Lush Hair Doctor

 photo Doctor_zpsafc96df8.png

De verse maskers van Lush had ik nog nooit geprobeerd en ben er eigenlijk wel heel erg nieuwsgierig naar! Laatst kreeg ik dit verse haarmasker van Lush toegestuurd en ik was meteen enthousiast en gebruikte het meteen! Het is wel een ander haarmasker dan die voor onder de douche, maar ik ben enthousiast!

 photo Doctor2_zpsd429665e.png

Hair Doctor is een superbehandeling als je last hebt van je hoofdhuid en je haar ook wel eens beter heeft gezeten. Verschillende kleisoorten reinigen je hoofdhuid, pepermunt en rozemarijn verbeteren de doorbloeding van je hoofdhuid, kamille geneest en verzacht. Verder bevat deze wonderpot gist, een veganistische bron van proteine, dat je haar versterkt. Planteolien zorgen ervoor dat je haar minder snel afbreekt! 20 Minuten in laten trekken voor een fris hoofd vol mooie manen! Hair Doctor is vers en bevat geen conserveringsmiddelen. Je moet het in de koelkast bewaren, het is net als onze verse maskers ongeveer drie weken houdbaar.

 photo Doctor3_zps86a3a734.png

Zoals ik al zei werkt dit masker iets anders dan de andere haarmaskers die ik tot nu heb gebruikt. Deze breng je namelijk voor het douchen aan op je droge haar. Voor mijn langere haar had ik een heel potje nodig om het echt goed te laten dekken. Als je daarna je hele haar (en hoofdhuid) hebt ingesmeerd met het masker laat je het 20 minuutjes intrekken. Handig is om je haar daarna vast te dragen en het bijvoorbeeld vast te zetten met een grote knip, zodat het niet op je schouders rust en je geen last hebt van vlekken.

 photo Doctor1_zps2d1910e8.png

Irish Moss Powder zorgt ervoor dat je lekker zachte haren krijgt. Fullers Earth doet zijn werk tegen het overtallige talg. Cetearyl alcohol is een bindmiddel. Ook zit er redelijk wat parfum in, grappig want ik vind het masker helemaal geen sterke geur hebben. Irish Moss Powder het afkooksel ervan zorgt voor een lekker zachte hoofdhuid. De verschillende oliën in het masker zoals kokosolie, jojobaolie, amandelolie en pepermuntolie zorgen voor een betere haar conditie.

Het masker is helemaal vers en bevat geen conserveringsmiddelen. Daarom is het masker maar beperkt houdbaar en moet je het in de koelkast bewaren. Met het masker doe ik ook maar 1x, dus snel op is het wel!

 photo Doctor4_zpsc9ba34e2.png

Het masker ziet er misschien een beetje onsmakelijk uit maar het is een heerlijk romig mengsel dat je heel gemakkelijk over je droge haar kan verdelen. Let wel op dat je het goed aanbrengt bij de hoofdhuid, want daar is het ook erg goed voor.

 photo Doctor5_zpsc1511fb3.png

Het masker laat zich heel makkelijk verdelen over het haar maar in het begin vond ik het maar een beetje onwennig om zo een goedje in je haar te smeren. Onder de douche heb ik er geen problemen mee, maar met droog haar is het toch een beetje gek. Natuurlijk ben ik onder het smeren door weer vergeten foto’s te maken hoe het eruit ziet op je haar, stupid me! Maar als je het op je hoofd en in je haar smeert voel je meteen je hoofdhuid tintelen door de pepermunt die er in zit. Niet heftig maar je voelt het wel iets tintelen, net alsof je arm lichtelijk slaapt. Ik vond het geen vervelend gevoel, maar ik denk als je een gevoelige hoofdhuid hebt je het niet zo prettig vind.

Na het intrekken van 20 minuten ben ik onder de douche gestapt en heb ik het eerst een beetje uitgespoeld en daarna nog goed mijn haar gewassen. Daarna was echt alles er goed uit, het verwijderen is niet erg lastig. Na het wassen voelde het een beetje stug aan, daarom heb ik het ook nog verzorgd met een conditioner!

 photo Doctor6_zps65819ec4.png

Over het resultaat ben ik erg te spreken, mijn haar ziet er prachtig uit en mijn hoofdhuid voelt heel fris en schoon aan door het pepermunt effect. Jammer vind ik wel dat je zo een duur masker met langer haar maar 1x kan gebruiken. Dat maakt het toch wel een duur grapje. De Lush Hair Doctor kan je kopen in de Lush winkels en natuurlijk online voor € 11,95 voor een potje van 95 gram! Oh en vergeet niet het potje te bewaren, lever je er 5 in kan je gratis een masker uitzoeken!

