Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lovely Blog: Team Confetti

 photo Blog_zpsc4fdf161.png

Nieuwe blogs leren kennen, één van de leukste dingen die er zijn. Urenlang rond kijken en lezen op een blog vol nieuwe informatie, weetjes en ideeën. Een paar weken geleden kwam ik weer zo een blog tegen via Helen haar nieuwe gastblogger. De blog Team Confetti, onderhouden door twee spontane meiden die van DIY’s, koken, het goede leven, creatieve ideeën en van alles wat mooi is houden. De prachtige vormgeving, foto’s en de ontzettend creatieve twist maken het een website die niet aan je lijstje blogs mag ontbreken!

boom3

Ik vertelde het net al hun blog staat vol goede ideeën, ook voor een beter leven. Waarom zouden we dan niet gewoon een kerstboom dit jaar adopteren in plaats van weer een nieuwe kopen. Iets waar ik persoonlijk nooit over na had gedacht, lees heel hier artikel hier.

nachos_19

Het water loopt me spontaan in de mond als ik dit heerlijke recept zie. Nacho’s die ontzettend makkelijk zelf te maken zijn en je ziet meteen dat de meiden verstand hebben van lekker eten en daar ook nog eens prachtige foto’s van kunnen maken. Heb je ook het water in de mond gekregen, bekijk dan hier hun nacho recept!

adventkalender_24

Ook de leukste DIY ideeën komen voorbij op hun site en dan niet de standaard DIY dingen die je op alle andere site’s al voorbij ziet komen, maar nee juist hele orginele. Bijvoorbeeld deze adventskalender die je zelf in elkaar moet zetten en er dan elke dag een cadeautje in kan doen. Hoe leuk is dat! Wil je hem ook maken? Dan vind je hier die how-to en een print patroon.

diertjes3

Wat ik dus echt heel erg leuk aan deze site vind is dat ze echt een goed hart hebben. Elke week staat er ‘ik zoek een baas‘ online. Dieren uit het asiel worden in het zonnetje gezet in de hoop op een nieuw huisje. Misschien zit er wel iets voor jullie tussen.

notw#22_1

We kunnen ook met ons beauty hart gerust kijken op deze blog, er staan namelijk ook veel beauty DIY’s en how-to’s in. Hoe leuk is dit gedaan met roosjes? Hoe je dit kan maken zie je hier.

notw#24_28

Ik zeg, voeg deze blog lekker toe aan je favorieten lijstje! Maar je kan ze natuurlijk ook gewoon volgen via Bloglovin! Wat vinden jullie van deze blog?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Lieve Aranka, ik weet niet wat ik moet zeggen, ik vind het zo lief dat je ons zo in de spotlights zet. We vinden het geweldig om met onze blog bezig te zijn en worden er ontzettend blij van als anderen het zo kunnen waarderen! Driewerf bedankt! Groetjes, de meisjes van Team Confetti.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *