Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lovely blog: Milk Bubble Tea

Iets nieuws op mijn website, maar soms kom ik een blog tegen die ik gewoon met jullie moet delen. Ik was een beetje aan het googlen en kwam uit op Milk Bubble Tea en ik was op slag verliefd. Wat een geweldige blog heeft zij zeg. Haar foto’s zijn ronduit geweldig, ze heeft een goede afwisseling met beauty, fashion, food en lifestyle en je moet haar gewoon volgen! Ik neem je mee door haar website door middel van haar prachtige foto’s!

narsallabouteve2

essiefiji

Hoe perfect is dit? Zo wil ik mijn kamer ook!

lush

bottomcakeoreo

Haar heerlijke recepten zijn heel makkelijk, maar ik zou er zelf niet zo snel opkomen. De foto’s zijn ook echt prachtig!

Screen Shot 2013-02-16 at 15.20.51

Heaven!

nails

redvelvetcupcake

tin

marshmallow

Jummie!

Screen Shot 2012-10-13 at 142x

Naast recepten en beauty vind je op haar website ook genoeg fashion!

diary5

giltbyassociation

Of make-up reviews!

ferrero rocher cupcakes

Hoe lekker zien deze Ferrero Rocher cupcakes eruit?

dresssequinflower

xfrankie3_effected

Hoe lief!

models own party pieces

Het is wel duidelijk, Milk Bubble Tea is echt een geweldig website om te volgen! Dit is haar website en hier kan je haar volgen op Bloglovin. Ze schrijft trouwens in het Engels dus het is prima te volgen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

 1. Wat een mooie foto’s! Vind het wel shocking dat ik dan een foto ertussen zie die ik ook op ’n ander blog zag, die waarschijnlijk gewoon is overgenomen door dat andere meisje. Die kamer is inderdaad mooi, wauw! Even haar blog bekijken,

 2. ze heeft inderdaad een mooie blog! Wel jammer dat artikelen niet ingedeeld zijn in categorien en/of tags, dat vind ik altijd zo irritant haha

 3. Hello! thank you for your lovely words :) so glad you like my blog, thank you for the mention! Its so kind of you xx

 4. Ja ik zag het ook al! Ze heeft het nu van haar website gehaald, dat is dan wel netjes, maar volgens mij gebruikt ze wel vaker foto’s van andere blogs zonder vermelding, niet zo slim..

 5. wow wat een prachtige blog! De foto’s zijn gewoon supermooi!
  Nathalie
  Ps; je kan een waardebon winnen van €100 om bikinis mee te shoppen op mijn blog!

 6. Ik kende haar blog niet! Nu wel. Wat een practige foto’s en de kleuren zijn rustgevend! Heerlijke recepten etc.. Ik ben fan van oreo cookies dus de lekkernij ziet er yummie uit. Bubble tea drink ik graag! ;-) Funny name voor haar haar blog!

 7. Wat een leuke blog, het nadeel is dat ik dan wel trek krijg in allerlei zoetigheid met al die mooie plaatjes!

 8. Aaah wat een gave blog zeg! Ik weet nu echt precies wat je bedoelde met die gejatte foto’s. Dat andere meisje heeft dat recept nu van haar blog gehaald. En ik ben gaan googlen naar de rest van haar recepten en sommige anderen heb ik ook gwn gevonden haha. Ook van Amerikaanse sites. Echt erg….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *