Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lovely blog: Susan Noëlle Bruidsfotografie

Trouwen, ik moet er zelf nog eventjes niet aan denken, maar als ik weer op de blog van Susan kom wou ik het liefst dat het vandaag de grote dag was. Susan doet aan Bruidsfotografie en ik begeef ik elke keer weer in een sprookje als ik op haar blog Susan Noëlle Bruidsfotografie kom. Ik raad je echt aan om een keer deze blog te bezoeken, want het is super om mee genomen te worden door middel van prachtige foto’s op iemand anders mooiste dag van zijn of haar leven.

Hieronder een aantal van haar prachtige foto’s! Ik vind het echt geweldig, de personen staan er helemaal op zoals ze zijn, niet geforceerd en alle details, familie en dergelijke staat er super mooi op!

Natuurlijk zijn er op haar blog nog veel meer reportages te vinden, ik raad je aan om ze allemaal te kijken, het is zo leuk om te zien! Ooit als ik ga trouwen weet ik wie mijn fotografe is!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Wat een mooie foto’s zeg! Ik ben zelf ook nog lang niet aan trouwen toe maar toch vind ik het wel heel leuk om dit soort foto’s te zien, kan ik alvast wegdromen haha ^_^

  2. Aranka, onwijs bedankt voor dit super leuke artikel! :D *bloost*
    En wat een leuke reacties ook allemaal :) Ik werk trouwens niet alleen in Nederland hoor dames, dus ook voor het buitenland, kom maar op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *