Search
Close this search box.

Lush African Paradise Body Conditioner

 photo Lush-African-Paradise_zpsf5bfda8c.png

Para, para, paradise! Lush neemt ons mee naar het Afrikaanse paradijs met African Paradise Body Conditioner! Een Body Conditioner? Ja, een Body Conditioner! Dit is een body lotion voor onder de douche. Terwijl je je lekker aan het wassen bent smeer je je in met deze Body Conditioner en laat het even intrekken – wel even onder de straal vandaan – en spoelt het daarna weer af. Resultaat? Een heerlijk zachte huid!

 photo Lush-African-Paradise1_zpsf5aff05e.png

“Deze bodyconditioner zit tjokvol verzorgende ingrediënten uit schitterend Afrika, zoals amandel- en moringa-olie, verse aloë-gel, verse mango-sap, fair trade shea boter, marula- en baobab-olie. African Paradise Body Conditioner geeft je een heerlijke zachte huid met een exotische geur.” Aldus Lush! Het is een lekkere grote pot waar je zeker een hele tijd mee kan doen. Alhoewel het niet echt een zuinig product is.

 photo Lush-African-Paradise2_zps62bbcccf.png

Zoals we al zeiden is het echt het Afrikaanse paradijs in een potje. Alle waardevolle en verzorgende ingredienten uit Afrika zitten verwerkt in dit potje, om je huid optimaal te kunnen verzorgen. En ik kan je zeggen, dat doet hij ook echt!

 photo Lush-African-Paradise3_zps5c99816b.png

Je gebruikt deze conditioner zoals je een haarconditioner zou gebruiken: Verdeel het over je schone, natte huid, laat het even intrekken, afspoelen, dep je huid daarna voorzichtig droog. Je hebt geen bodylotion meer nodig en ruikt goddelijk. Het ruikt naar typisch Lush, het is wel een iets kruiderige geur, maar zelf vind ik dat wel lekker. Ook staat er een tip op de verpakking dat je het eventueel als een bad olie kan gebruiken. Zelf denk ik dan dat je meteen het halve potje kwijt bent. Vandaar dat er vast ook staat ‘luxurious’.

 photo Lush-African-Paradise4_zps11656c8c.png

Echt dit is echt een ingrediëntenlijst waar de droge huidjes echt heel enthousiast van worden, het zit echt boordevol met voedende oliën, laat ik ze even bij langs gaan. Als eerst zit er amandelolie in, moringa olie, aloëvera gel, shea boter, marula olie, boabab olie, kalahari meloen olie, ylang ylang olie en citroen olie. Een hele mond vol met voedende oliën. Helaas zit er wel vrij veel parfum in, hier moet je natuurlijk wel tegen kunnen. Zelf heb ik er totaal geen last van.

 photo Lush-African-Paradise6_zps5bb1ce18.png

De African Paradise zit in een heerlijk grote pot van 230 gram waar je wel een tijdje mee doet. Zelf vind ik het echt een luxe product en gebruik het dus daarom ook maar één of twee keer in de week. Je hebt helemaal niet zoveel nodig omdat het een best vettige crème is die je goed voelt zitten op de huid als deze nog nat is en je het nog moet afspoelen.

 photo Lush-African-Paradise5_zpse961aaed.png

Wel vind ik het een beetje een onhandige verpakking voor onder de douche. Maar eigenlijk ben ik niet anders van Lush gewend dat ze het in deze verpakkingen doen, dus stiekem kan ik ze niets kwalijk nemen. De heerlijk kruidige geur van alle oliën komt je tegemoet als je de deksel er vanaf draait. De geur blijft trouwens ook erg lang op de huid zitten, niet overheersend maar wel lekker.

 photo Lush-African-Paradise7_zpsf2a91b11.png

De Body Conditioner heeft echt een heerlijke structuur, hij is vrij dun maar voelt wel heel vol aan. Hij is lekker romig maar natuurlijk ook vettig door de oliën. Deze hoeveelheid is prima voor je armen. Voor je benen en lichaam heb je natuurlijk wel iets meer nodig. Ik breng het tussen het aanbrengen van mijn haarmasker aan zodat ik het allemaal even kan laten intrekken en het vervolgens er weer af te spoelen. Onder de douche na het wassen voelt je huid behoorlijk vettig aan, maar als je je eenmaal hebt afgedroogd blijft er een heerlijk zachte en gevoede huid achter! Mijn huid voelt echt als herboren aan, ik kan wel zeggen dat ik dit echt een heel goed product vind. Ik vind de andere onder de douche bodylotions ook wel fijn, maar deze werkt echt 10x beter dan bijvoorbeeld Nivea of Garnier.

 photo Lush-African-Paradise8_zps9d56462c.png

De Lush African Paradise Body Conditioner is sinds kort in het Lush assortiment te vinden en zal vast in het assortiment blijven. De Body Conditioner heeft een inhoud van 230 gram wat een flinke pot is. Helaas is de prijs wel ook wel naar, want voor deze pot betaal je € 32,95. Maar ik vind wel dat je echt waar voor je geld krijgt en het is echt een luxe product voor jezelf onder de douche! Je kan hem trouwens kopen in de Lush winkels en online.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Hun andere body conditioner (Ro’s Argan Oil) vind ik persoonlijk lekkerder, maar goed, smaken verschillen. En bestellen via de Engelse webshop scheelt bijna de helft. Verzendkosten zijn wel hoger, maar als je wat meer nodig hebt, heb je die kosten er zo uit. Mijn body conditioner scheelt bijvoorbeeld 15 euro zo uit mijn hoofd.

  2. Ik heb nog nooit gehoord van een body conditioner. Op zich lijkt het me wel een fijn product, maar ik vind het niet waard om straks uit te glijden in de douche.

  3. Hmmm dit lijkt mij een heerlijk product, zal een uitkomst zijn voor mijn droge huid. Maar of ik die prijs ervoor zal betalen, dat weet ik nog niet..

  4. Ik heb hem vorige week nog gezien. Nu weet ik eindelijk waar het voor dient want ik had echt geen idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *