Ik hou van lekker eten, dat weet iedereen intussen al wel. Maar vaak kies ik voor iets ongezonds en dit keer moest het maar eens iets lekkers ‘gezonds’ worden. Gezond tussen aanhalingstekens want het is vast niet het gezondste broodje ever, maar wel een van de lekkerste broodjes ever! Benieuwd hoe je deze heerlijke clubsandwich maakt voor de lunch? Kijk dan snel verder!
Wat heb je nodig?
- casinobrood
- halve avocado
- kipfilet
- komkommer
- tomaat
- pijnboompitten
- mayonaise
- zout
Ik gebruik hiervoor de mayonaise van Hellmann’s omdat dit een zure mayonaise is en heel goed bij alles vind smaken. Veel lekkerder dan een zoete mayonaise van bijvoorbeeld Remia. Maar je kan natuurlijk de mayonaise ook weglaten als je dat liever niet gebruikt. Het zout is om het iets op smaak te maken.
Ik maak deze lunch voor mezelf, dus dit recept staat aan één sandwich. Natuurlijk hou je veel van alles over dus je kunt gemakkelijk meerdere broodjes hiervan maken. Als eerst rooster ik drie broodjes onder de grillplaat.
Als de broodjes mooi knapperig zijn en leuke strepen hebben besmeer ik twee broodjes met een laag mayonaise.
Vervolgens bouw ik de sandwich op. Over de mayonaise leg ik een plakje kipfilet, dan de komommer, avocado, voor een broodje, advocado, zout, pijnboompitten, tomaat en kipfilet met het laatste broodje met mayonaise.
Om de broodjes goed bij elkaar te houden is het handig hier even prikkers in te doen. Helaas had ik die niet in huis dus ik heb het maar even met Chinese eetstokjes gedaan, werkte ook prima. Daarna is het broodje natuurlijk klaar om opgegeten te worden!
Hmm ziet het er niet heerlijk uit? Ik moet hier echt even oefenen met het maken van foodfoto’s. We hebben hier een donkere vloer en donkere bovenkant van de meubels waardoor het niet zo mooi licht is als bij mijn ouders thuis. Maar het recept is er zeker niet minder lekker om!
Ik zal zeggen eetsmakelijk en een fijne zondag iedereen!
❤
Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’
29 reacties
Suzanne
25 januari 2015 at 11:43Ziet er echt heerlijk uit!!
Kelly
25 januari 2015 at 12:07Hmm jammie! Ik ben dol op club sandwiches! Ik kies dat nog best vaak als wij gaan lunchen!
Kelly
25 januari 2015 at 12:14Hmm, looks good!
Beautyjuf
25 januari 2015 at 12:25Yummie, dit ziet er heerlijk uit!
Paola
25 januari 2015 at 12:28Het ziet er heerlijk uit, maar ik lust geen advocado, dus het zal voor mij wel niet zo lekker zijn!
Aranka
25 januari 2015 at 12:53Je kan de advocado ook prima weg laten, dan is hij ook erg lekker :)
lonneke
25 januari 2015 at 12:57Oh wauw Aranka, wat ziet het er heerlijk uit!
en je foto’s zijn al prachtig hoor, mhhh!
liefs Lonneke
Corinne
25 januari 2015 at 13:29Mmmm, ziet er heerlijk uit. En de foto’s zijn prachtig geworden hoor.
Alyssa
25 januari 2015 at 13:51Ziet er lekker uit! Ga ik zeker eens proberen. Al rooster ik de pijnboompitten altijd even kort. Dan komt de smaak ten goede!
Nadine
25 januari 2015 at 13:51Ziet er erg lekker uit!
xmmke
25 januari 2015 at 13:53Oh wauw, dit ziet er echt lekker uit! Ik krijg hier echt veel inspiratie van, van je lekkere recepten!
Laura
25 januari 2015 at 13:54Dit is nog lekkerder met gerookte kip!
Simone
25 januari 2015 at 13:56Het ziet er echt onwijsss lekker uit!
Esther
25 januari 2015 at 14:10ooo Dit ziet er heerlijk uit! Ik eet echt weinig sandwiches, goed idee weer!
Tedje
25 januari 2015 at 14:48Oooh dat ziet er heerlijk uit!!
Ulrike
25 januari 2015 at 15:17Ziet er heerlijk uit zeg! Dit wil ik zeker eens gaan proberen! En don’t worry over je food foto’s, want die zien er supergoed uit!
Marjoleinee
25 januari 2015 at 15:51Oeh, dat ziet er echt heerlijk uit! :)
lucindainwonderland
25 januari 2015 at 15:57Dit ziet er heerlijk uit en ook nog eens simpel om te maken. Ik denk wel dat ik een keertje een poging ga wagen om ook zelf een Club Sandwich te maken. Ik bestel het vaak als ik ga lunchen. xxx Lucinda
Margot
25 januari 2015 at 16:12Dit lijkt me een heerlijke combinatie!
Diolifestyle
25 januari 2015 at 16:13Dit ziet er lekker uit!
Iris | Todayslipstick
25 januari 2015 at 16:31Dit ga ik maken volgend weekend, ziet er heerlijk uit! En ik vind de foodfoto’s heel mooi gelukt.
Liefs, Iris
marieke
25 januari 2015 at 17:07oeh ziet er vet lekker uit, zeker door die avocado! Goed bedacht deze combo :D Ik ga hem miss ook eens maken, maar dan met donker brood (voelt dan weer iets gezonder haha :P)
beautybylj
25 januari 2015 at 19:06Oeh lijkt me heerlijk! X
chucky1012
25 januari 2015 at 20:29Het ziet er erg lekker uit!
De foto’s die je maakt zijn wel goed.
Yvonne
25 januari 2015 at 22:06Ziet er heel smakelijk uit! Ik zou de pijnboompitjes ook roosteren en niet alleen zout maar ook peper toevoegen. Lekker! En ja, die Hellmann’s is mijn favo mayo!
Bianca
26 januari 2015 at 09:14Zoiets maak ik ook wel eens klaar is erg lekker enne je food foto’s zien er goed uit hoor x
Isabel
26 januari 2015 at 10:53Lekker zeg! zou alleen zelf niet voor de AH basic kipfilet kiezen, die kippen hebben niet bepaald een leuk leven gehad ;)
Anne Solveig
27 januari 2015 at 09:51Klinkt goed!!
Priscilla
28 januari 2015 at 11:01Oeh dat ziet er echt mega lekker uit! Ik weet wat mijn lunch word vandaag :)