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  MySimplySpecial
  8 augustus 2013 at 10:21

  Lijkt me een erg fijn om af en toe te gebruiken, maar de prijs houdt me dan toch tegen.

 • Reply
  martinaa89
  8 augustus 2013 at 10:25

  ik vind het inderdaad prijzig, maar wel leuk dat je altijd kunt sparen voor een gratis masker :)

 • Reply
  Axelle
  8 augustus 2013 at 10:25

  wauw klinkt heel goed!

 • Reply
  femketje
  8 augustus 2013 at 10:28

  klinkt erg fijn zeg :D als het er dan wat minder uit ziet maakt me dat ook niet uit :P

 • Reply
  iscreambeauty
  8 augustus 2013 at 10:34

  Het klinkt erg fijn!! Jammer inderdaad dat er maar genoeg inzit voor 1 keer.

 • Reply
  slothtv
  8 augustus 2013 at 10:46

  Deze lijkt me erg lekker! Wel een beetje duur als je er maar 1x mee doet. Da’s jammer. Maar het klinkt goed, ook de ingredienten lijken me erg lekker! En wauw, wat is je haar mooi na afloop!
  XXX

 • Reply
  Wendy
  8 augustus 2013 at 10:55

  Inderdaad een duur potje voor als je lang haar hebt. Maar het klinkt goed en de ingrediënten zijn top. Geen chemische troep erin :)

 • Reply
  Laura
  8 augustus 2013 at 11:03

  Wow, voor één keer is dat best duur. Al klinkt het wel goed!

 • Reply
  Tara
  8 augustus 2013 at 11:12

  Klinkt als een fijn masker, maar dat mag ook wel.. voor die prijs!

 • Reply
  Kim
  8 augustus 2013 at 11:15

  klinkt als een fijn masker, maar wel duur als je er maar 1 keer mee kan doen..

 • Reply
  Tineke
  8 augustus 2013 at 11:18

  Ik vind dat ook altijd een groot nadeel. Ik heb vrij dik en lang haar. Maskers kunnen zo maar een keer gebruikt worden. Handige tip(van de 5 potjes) Dat wist ik namelijk niet!
  Liefs

 • Reply
  Sandra
  8 augustus 2013 at 11:35

  Het lijkt me een erg fijn product!

 • Reply
  Jewelyz
  8 augustus 2013 at 11:43

  Klinkt fijn, jammer dat het hele potje opgaat in 1x.

 • Reply
  annassophiabeautyblog
  8 augustus 2013 at 11:43

  Ik ben altijd te spreken over de Lush maskers. Naar deze ben ik ook erg benieuwd! Zeker omdat je ook enthousiast bent.

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  8 augustus 2013 at 11:58

  Mij iets te duur, jammer.

 • Reply
  Danique
  8 augustus 2013 at 12:04

  Deze lijkt me heel erg fijn! Maar hij is wel een beetje prijzig.

 • Reply
  Charlotte
  8 augustus 2013 at 12:15

  Wauw, je haar ziet er echt mooi uit inderdaad,
  Wel prijzig!

 • Reply
  Kaylani
  8 augustus 2013 at 12:18

  Klinkt als een lekker masker!

 • Reply
  syl
  8 augustus 2013 at 12:29

  Ziet er inderdaad vies uit haha maar de prijs valt mee vind ik.

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  8 augustus 2013 at 12:43

  Ik ben erg benieuwd!

 • Reply
  Ashleey
  8 augustus 2013 at 14:19

  Klinkt erg goed!

 • Reply
  Kirsten
  8 augustus 2013 at 16:22

  Dit lijkt me heerlijk!

 • Reply
  allsweetbeauty
  8 augustus 2013 at 19:03

  Klinkt wel goed maar wel erg prijzig.

 • Reply
  ik
  8 augustus 2013 at 21:48

  Lush heeft fijne producten maar op deze manier is het me toch echt te prijzig dus helaas dan maar andere producten van ze.

 • Reply
  Leila in wonderland
  9 augustus 2013 at 00:12

  Lijkt me heel fijn!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  9 augustus 2013 at 11:57

  Klinkt goed, ik ben erg benieuwd naar dit masker!

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  9 augustus 2013 at 12:09

  Klinkt heel fijn! Maar idd jammer dat het zo duur is voor zo weinig..

 • Laat een reactie achter