Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luchtige outfits voor in de zomer (naar je werk)

Luchtige outfits voor in de zomer (naar je werk)

Voor mij wordt het dit jaar zomer in eigen land en vooral op kantoor. Ik had een vakantie gepland staan die ging helaas niet door. Ik besloot daarom ook de hele vakantie te skippen, iets wat heel veel mensen doen begreep ik. De Nederlandse zomer kan tegenwoordig behoorlijk heet worden, daarom wil je graag luchtige outfits in je kast hebben hangen! Ik deel een aantal super leuke sets die ook prima naar het werk gedragen kunnen worden.

Luchtige outfits voor in de zomer (naar je werk)

Als jullie mij een beetje kennen weten jullie dat ik best wel een degelijke smaak heb, van mij hoeft het allemaal niet zo gek en uitgesproken. Wel heb ik een grotere maat 44 wat soms best lastig is met kleding kopen, in veel winkels kan ik net niet slagen omdat alles tot L of maat 42 gaat.

Gelukkig heeft bonprix maten van 36 en 54, de meeste mensen kunnen hier dus zeker slagen. Tipje van mij, bestel je bovenkleding wel een maatje kleiner. Normaal heb ik 44 en bestel dus altijd een maatje kleiner omdat ze vaak ruim vallen. Onderkleding valt wel normaal bij mij.

Automatische concepten

Als eerste deze luchtige en wat ‘nettere’ outfit. Dit is echt een outfit waar ik mij heel erg prettig in voel, dit is echt mij. Een mooi shirtje dat los valt met leuke kanten mouwen (verbergt ook weer een buikje). De plissé rok maakt het helemaal af en zit heerlijk. Hij heeft een onderrok zodat hij niet doorschijnt (wel zo prettig). Ook valt hij net over de knie, ideaal voor het werk als je iets over de knie moet dragen.

Maak de outfit af met een paar stoere sneakers, sandaaltjes of zoals mij met espadrilles.

Automatische concepten

Ook zocht ik nog deze outfit uit, iets wat ik best wel een beetje spannend vond. Dit is wel wat uit mijn comfortzone, ik zou dit niet zo snel uitkiezen maar ik vind het wel super leuk! Ik had een rebels momentje en dacht, ach ik bestel het gewoon! En uiteindelijk ben ik er super blij mee, ik vind het echt een super leuke set!

Luchtige outfits voor in de zomer (naar je werk)

De top is fijn gebreid en zit echt heerlijk! Het is super zacht en rekt helemaal met je lichaam (zonder te gaan lubberen!). Hij is net niet helemaal wit waardoor hij heel stoer staat vind ik. Ook heel leuk te combineren met een spijkerjasje bijvoorbeeld.

Voor deze outfit combineerde ik de top met een linnen rok met strik en knopen aan de voorkant. Vorig jaar vond ik deze trend niets, maar ik begin de knopen aan de voorkant steeds leuker te vinden. De rok zit heerlijk luchtig, heeft zakken en een leuk ceintuur met strik. De stoere legergroene kleur maakt het helemaal af. Daarnaast komt de rok uit de duurzame collectie én is heel betaalbaar.

3x duurzame outfits voor de zomer

Deze outfit van bonprix kennen jullie misschien nog wel uit een vorig artikel, maar past ook zeker in dit rijtje thuis. De broek en en shirt zijn een super leuke combinatie en kunnen perfect gedragen worden in de zomer en naar het kantoor.

3x duurzame outfits voor de zomer

En natuurlijk deze jurk die ik al met heel veel plezier gedragen heb! Het leuke is dat je deze jurk met warme en koude zomerse dragen kunt dragen omdat je de mouwen kunt opstropen.

Wat draag jij het liefst in de zomer? En in wat voor een outfits ga jij naar het werk, kantoor, afspraken of dergelijke?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met bonprix

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik vind vooral het linnen rokje met de gebreide top je heel mooi staan! Ook al is het uit je comfort zone je kan het echt heel goed hebben.

  2. Heel mooi! Maar voor mijn werk is dit onmogelijk.. ik werk als huishoudelijke hulp dus is een lange broek al verplicht 😪

  3. Super leuke outfits! Ik vind ook het linnen rokje en witte top je erg mooi staan! Mag ik vragen waar je de zwarte espadrilles van de eerste outfit vandaan hebt? :)

  4. Wat een super leuke outfits!!! Leuk leuk. Mag ik vragen waar jouw sleehakken vandaan komen? De meeste zijn zo hoog dat ik meteen 2 meter ben, deze zijn een mooie hoogte.

  5. Leuke outfits! Heb vorig jaar jurkjes gekocht die jij showde bij bon prix aangezien we beide lang zijn en ongeveer lichaam en ik ze zo leuk vond staan. Misschien een tipje: ik kwam gister toevallig voor het eerst in jaren bij c&a en heb daar zo’n mooie kleding gekocht waaronder een iets langere rok en mooi blouse met korte mouwen, ook perfect voor werk en de pasvorm en prijzen zijn echt heerlijk Ipv andere winkels waar alles te strak of kort is 😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *