Lush Cupcake Face Mask

Toen ik bij Lush was en een paar aankoopjes deed kreeg ik een gratis tester van het Cupcake masker mee. Eerst dacht ik dat het niet zo interessant was voor een review, want het is gewoon een testertje. Maar toen ik het op mijn gezicht smeerde vond ik het wel een review waard, snel maakte ik een paar foto’s, want dit masker verdiend zeker wat aandacht!

Ik kreeg een kleine tester verpakking mee naar huis waar precies genoeg ik zat voor het masker één keer royaal te kunnen gebruiken. Toen ik het potje open draaide kwam met meteen een overheelijke lucht van chocolade cupcake naar me toe vliegen. Ik had eigenlijk meer zin om mijn vingers erin te steken en het in mijn mond te stoppen, zo goddelijk ruikt het. Maar ik heb me ingehouden en het op mijn gezicht gesmeerd. Het masker is helaas maar natuurlijk ook wel een beetje logisch niet eetbaar.

Lush is natuurlijk erg trots op hun cupcake makser, dit vertellen ze er zelf over!

Je dacht misschien dat je van je puistjes af zou zijn zodra je die vreselijke puberjaren achter je gelaten hebt. Maar nee. Daarom kun je Cupcake nog steeds gebruiken als je de 20 allang gepasseerd bent. Het idee is dat je Cupcake regelmatig gebruikt en zo puistjes voorkomt. De Rhassoulmodder houdt je poriën schoon en cacaoboterstukjes zorgen dat je velletje niet uitdroogt. Dit is het bewijs: chocolade is wel goed voor je huid.

Het cupcake makser is een vers masker die ze dus zelf maken met de lekkerste ingrediënten (Modder, Rhassoul, Lijnzaad infusie, Glycerine, Talkpoeder, Cacao poeder, Cacao boter, Munt, Sandelhout olie, Vanille-absolue, Kruizemuntolie, Pepermunt essentiële olie, Limonene, Parfum) daarom kun je dit masker niet heel erg lang bewaren en geadviseerd word om hem in de koelkast te bewaren.

Eenmaal het smeiige masker op te hebben gebracht laat je het ongeveer 10 minuten intrekken en daarna kan je voelen dat het masker goed uitgehard is. Pak een washandje en spoel het af met lauw water en wat je overhoud is een heerlijke zachte huid die niet prikt, trekt of irriteerd na het gebruik van het masker. Een groot pluspunt dus, je hebt trouwens tijdens het masker ook nergens last van!

Na het masker heb je een heerlijke zachte en egale huid (al zeg ik het zelf)!

Het cupcake masker kan je voor € 10,95 kopen in een potje van 75 ml kopen, en daar doe je ongeveer 3x mee. Niet heel goedkoop, waar zeker het geld waard!

29 reacties

 • Reageren
  Daphne
  25 juni 2012

  Deze lijkt me wel fijn! Ik gebruik wel vaker de verse maskers van Lush en ik haal er vaak zo’n vijf maskers uit, dus de prijs vind ik dan wel prima!

  • Reageren
   Marielle
   25 juni 2012

   Dan is het inderdaad eigenlijk gewoon net zo duur als bijvoorbeeld een maskertje van Dr. vd Hoog! Hmm, toch eens langs Lush gaan dan :)

 • Reageren
  Jasmine
  25 juni 2012

  Klinkt goed, chocolade in een masker vind ik altijd een pluspunt!

 • Reageren
  Esmay
  25 juni 2012

  Het lijkt net chocolade pasta! Ik snap best dat je ‘t wil opeten ^^
  Klinkt goed btw!

 • Reageren
  Jennifer
  25 juni 2012

  Gheghe. Beauty! Mooi gezicht met dat masker!

 • Reageren
  Janniek
  25 juni 2012

  ziet er echt superlekker uit!

 • Reageren
  Nicole
  25 juni 2012

  lijkt me een heel fijn masker!

 • Reageren
  lisanneleeft
  25 juni 2012

  Het ziet er ook echt eetbaar uit! Jammer dat het zo duur is!

 • Reageren
  Dita
  25 juni 2012

  mmmhhh ziet er lekker uit! :)

 • Reageren
  Samantha
  25 juni 2012

  Klinkt heerlijk! Ik heb bijna 5 lege potjes dus misschien kies ik dit masker wel!

 • Reageren
  Yak Man
  25 juni 2012

  aah, dat ziet er echt lekker uit :’). Het lijkt een beetje op sponge-achtige cake. Klinkt echt heel erg goed :)

 • Reageren
  Lotte
  25 juni 2012

  hmm, lijkt me een heel lekker masker! Met mijn vorige lush masker deed ik 6 keer!

 • Reageren
  Darcy
  25 juni 2012

  Lijkt me echt een heeeeel lekker masker!

 • Reageren
  Jiildou
  25 juni 2012

  Ik heb deze ook gehad. Ik vond hem niet heel bijzonder, ik heb er veel meer dan drie behandelingen uit gekregen, zoals bij bijna alle lush maskers

 • Reageren
  Tim
  25 juni 2012

  Ik vond hem ook erg fijn! Kreeg er een lekker zacht huidje van :)

 • Reageren
  Lifesplash
  25 juni 2012

  Aaaah, mmm dat lijkt me heerlijk! Als maskertjes lekker ruiken is het natuurlijk altijd nog leuker.

 • Reageren
  charile
  25 juni 2012

  Klinkt als een lekker masker!

 • Reageren
  larissa
  25 juni 2012

  Lijkt me een fijn masker!
  Alleen wel misschien een minpuntje dat die hard wordt.

  xx

 • Reageren
  jessica
  25 juni 2012

  lijkt mij een heerlijk masker. ziet er ook heel goed uit.

 • Reageren
  Corina
  25 juni 2012

  Lijkt mij zalig, alleen zag ik in de lijst met ingrediënten dat er talkpoeder in zit. Dit prikkelt de talkklieren waardoor er meer talk aangemaakt wordt en er juist meer puistjes kunnen ontstaan (las ik op een site over stoffen in producten).

  Vraag me af of het dan wel goed werkt op lange duur..

 • Reageren
  Nannick
  25 juni 2012

  Wow, die lijkt me echt fijn! Je huid ziet er trouwens echt goed uit!

 • Reageren
  jana
  25 juni 2012

  Klinkt erg goed :D x

 • Reageren
  Allissa
  25 juni 2012

  klopt! deze kreeg ik ook mee als tester maar dan in een gigantische bak, voelt echt heel vreemd als je hem op hebt en eraf haalt maar waaauw wat een heerlijke masker. moet hem helaas wel straks weggooien want hij was maar een maandje houdbaar :(

 • Reageren
  Esther - Blosh Time
  25 juni 2012

  Je huid ziet er mooi uit daarna :)

 • Reageren
  Julia
  25 juni 2012

  leuk artikel!
  Wat me opvalt is dat je soms wel wat spellingsfouten hebt in je artikelen. Ik weet niet of je het fijn vindt om daarop gewezen te worden?
  je zegt bijvoorbeeld: want dit masker verdiend zeker wat aandacht!
  het moet echter verdienT zijn, omdat het tegenwoordige tijd is dus stam +t
  Het cupcake makser is een vers masker die ze dus zelf maken
  het moet een vers masker zijn DAT ze zelf maken. (want het is ‘het masker”)
  geadviseerd word moet wordT zijn, omdat het ook tegenwoordige tijd is en iemand anders het adviseert
  wat je overhoud is een heerlijke zachte huid
  het moet zijn: wat je overhoudT (is ook tegenwoordige tijd)

  even voor de duidelijkheid, dit is niet gemeen bedoeld ofzo! Het is bedoeld om je blog nog beter te maken want ik lees je artikelen altijd met plezier :)

  • Reageren
   Julia
   25 juni 2012

   Oh sorry, ik lees nu pas dat je dyslexie hebt. Als je het niet fijn vindt om verbeterd te worden, moet je het gewoon zeggen :) het was opbouwende kritiek :)

 • Reageren
  Suzanne
  25 juni 2012

  Ik ga een keer een cupcake beslag maken en op mijn gezicht smeren, kijken of het net zo lekker werkt xd

 • Reageren
  Marijke
  26 juni 2012

  Klinkt goed en de ingredienten zien er goed uit!

 • Reageren
  Nicole
  4 juli 2012

  Ik heb het masker ook gehad en vond hem ook heel fijn! Gelukkig kon ik veel langer met het masker doen, wel zeker 7x en dan zat het er nog best royaal op!

 • Geef een reactie