Search
Close this search box.

Lucovitaal Haar Vitamines – werkt het?

Lucovitaal Haar Vitamines Gummies

Ik heb al jaren last van enorme haaruitval en ik vind het super vervelend. Er ligt een tapijt van haar op de vloer, het doucheputje moet meerdere malen per week leeggehaald worden en het lijkt wel alsof er geen eind komt aan de haren in mijn borstel. Voor mijn gevoel gooi ik elke week een pruik aan haren weg. Ik ben helaas ook niet gezegend met een dikke bos haren, dus ik heb soms echt het idee dat ik kaal aan het worden ben. Ik las altijd veel goede verhalen over haar gummies en besloot de Lucovitaal Haar Vitamines uit te testen.

Lucovitaal Haar Vitamines Gummies2

Lucovitaal haar gummies voor sterk haar

Omdat ik zoveel haaruitval heb, was ik gaan zoeken naar een eventuele oplossing. Ik zag steeds vaker de welbekende ‘haar gummies’ voorbij komen. Je hebt ze van verschillende merken en eigenlijk is de samenstelling van elk merk vrijwel hetzelfde. Er zit vooral heel veel biotine en zink in deze vitamine gummies. Ik kocht toevallig de Lucovitaal Haar Vitamines omdat deze in de aanbieding waren.

De Lucovitaal Haar Gummies Vitamines zijn kauwbare gummies met onder andere biotine en zink voor het behoud van glanzend haar. Kijk, daar ben ik naar opzoek, behoud van het haar. De biotine (vitamine B8) en zink dragen bij aan normale haargroei en beloven je haar sterk te houden. Nu heb ik wel vaker over biotine gehoord en geschreven, dus dit zou zo maar eens kunnen werken.

Lucovitaal Haar Vitamines Gummies4

Ingrediënten Lucovitaal Haar Vitamines

In de gummies vind je de volgende ingrediënten: Natuurlijke zoetstoffen (Maltosesiroop, Maltitol), Verdikkingsmiddel (Pectine), Vulmiddel (Citroenzuur, Natriumhexametafosfaat, Trinatriumcitraat),Vitamines, Mineralen, Natuurlijke smaakstoffen (Bosbessen- enframbozenaroma, DL-appelzuur), Glansmiddelen (Carnabauwas, Plantaardigeolie), Kleurstoffen (Briljant blauw, Titaniumdioxide), Inositol, Choline.

De gummies zijn verrijkt met de volgende vitamines:

 • Vitamine A (Palmitaat)
 • Vitamine B5 (Pantotheenzuur)
 • Vitamine B6 (Pyridoxine HCl)
 • Vitamine B8 (Biotine)
 • Vitamine B11 (Foliumzuur)
 • Vitamine B12 (Cyanocobalamine)
 • Vitamine C (Ascorbinezuur)
 • Vitamine D3 (Cholecalciferol)
 • Vitamine E (dl-alfa Tocopherolacetaatl)
 • Jodium (Kaliumjodide)
 • Zink (Zinkcitraat)
 • Choline (Cholinebitartraat)
 • Inositol
Lucovitaal Haar Vitamines Gummies5

Lucovitaal Haar Vitamines review

In een verpakking zitten in totaal 60 gummies, waar je dan een maand mee kan doen als je de aanbevolen hoeveelheid van 2 gummies per dag inneemt. De gummies hebben een bosbessen smaak, maar heel eerlijk vind ik ze wel een beetje chemisch smaken, het is niet alsof je een Haribo snoepje in je mond stopt. De gummies bevatten ook 9 kcal per stuk, wat neerkomt op 18 kcal per dag.

Lucovitaal Haar Vitamines Gummies6

Twee maanden lang heb ik trouw elke ochtend twee gummies ingenomen. Je zou na een maand verschil moeten merken omdat de spiegel dan qua vitamines is aangevuld. Maar heel eerlijk, na die twee maanden merk ik geen enkel verschil. De vloer is nog steeds bezaaid met haren, het putje is nog steeds meerdere keren per week verstopt en het haar wat in mijn borstel zit is niet minder geworden, helaas.

Lucovitaal Haar Vitamines Gummies1

Stiekem had ik het eigenlijk al wel verwacht, maar misschien had ik toch hoop dat deze snoepjes mij konden redden van mijn haaruitval. De Lucovitaal Haar Vitamines zijn te koop voor € 19,99 bij verschillende drogisterijen en online (ze zijn altijd wel ergens 1+1 gratis).

Op dit moment probeer ik de Vitakruid Silsolutions waar ik wel heel veel goede verhalen over hoor. Ik gebruik het nu een paar weken en heb het idee dat dit wel begint te werken. Mocht ik dit gedurende de lange tijd hebben getest kom ik ook zeker terug met een review.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

 1. Ik heb deze gummies ook als aanrader gekregen, maar van mijn nagelstylist. Ik slik ze om sterkere nagels te krijgen en dat werkt echt zo goed! Ik heb super mooie lange sterke nagels en ik doe zelf mijn gellak dus het ziet er altijd uit alsof ik naar de manicure ben geweest.

  Ook ben ik al een jaar niet naar de kapper geweest en mijn haar ziet er nog steeds gezond uit.

  Jammer dat het voor jouw haaruitval niet werkt! Maar als je nog op zoek bent naar iets voor sterkere nagels zou ik zeker adviseren nog door te slikken!

  1. Typisch zo’n product van te mooi om waar te zijn. Ik geloof er nooit wat van. Pure oplichterij, net als haargummies en andere ‘wondermiddelen’. Iedereen die mee doet aan aanraden, doet mee aan oplichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *