Lovely blog: Zoet en Verleidelijk

 photo ZoetenVerleidelijk5_zps9d936cca.png

Er zijn blogs waar je hart sneller van gaat slaan. Er zijn blogs waar ik ontzettende trek van krijg. En er zijn blogs die een grote inspiratie voor mij zijn. Vandaag deel ik een blog met jullie die al deze drie kenmerken heeft: Zoet en Verleidelijk. Ik kijk nu al een jaar steevast op haar website en nu vind ik het echt tijd om hem te delen. Deze blog verdient het gewoon om in het zonnetje gezet te worden, want misschien vind ik dit wel de beste foodblog die er is!

 photo ZoetenVerleidelijk_zps9185f1b7.jpg

Recept Appelrondo’s

Ik vind het leuk blogs in de spotlight te zetten die het echt verdienen en in mijn ogen is dat echt de blog van Tessa die wekelijks een heerlijk recept online zet met de mooiste foto’s. Op Zoet en Verleidelijk vind je merendeels heerlijke zoete baksels, eigenlijk waar ik het meest van houdt. Geen moeilijke dagmenu’s maar vooral lekkere taarten, koeken, cake’s en meer!

 photo ZoetenVerleidelijk1_zpsdc0de120.jpg

Recept Wintertaart met anijsroom

Het allerleukste aan haar blog vind ik misschien wel de originaliteit. Zelf moet ik toegeven het lastig te vinden om orgineel te blijven en niet spuit 11 te zijn met artikelen of recepten. Maar bij Tessa heb ik echt het idee dat er elke keer wel iets voorbij komt wat ik niet zo snel op een andere blog voorbij zie komen. De recepten zijn herkenbaar, origineel en vooral heel lekker. Tenminste die ik heb geprobeerd en dat zijn er intussen al heel wat.

 photo ZoetenVerleidelijk2_zps718867df.jpg

Recept Bûche de Noël

Ook vind ik het leuk dat op haar blog echt op de actualiteiten wordt ingespeeld. Voor Sinterklaas kwamen de meest originele recepten naar voren en zo ook met Kerst. Zoals deze heerlijke Bûche de Noël die ik nog heel erg graag een keertje wil proberen, want hij ziet er echt heerlijk uit!

 photo ZoetenVerleidelijk3_zps4e6aa682.jpg

Recept Citroen Meringue Cupcakes

Het lastige aan een foodblog is om het zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen hoe je een recept het makkelijkst zelf kan maken. En dat lukt Tessa heel goed, soms geeft ze zelfs twee manieren waar jij uit kan kiezen. Om het gemakkelijker te maken voor jou en wat je zelf prettig vind, dat vind ik ook echt een heel groot voordeel!

 photo ZoetenVerleidelijk6_zps348647b0.jpg

Recept Stroopkoekjes

En dan hebben we natuurlijk nog de foto’s waar ik zelf alleen maar van dromen. De foto’s zien er prachtig opgemaakt uit, alsof ze uit een Allerhande of ander professioneel kookboek komen. De sfeer en het eten op de foto’s maken het voor mij al een must om het te proberen. Hiervoor alleen vind ik het al een geweldige blog, al is het maar om naar de plaatjes te kijken.

 photo ZoetenVerleidelijk7_zps89434044.jpg

Recept Ontbijtkoek

Het is volgens mij wel duidelijk, Zoet en Verleidelijk verdient een bezoekje als je van food houdt en graag aan het bakken bent. De recepten zijn leuk en origineel, goed uitgevoerd, duidelijk omschreven en de foto’s zijn geweldig. Kennen jullie de blog Zoet en Verleidelijk al?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Thessa
  11 januari 2015 at 15:04

  Oh Nom Nom Nom! Krijg helemaal trek van al die mooie food foto’s <3

 • Reply
  Michelle
  11 januari 2015 at 15:10

  Toen ik je tweet naar deze blogpost zag wíst ik dat ik er niet op moest klikken – ik deed het toch. Aaaaah zo lekker allemaal!

 • Reply
  femketje
  11 januari 2015 at 15:36

  omg dat ziet er allemaal zo delish uit!

 • Reply
  inspiredbylifee
  11 januari 2015 at 15:43

  Ohd at ziet er allemaal lekker uit!

