar zou moeten meegaan als je hem iedere dag gebruikt!

LUSH Halloween- en Wintercollectie

Ik vind dat LUSH weer hele leuke nieuwe dingen heeft bedacht en ik baal weer als een stekker dat ik tegenwoordig geen bad meer heb. Ik zou zo graag de producten echt in bad willen testen en ervaren. Maar gelukkig gaan de andere producten mee onder de douche of kan ik gewoon van genieten. De producten zijn nu te koop in de LUSH winkel en natuurlijk online in hun eigen webshop. Zitten er hier nog meer LUSH fans?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Wat een leuke collectie! Als crazy catlady vind ik die katten bruisbal geweldig. Ben erg benieuwd naar de geuren van deze halloween/wintercollectie! :)

  2. Jaaa ik ben ook fan! Ik heb de Twilight showergel meteen gekocht de eerste dag toen die beschikbaar was (ook maar limited voor deze periode). Wou ik al lang eens proberen want de bruisbal daarvan is mijn favoriet. Heb dus wel een bad, maar neem meestal toch een douche omdat voor een goed bad je toch wat meer tijd nodig hebt. Anders vind ik het zo zonde van het water.

  3. Die Jelly Bombs zijn zo vreemd! Ik heb er eentje kunnen voelen in de winkel, maar weet nog niet of ik het wel tof vind om in een slijmerig bad te zitten. Binnenkort ‘ns testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *