Lush Celebrate Lip Tint

Het is vast niemand ontgaan dat de Lush sale heeft op de hele kerstcollectie. Op het internet was natuurlijk alles zo verkocht maar in de winkels was aller er nog in overvloed! Ik heb behoorlijk wat geshopt in de sale en dat hebben jullie natuurlijk in mijn shoplog kunnen zien! Ik had dus ook een liptint gekocht en daar ben ik zo verslaafd aan, wat een ontzettend leuk product zeg! Ik kon het dus niet laten om het even aan jullie te laten zien.

 

Het is een ontzettend leuk blikje met een roze glitter substantie met gouden stukjes erop, die stukjes snap ik niet helemaal want ik vind ze maar een beetje onhandig, maar het ziet er wel leuk uit moet ik toegeven. Ik heb ze gewoon overgekiept naar de deksel en dan met mijn vingers in het product gegaan, zo kan het natuurlijk ook prima!

De lip tint heeft een hele mooie subtiele roze glans, die je kan opbouwen als je meer opdoet natuurlijk. Hij ruikt trouwens echt heerlijk, maar dat kan je natuurlijk wel verwachten als je iets van Lush koopt.

Het leuke is dat het natuurlijk eigenlijk een lip tint is maar je het ook prima als een highlighter voor op de wangen kan gebruiken. En het leuke is, het is dan gewoon exact een dupe van mijn Dior highlighter! Alleen deze is wat vettig maar daar heb je helemaal geen last van!

swatches.

En een full face foto van vandaag, sorry nog voor de slechte foto’s maar de belichting is zo slecht vandaag met het slechte weer dat het niet lukt om goede foto’s te maken. Want hier zie je niks terug van de tint op de wangen en lippen maar ik het echt zie je het wel heel erg mooi.

De lip tints kosten nu nog maar € 4,63 in de Lush winkels, helaas is hij online al helemaal uitverkocht.

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Paola
  5 januari 2012 at 12:54

  Deze lijkt me erg fijn! Jammer dat hier geen lush in de buurt zit!

 • Reply
  charile
  5 januari 2012 at 13:34

  Lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Sonja
  5 januari 2012 at 13:37

  Die lijkt me zo fijn!

 • Reply
  Joyce
  5 januari 2012 at 13:39

  Ik vind het nog steeds echt een feestelijk product, maar ik ben zelf geen groot fan van de Lush liptints, ze drogen mijn lippen te zeer uit.

 • Reply
  Milou
  5 januari 2012 at 14:14

  Ik vind deze heel erg fijn! Helemaal een mooie deal nu met die 50% korting :-)

 • Reply
  Samantha
  5 januari 2012 at 14:15

  Oh wow. Ik dacht dat het bijna geen kleur zou afgeven, maar dat valt nog reuze mee! Helaas heb ik geen geld over, dus dat word geen Lush shoppen voor mij.

 • Reply
  roos
  5 januari 2012 at 14:23

  Die lijkt me echt heel fijn, de kleur is ook leuk vind ik.

 • Reply
  LottedeJ
  5 januari 2012 at 14:35

  Deze lijkt me erg fijn, en de kleur is ook mooi. Ik snap die stukjes inderdaad ook niet, lijkt me juist heel irritant..

 • Reply
  Wiesje
  5 januari 2012 at 14:44

  wat een leuke verpakking, ben ook fan van de lush producten vooral de hand producten zijn echt heerlijk.

 • Reply
  Yasmina
  5 januari 2012 at 14:47

  Hey Aranka,

  ik wilde even zeggen dat ik bijna nooit een comment achterlaat. Ik ben een stille volgster en volg je best kort.
  MAAR K BEN NU AL FAN VAN JE!

  Vind het ontzettend leuk hoe je schrijft en de foto’s die je maakt. En alles eromheen, ik vind je gewoon een geweldig mens!

  Hoop dat je dit leest, want… die complimentjes mogen er zeker voor je wezen! :)

  xxx een stille volgster

  • Reply
   Aranka
   5 januari 2012 at 17:53

   Awh wat ontzettend lief!

 • Reply
  Inge
  5 januari 2012 at 19:48

  hebben, hebben, hebben.
  echt een mooi product!

  ps. nu is hij wel weer online te koop: http://www.lush.nl

 • Reply
  Bee
  5 januari 2012 at 20:27

  de stukjes zijn van die pop snoepjes….

 • Reply
  Sophie
  5 januari 2012 at 20:43

  Leuk!! Ik ga morgen naar Lush.. Ga ook even kijken of ze deze nog hebben!

 • Reply
  Nannick
  6 januari 2012 at 18:23

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Charlotte
  6 januari 2012 at 22:40

  hihi ik heb hem ook gekocht
  ben er zo blij mee
  x

 • Laat een reactie achter