 • Reply
  Beautyjuf
  11 januari 2015 at 15:46

  Wat een heerlijke food-foto’s! Ik ben meteen een kijkje op haar blog gaan nemen. Het water loopt me uit de mond…Wat ontzettend lief en leuk dat je deze blog in het zonnetje zet!

 • Reply
  lucindainwonderland
  11 januari 2015 at 15:49

  Hier gaat mijn dieet-hartje toch wel sneller van kloppen. Het ziet er werkelijk heerlijk uit en ik snap ook nooit zo goed hoe ze dit zo mooi op de foto krijgen. Erg leuk. xxx Lucinda

 • Reply
  Sandra(hpw)
  11 januari 2015 at 15:57

  Wauw! Inderdaad, prachtige foto’s! Ik kende de blog nog niet, maar ik ga eens een kijkje nemen :) Me <3 Food

  Thanks voor de tip!

 • Reply
  Corinne
  11 januari 2015 at 16:16

  deze kende ik nog niet. Wat een mooie foto’s. Bedankt voor het delen.

 • Reply
  Marjoleinee
  11 januari 2015 at 16:29

  Wauw deze blog kende ik nog niet! :)

 • Reply
  Diolifestyle
  11 januari 2015 at 16:32

  Hier krijg ik honger van! Ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  Sarah
  11 januari 2015 at 16:48

  Ziet er super leuk uit, ik ga gelijk even op d’r blog kijken! Trouwens ik vind dat jouw recept foto’s er ook altijd prachtig uit zien hoor :)

 • Reply
  elize
  11 januari 2015 at 16:49

  Nomnomnom! Alleen van deze foto’s krijg ik al trek!:) leuk dat je andere site aan je lezeressen aanraad:)

 • Reply
  chucky1012
  11 januari 2015 at 17:03

  Inderdaad prachtige foto’s waar je honger van krijgt ;-)
  Net een kijkje genomen op haar blog en ik zie zoveel leuke recepten met mooie foto’s van heerlijke gebak etc..

 • Reply
  Edith
  11 januari 2015 at 17:09

  Wauw ziet er heerlijk uit allemaal!

 • Reply
  lonneke
  11 januari 2015 at 17:10

  wauw bedankt voor de tip :)
  Wat een prachtige blog en heerlijk mooie foto’s zeg!
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Jana
  11 januari 2015 at 19:42

  Mmm.. Dit ziet er allemaal enorm lekker uit :D Ik krijg er meteen zin in om dit allemaal zelf te maken :D Leuke blog!x

 • Reply
  Esmée
  11 januari 2015 at 19:43

  Ohhhh, wat doe je me aan :P Het ziet er heerlijk uit, wat een mooie foto’s maakt Tessa! Ik probeer wat aan mijn gewicht te werken, maar daarnaast hou ik ook ongelofelijk veel van bakken, dus zal ik hier zeker gaan kijken! X

 • Reply
  Beau
  11 januari 2015 at 19:45

  Oooh eten <3 Ik ben direct verkocht

 • Reply
  Anouk
  11 januari 2015 at 20:23

  Je foto’s zijn echt super mooi! En natuurlijk ziet het er super lekker uit! (:

 • Reply
  Amy
  11 januari 2015 at 21:52

  Wat een mooie foto’s! Ik ga zeker even op haar blog kijken (:

 • Reply
  Sylvia
  11 januari 2015 at 22:02

  Ohh, wat ziet dat er allemaal lekker uit! Ga gelijk even kijken :)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 januari 2015 at 22:46

  Wow, mijn god, wat een prachtige foto’s!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  12 januari 2015 at 01:39

  Wat ziet dat er allemaal heerlijk uit!

  Xo

 • Reply
  Tessa
  12 januari 2015 at 06:48

  Wauw Aranka, wat ontzettend lief dat je mijn blog in het zonnetje zet!! <3 Ik weet gewoon even niet wat ik moet zeggen, ben er echt sprakeloos van… En al die leuke reacties hierboven, ontzettend bedankt! :) xxxxx

  • Reply
   Aranka
   12 januari 2015 at 09:51

   Graag gedaan, jij en je blog verdient het echt :)

 • Reply
  Margot
  12 januari 2015 at 09:27

  Wat ziet dit er allemaal heerlijk uit zeg! En geweldige foto’s!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  12 januari 2015 at 12:44

  MMM, trek nu :)

 • Laat een reactie achter