Search
Close this search box.

Lovely blog: Alyssaa.nl

008

Jullie weten ondertussen wel dat ik gek ben op mooie foto’s. Alyssa is 23 jaar oud en blogt op haar blog Alyssaa.nl een blog die ik echt al jaren volg. Ik ben echt fan van haar persoonlijke, beauty en healthy food onderwerpen. Maar dat niet alleen, ze maakt er echt fantastische foto’s bij! Had ik die fotografie kunsten maar. Ik neem jullie vandaag mee door Alyssa haar blog en vergeet haar natuurlijk niet te volgen en een kijkje te nemen!

008

Zoals ik al zei staat de site vol met healthy recepten die je zelf heel makkelijk kunt maken, zonder dat je daar stad en land voor hoeft af te zoeken, ook de foto’s die ze daarbij maakt, maakt het nog aantrekkelijker om het zelf te kaken!

004

005

055

Naast een healthy lifestyle houdt Alyssa zich ook bezig met beauty, vaak zie je prachtige nagellak swatches voorbij komen!

003

053

Naast beauty en lekker en gezond eten komt er tegenwoordig ook steeds vaker fashion voorbij! Erg leuk om te zien, want Alyssa heeft echt super leuke fashion items, gewoon voor normale items die iedereen zou dragen!

032

008-2

016

Ik ben dus heel enthousiast over de blog van Alyssa en ik hoop jullie ook, want het is echt een super leuke blog om te volgen. Ze post af en toe wat en het zijn gewoon ontzettend leuke artikelen!

Klik hier om naar de blog van Alyssa te gaan, maar je kan haar natuurlijk ook meteen op Bloglovin volgen. Wat vinden jullie van haar blog en foto’s?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Ik ken haar blog wel vaag van naam, ga zo eens even een kijkje nemen want het klinkt veelbelovend en die foto’s zijn helemaal prachtig! Altijd heel inspirerend. Leuk ook dat je haar al zolang volgt!

  2. Hoi Aranka, leuk artikel! Jij hebt zelf ook een hele leuke blog! :) Ik zag je vandaag trouwens heel toevallig op het station in Amsterdam! Leuk om je in het echt te zien :) Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *