Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lunchtip: Caprese Wrap

 photo Caprese Wraps2_zpsanma8mq9.png

Ik ben gek op lekker lunchen, misschien vind ik dat nog wel leuker dan het diner ’s avonds. Ik expirimenteer dan ook graag wat betreft mijn lunch. Ik ben gek op wraps en ik ben gek op een frisse caprese salade. Ik bedacht me dat ik dat ook prima met elkaar kon combineren, een caprese wrap dus!

 photo Caprese Wraps_zps6oev9ads.png

Wat heb je nodig?

  • wraps
  • pesto
  • tomaat
  • mozzarella
  • pijnboompitten

 photo Caprese Wraps1_zpscdwxknwm.png

Om het te maken is het natuurlijk super simpel en niets nieuws aan. Maar ik had het eigenlijk nog niet vaker gezien dus misschien moeten jullie het maar meer zien als een lekkere lunchtip!

 photo Caprese Wraps2_zpsanma8mq9.png

Je pakt een wrap uit de verpakking en smeert deze in met pesto. Daarna snij je de mozzarella en tomaat in plakjes en verdeel je deze over de wrap. Je bakt de pijnboompitten iets aan en verdeelt deze daarna over de wrap.

 photo Caprese Wraps3_zpsvicxe5zn.png

En daarna hoef je hem alleen nog maar even op te rollen en op te eten. Dit keer zijn mijn foto’s niet zo gelukt als de andere foodfoto’s, maar het gaat natuurlijk om het idee.

 photo Caprese Wraps5_zpsd57ldsyc.png

En ik moet jullie zeggen dat het echt een hele lekkere combinatie is, die ik eigenlijk niet had verwacht. Natuurlijk weet ik dat een caprese salade heerlijk is en een wrap ook. Maar ik wist niet hoe dit met elkaar ging uitpakken. En ik weet het nu zeker, dit eet ik vaker als lunch!

 photo Caprese Wraps4_zpsyjogz5wt.png

Zo simpel is het dus, een lekkere caprese wrap maken. Hou je dus van caprese en wraps? En heb je wel zin in een lekkere lunch? Dan is dit zeker iets wat je een keer moet proberen! Eetsmakelijk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Het ziet er alleen al heel lekker eruit! Dit ga ik eens proberen zelf eet ik graag wraps, maar vaak doe ik het zelfde erop wat variatie is ook wel eens lekker haha x

  2. Wat een grappige combi.. Ik hou ab-so-luut niet van tomaat dus dit gaat hem niet worden voor mij, maar ik zou hem zelf niet 1-2-3 bedenken :-)!

  3. Ooh, dit is echt perfect! Tomaat, mozzarella en pesto is echt mijn favoriete combinatie dus dit lijkt me echt heerlijk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *