Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lush Grease Lightening

Ik had het er laatst over dat ik last had van puistjes op mijn gezicht en in mijn hals. Die dingen heb ik er liever gewoon niet hebben. En als je er niets aan doet hou je ze het langst. Ik was bij de Lush en zag ineens dit product, de Grease Lightening. Een soort gel dat moet zorgen dat al je oneffenheden als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen, ik was meteen benieuwd naar dit product, want van Lush verwacht ik wel iets!

Grease Lightening is een anti-bacteriële gel die tea tree, rozemarijn en toverhazelaar extract bevat. Tea tree is een middeltje dat ontzettend goed werkt tegen jeugdpuistjes en andere onzuiverheden. Heb je daar dus last van, ga eens opzoek naar een product met daarin tea tree. De combinatie van ingrediënten met elkaar moet ervoor zorgen dat je puistje of ander vervelend plekje zo is verdwenen,

Ingredienten: Tijm-, rozemarijn- en tea tree-infusie, Water, Aloe vera gel, Zeewater, Druivensap, Carrageen extract, Lavendel essentiële olie,Toverhazelaarextract, Limonene, Parfum, Methylparabeen

De verpakking is klein en handig. In het flesje zit 45 gram wat misschien niet heel erg veel is maar het is natuurlijk wel een product dat je maar met mate gebruikt en natuurlijk niet iedere dag. Het flesje heeft een handige pomp dop zodat je het product makkelijk en hygiënisch eruit kan krijgen. Wel aan deze dop vind ik zit een groot nadeel. Je kan hem niet een heel erg klein beetje indrukken, maar alleen een best wel eindje zodat er veel te veel product uit komt dan dat je eigenlijk nodig hebt. Zonde dus, zo gooi je eigenlijk de helft van het product weg.

Wat uit het flesje komt is een koele gel die je plaatselijk moet aanbrengen op de plek waar jij het wilt. Je moet hem even goed uitsmeren want hij kan een beetje klonterig zijn en dan trekt hij in de huid. Alleen wat bij mij altijd het geval is (dat als je teveel gebruikt en dat is snel door het pompje), dat de gel niet helemaal intrekt maar een laagje achter laat en wat een soort velletje op de huid wordt, niet echt mooi dus. Je moet dus echt goed gedoseerd te werk gaan en hem goed uitsmeren.

Helaas na het product een aantal weken te hebben gebruikt kan ik niet echt verschil merken, ik heb het idee dat het product niks doet. Nouja, niks is niet helemaal waar, maar hij doet niet wat het belooft. Mijn puistjes blijven even lang zitten dan normaal en ik zie niets veranderen zodat ze sneller weg zouden moeten gaan, een beetje jammer dus. Wat ik wel merk is dat het de boel een beetje verkoelt en kalmeert, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Daarom vind ik het ook fijn om dit product op muggenbulten te gebruiken in plaats van op puistjes.

Al met al vind ik dit geen warm loop product. Hij doet bij mij niet wat hij hoort te doen. En daarbij heb ik niet eens een probleemhuid dat helemaal onder de puistjes zit, maar gewoon af en toe een ongewenst plekje. Wel verkoelt het even lekker een puistje of muggenbult, maar ik denk niet dat je daarom dit product gaat kopen.

Mocht je toch enthousiast zijn over dit product of hem willen proberen. Hij is te koop voor € 9,95 in de Lush winkels en online op hun webshop!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Wat jammer zeg! Je moet groene leem halen ( vertagil) voor het slapen op de puistje doen en de volgende dag is hij al behoorlijk geslonken.

  2. Ik heb hem samen met jou gekocht en bij mij werkte hij eerst wel, maar hij stopte al na een week met iets doen voor mijn huid helaas :( Nu gebruik ik hem eigenlijk niet meer.

  3. Sorry, maar je moet wel echt iets aan je zinsvorming doen. Sommige zinnen lopen echt niet lekker en dat is irritant om te lezen. Misschien zijn dit gewoon slordigheidsfoutjes, maar het is nogal hinderlijk, vind ik.

    Verder vind ik je artikelen heel erg leuk! :)

  4. ik kocht het ongeveer een jaar terug ook naar een paar goeie reviews gelezen te hebben, in de hoop dat het mijn puistjes zou laten verdwijnen. Maar helaas werkte het bij mij ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *