Lush D’Fluff Strawberry Shaving Soap

 photo Lush-D-Fluff_zps61b5b1d3.png

Volgens mij heb je het op elke blog wel voorbij zien komen Lush heeft heerlijke nieuwe producten voor de zomer. Onder andere deze D’Fluff Strawberry Shaving Soap waar ik echt heel erg benieuwd naar was! Ik hou van een gladgeschoren huid en de geur van aardbeien, dus dit moest wel een match made in heaven zijn!

 photo Lush-D-Fluff2_zps683c83e8.png

“Verse aardbeien zijn niet alleen lekker in een zomerse shake, maar ook als je ze mixt met – om maar iets te noemen – verzorgende Fair Trade cacaoboter uit de Dominicaanse Republiek. Deze scheerzeep bevat verder Fair Trade vanillia absolute, zoete wilde sinaasappelolie en rose absolute. Samen met kokosolie vormen ze een luchtige structuur die doet denken aan een marshmallow. Hoe leuk kan ontharen zijn?”

Aldus Lush! Als ik dit zo lees word ik echt meteen enthousiast, hoe leuk kunnen producten zijn!

 photo Lush-D-Fluff1_zps380d1d3b.png

Deze heerlijk luchtige en romige aardbeienscheercrème bevat kokosolie, golden syrup en ahorn en is geschikt voor elk deel van je lichaam, zoals je benen en gezicht. Met andere woorden, je moet nog gaan oppassen dat je vriend er niet mee aan de haal gaat! Ik gebruik de D’Fluff voor mijn benen en bikinilijn.

 photo Lush-D-Fluff4_zps2690847e.png

Maar hoe moet je deze heerlijke fluffy crème dan gebruiken? Heel makkelijk, je smeert een beetje op de natte huid en gaat daarna er met het scheermes overheen! Ik gebruik de scheercrème onder de douche maar dan moet je wel opletten dat je niet echt onder de straal staat omdat alles er dan zo vanaf spoelt. Je kan het trouwens ook gebruiken zonder dat je onder de douche staat.

 photo Lush-D-Fluff5_zps5c7c1789.png

Als ik daar deze ingredientenlijst kijk word ik echt heel vrolijk, allemaal heerlijk voedende oliën!

 photo Lush-D-Fluff3_zps1a1dd70c.png

De substantie is echt heerlijk, fluffy en zacht, net een verse kom met slagroom. De geur is trouwens niet de geur van aardbeien – wat ik heel jammer vond – maar meer een beetje rozenachtig met een vleugje aardbei. Maar als nog ruikt hij heel erg lekker! De crème smeert heerlijk uit op de huid, maar toch vind ik het product niet zuinig in gebruik, want het is ook maar een klein potje.

 photo Lush-D-Fluff6_zps0260fa60.png

De hoeveelheid die ik hier op mijn vingers heb, heb ik nodig voor mijn bikinilijn, laat ik het dus nog maar niet hebben over mijn benen! Het is dus zeker geen zuinig product, dat vind ik heel erg jammer. Eenmaal aangebracht op de huid voelt deze heerlijk zacht en glijd mijn mesje over de huid. Alleen als ik dan even mijn mesje onder de douche hou om hem schoon te spoelen en weer verder wil scheren voelt mijn huid echt als rubber aan en heel trekkerig. Dat heb ik wel vaker met scheerproducten en vind ik echt super vervelend want dan gaat mijn scheermesje alles behalve makkelijk over de huid heen. Hmm, bummer!

 photo Lush-D-Fluff7_zpsda77d3e6.png

Helaas is de D’Fluff niet mijn match made in heaven, heel eerlijk, hij valt me gewoon tegen. De structuur is heerlijk maar daar is dan eigenlijk ook wel alles mee gezegd. Hij ruikt niet naar aardbei en maakt mijn huid maar even glad en daarna is het echt rubber en moet ik mijn scheermes echt over de huid heen trekken tot als gevolg een geïrriteerde huid die niet glad geschoren is. En ook is het product niet zuinig in gebruik. Dit alles bij elkaar maakt het voor mij een product dat ik niet snel weer zou pakken. Stom, ik wilde zo graag dat het zou werken! De Lush D’Fluff Strawberry Shaving Soap is voor € 9,95 te koop bij Lush en daar heb je dan een potje van 100 ml voor!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Joyce
  3 juni 2014 at 15:09

  Wat jammer! Het had zo’n leuk product kunnen zijn. Misschien dat ik ‘m toch wel uit ga proberen. Mijn huid reageert er misschien weer net wat anders op. Het idee is in ieder geval leuk!

 • Reply
  Julie
  3 juni 2014 at 15:36

  Jammer dat hij niet zo zuinig is! Dan gebruik ik toch ook liever goedkopere producten! :-)
  En als de werking dan ook nog eens tegenvalt… Spijtige zaak!

 • Reply
  chucky1012
  3 juni 2014 at 15:39

  De geur klinkt zo heerlijk. Jammer dat dit tegenvalt.

 • Reply
  elegantic
  3 juni 2014 at 15:39

  Jammer dat de geur niet zo aardbei-achtig is. De rest valt me ook wat tegen, jammer!

 • Reply
  Laura
  3 juni 2014 at 15:40

  Hmm, ziet er lekker uit en ik wilde hem ook erg graag, maar nu begin ik wel te twijfelen..

 • Reply
  inspiredbylifee
  3 juni 2014 at 15:54

  Jammer want het zag er zo lekker uit

 • Reply
  Amy
  3 juni 2014 at 15:56

  Ik denk dat ik deze toch ga overslaan. Ik scheer mijn benen veel te vaak om met zo’n klein potje toe te komen, helaas :(

 • Reply
  bymirandaa
  3 juni 2014 at 16:04

  Jammer! Ik was hier zo nieuwsgierig naar!:) fijne review, balen dat het tegenvalt. Deze sla ik dus maar over!

 • Reply
  TodaysLovely
  3 juni 2014 at 16:10

  Hmm jammer zeg! hij ziet er wel heerlijk eruit

 • Reply
  An-Sofie
  3 juni 2014 at 16:16

  Ik biljf er nieuwsgierig naar. ELke huid is anders natuurlijk…

 • Reply
  Olga
  3 juni 2014 at 16:37

  Ah meeeen, wat jammer, het klinkt echt fantastisch! Ik gebruik altijd bodylotion als scheergel, dat werkt heel prettig en is niet uitdrogend.

 • Reply
  Beau
  3 juni 2014 at 17:13

  Ik was echt enorm benieuwd naar dit product… jammer dat hij bij jou zo tegenvalt!

 • Reply
  brenda
  3 juni 2014 at 17:26

  Oke bij mij werkt tie goed! Je ruikt wel een beetje aardbeien maar voor de rest is het echt een typische lush geur! Ik pak zelf een brokje, wrijf het tussen twee handen en smeer dan mijn benen in. Het scheren gaat prima hiermee! Ik vind het zelf niet echt fluffy spul die van mij is vrij hard?

  • Reply
   Aranka
   3 juni 2014 at 19:25

   Wat apart dat die van jou dan zo anders is! Ze worden natuurlijk met de hand gemaakt de producten, misschien is die van jou iets anders gemaakt?

 • Reply
  iiiThinkPink
  3 juni 2014 at 17:27

  Jammer dat de werking erg slecht is..

 • Reply
  WOMANOUK
  3 juni 2014 at 17:34

  Het is een leuk idee maar ik denk dat er niks beter is dan ouderwets scheerschuim en scheergel.. Gilette BAE.

 • Reply
  BeautyOpinie
  3 juni 2014 at 18:18

  Wat een fijne en eerlijke review. Ik word ook niet heel enthousiast van dit product. Voor mij werkt scheren met de shampoo die ik ook voor mijn haar gebruikt het best. En goedkoop!

 • Reply
  Meike
  3 juni 2014 at 18:47

  Erg jammer, de substantie lijkt me namelijk wel fijn. Ik scheer mijn benen best vaak, dus een ‘gewone’ scheergel zou dan zuiniger zijn.

 • Reply
  Iris
  3 juni 2014 at 19:03

  Jammer dat hij je niet bevalt! Ik zal deze denk ik ook overslaan aangezien hij niet zo zuinig in gebruik is en ik nogal vaak scheer.

 • Reply
  MySimplySpecial
  3 juni 2014 at 19:48

  Wat jammer dat hij tegenvalt!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  3 juni 2014 at 20:19

  Het lijkt me een superfijn product!

 • Reply
  Bianca
  3 juni 2014 at 20:28

  Ooh wat jammer, hij ziet er nochtans zo leuk uit! Dat hij niet zuinig is had ik idd wel verwacht :(

 • Reply
  lucindainwonderland
  3 juni 2014 at 20:35

  Het klonk als een heerlijk product, maar dan niet als scheercrème. Ik had dit liever als een heerlijke butter of dagcrème gezien. Zo jammer. xxx

 • Reply
  me
  3 juni 2014 at 20:38

  Al zou die bevallen, persoonlijk vind ik het veel te duur voor een scheercreme, doe ik wel goedkoper. Niets mis met Lush maar ik gebruik alleen hun producten waarvan ik het idee heb dat het echt het geld waard is en dat is dit dus niet.

 • Reply
  Michelle
  3 juni 2014 at 21:10

  Jammer dat het zo tegenvalt.
  Xx
  Michelle

 • Reply
  Denise
  3 juni 2014 at 21:16

  Jammer dat het product tegenvalt zeg! Ik heb er toch wel wat goede verhalen over gehoord dus misschien verschilt het per product omdat ze handgemaakt zijn. Liefs

 • Reply
  Dianne Overbeeke
  3 juni 2014 at 21:41

  Wat jammer zeg :-(! Ik ga hem misschien toch zelf uitproberen om te kijken of hij bij mij wel werkt!

 • Reply
  saffirainkiriwang
  3 juni 2014 at 21:43

  Ah jammer dat het niet zo goed werkt!
  x Saffira

 • Reply
  femketje
  3 juni 2014 at 22:25

  hmmz, erg jammer :( had er wel meer van verwacht!

 • Reply
  pamela
  3 juni 2014 at 22:53

  wat jammer!! hij leek mij nog super fijn.

 • Reply
  Linda
  4 juni 2014 at 03:11

  Bij mij staat hij ook in de badkamer. Ik vind het wel een fijn product.
  Ik neem een beetje op m’n vingers en maak mijn hand een beetje nat. Dan werk ik het op m’n hand uit tot de roze stukken weg zijn. Dat smeer ik dan op mijn benen. Het beetje wat jij laat ziet is bij mij genoeg voor m’n onderbeen.
  Ik vind hem dus wel zuinig in gebruik.
  Ook heb ik het idee dat mijn huid iets langer glad is.

 • Reply
  Kirsten
  4 juni 2014 at 09:39

  Wat jammer dat het geen match voor jou is Aranka! Ik ben er stiekem wel heel erg benieuwd naar.

 • Laat een reactie achter