Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lush Emotional Brilliance Persevent

Vrijdag reisde ik samen met een hele groep naar Amsterdam voor een hele leuke perspresentatie van Lush. Misschien hebben jullie het al ergens anders voorbij zien komen, maar Lush komt met een cosmetica lijn en dat word natuurlijk een hele bijzondere. Zin in een kleine sneak peak van deze collectie? Kijk dan zeker snel eventjes verder, maar natuurlijk komt er binnenkort een mooie review online!

Als eerst werden we in een soort roesje gebracht en daarna moest je de 3 meest aansprekende kleuren kiezen, Shanna was als eerst aan de beurt!

En zij koos deze 3 prachtige kleuren.

Dit waren mijn kleuren met daarbij behorende kenmerken, grappig ik heb niet eens rood of roze!

En hier staan alle nieuwe Lush kleuren make-up!

Ook komt Lush nog met een bronzer, highlighter en poeder! Oja en natuurlijk nog een mooie mascara

Tot zover de kleine sneak, binnenkort meer!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *