Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lush Celebrate Lip Tint

Het is vast niemand ontgaan dat de Lush sale heeft op de hele kerstcollectie. Op het internet was natuurlijk alles zo verkocht maar in de winkels was aller er nog in overvloed! Ik heb behoorlijk wat geshopt in de sale en dat hebben jullie natuurlijk in mijn shoplog kunnen zien! Ik had dus ook een liptint gekocht en daar ben ik zo verslaafd aan, wat een ontzettend leuk product zeg! Ik kon het dus niet laten om het even aan jullie te laten zien.

 

Het is een ontzettend leuk blikje met een roze glitter substantie met gouden stukjes erop, die stukjes snap ik niet helemaal want ik vind ze maar een beetje onhandig, maar het ziet er wel leuk uit moet ik toegeven. Ik heb ze gewoon overgekiept naar de deksel en dan met mijn vingers in het product gegaan, zo kan het natuurlijk ook prima!

De lip tint heeft een hele mooie subtiele roze glans, die je kan opbouwen als je meer opdoet natuurlijk. Hij ruikt trouwens echt heerlijk, maar dat kan je natuurlijk wel verwachten als je iets van Lush koopt.

Het leuke is dat het natuurlijk eigenlijk een lip tint is maar je het ook prima als een highlighter voor op de wangen kan gebruiken. En het leuke is, het is dan gewoon exact een dupe van mijn Dior highlighter! Alleen deze is wat vettig maar daar heb je helemaal geen last van!

swatches.

En een full face foto van vandaag, sorry nog voor de slechte foto’s maar de belichting is zo slecht vandaag met het slechte weer dat het niet lukt om goede foto’s te maken. Want hier zie je niks terug van de tint op de wangen en lippen maar ik het echt zie je het wel heel erg mooi.

De lip tints kosten nu nog maar € 4,63 in de Lush winkels, helaas is hij online al helemaal uitverkocht.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Hey Aranka,

    ik wilde even zeggen dat ik bijna nooit een comment achterlaat. Ik ben een stille volgster en volg je best kort.
    MAAR K BEN NU AL FAN VAN JE!

    Vind het ontzettend leuk hoe je schrijft en de foto’s die je maakt. En alles eromheen, ik vind je gewoon een geweldig mens!

    Hoop dat je dit leest, want… die complimentjes mogen er zeker voor je wezen! :)

    xxx een stille volgster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *