Een bruine boterham belegd met kaas is niets mis mee, maar wel een beetje saai. Daarom is het veel leuker af en toe iets anders met de lunch te eten. Bijvoorbeeld deze wraps met rookvlees en rundvlees salade. Mijn zusje maakte van de week deze wraps met voor ons een vrij nieuwe combinatie en we vonden het heerlijk. Het bijzondere aan deze wraps is dat je alle smaken goed proeft, echt heel erg lekker!
Wat heb je nodig?
- wraps
- rundvlees salade
- roomkaas
- rookvlees
- komkommer
- pijnboompitten
Als eerst bestrijk je de wrap met roomkaas en verdeelt over het midden de plakjes rookvlees. Doe dit met zoveel wraps als je zelf wil. Zelf eet ik altijd twee wraps tussen de middag als lunch.
Leg daarna de plakjes komkommer er bovenop en een laagje rundvlees salade. Wij gebruiken de ambachtelijke salade omdat we die het lekkerste vinden. Maar je kan natuurlijk ook gewoon normale gebruiken. Bak de pijnboompitten licht aan en verdeel deze ook over de wrap! Daarna rol je hem op en met een cocktailprikker hou je hem op zijn plek!
En dan is het natuurlijk tijd om te smullen! De combinatie is echt heel erg lekker, door de salade en het rookvlees is het net even wat zouter en fris door de plakjes komkommer. De roomkaas maakt het lekker sappig en de pijnboompitten hebben natuurlijk een sterke en kenmerkende smaak, heerlijk!
Het is weer een ontzettend makkelijk en simpel idee voor de lunch maar ontzettend lekker! Voor verjaardagen is het trouwens ook een heel goed idee, alleen dan zal ik de rolletjes wel iets kleiner maken. Ideaal al kleine borrelhap en natuurlijk weer eens iet anders! Eetsmakelijk!
❤
Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’
19 reacties
De Blogster
7 februari 2015 at 15:12Ziet er goed uit! Ik ben fan van rookvlees, maar deze combinatie ben ik nog nooit tegengekomen. Ga m vast nog wel een keer uitproberen!
Margot
7 februari 2015 at 15:30Lekker! Ik ga ook weer eens wraps maken!
Kelly
7 februari 2015 at 15:34Klinkt lekker!
Sylvia
7 februari 2015 at 15:53Hm, klinkt heerlijk! Is wel iets voor morgenavond :)
Iris | Todayslipstick
7 februari 2015 at 15:53Dit maak ik altijd voor een verjaardag maar dan met roomkaas en zalm en wat sla, erg lekker!
Liefs, Iris
Edith Sofia
7 februari 2015 at 15:56Mm, lijkt me een erg lekkere wrap!
Anne Solveig
7 februari 2015 at 16:17Hmmm, klinkt goed!
Bianca
7 februari 2015 at 16:24Lijkt mij erg lekker ben sowieso gek op wraps x
Denise
7 februari 2015 at 16:27Wat een mooie foto’s en een heerlijk gerechtje!
inspiredbylifee
7 februari 2015 at 16:47Ziet er lekker uit!
chucky1012
7 februari 2015 at 17:16Dat ziet er zo lekker uit.
Johanneke
7 februari 2015 at 18:08Hmmm ziet er weer heerlijk uit en ook niet te moeilijk! Een wrap met oude kaas, chorizo en groene olijven is ook een leuke afwisseling voor de bruine kaasboterham.
Corinne
7 februari 2015 at 18:59Wraps zijn zo lekker en makkelijk en je kan er alle kanten mee op.
Simone
7 februari 2015 at 19:58Yum lekker! Ik eet het wel eens zo, maar dan met carpaccio. Volgens mij smaakt rookvlees alleen bijna hetzelfde op zo’n wrapje, alleen een stuk goedkoper haha! Snel weer nemen.
Jessica
7 februari 2015 at 20:04Wat een lekkere combinatie! Zeker een goede tip om eens te maken.
Annemarie
7 februari 2015 at 20:50Krijg er trek van haha. Deze ga ik gauw eens klaarmaken ;-)
Liza
8 februari 2015 at 13:57Ik neem vaak verschillende producten mee naar het werk om daar ter plekke een wrap te maken als lunch, heerlijk.
Je combinatie lijkt me erg lekker.
Linda / Oh My Beauty
8 februari 2015 at 17:20Yumm, dat ziet er goed uit! Dit ga ik zeker een keer proberen! Je hebt altijd lekkere recepten! Leuk!
Susan
9 februari 2015 at 10:28Hmm, dat ziet er lekker uit!
In de titel staat: Luchtip i.p.v. lunchtip ;)