Search
Close this search box.

Lovea Nature Hair- & Bodycare

 photo Lovea-Bodycare_zps26c6b426.png

Lovea kende ik al als zonnebeschermings merk. Lovea is een zo goed als 100% natuurlijk merk met goede producten voor een fijne prijs. Laatst kreeg ik een grote en zware doos binnen met deze producten. Lovea voegt namelijk ook hair- en bodycare toe aan haar assortiment in gigantische verpakkingen met heerlijke geuren.

 photo Lovea-Bodycare1_zps683389cb.png

Lovea is een natuurlijk merk uit Frankrijk die jullie waarschijnlijk wel kennen van de zonnelijn. Wegens groot succes heeft Lovea besloten een hair en bodycare lijn toe te voegen. De producten hebben een heerlijke structuur zijn 95% natuurlijk en hebben vooral een hele lekkere geur! Ik laat jullie vandaag de shampoo, conditioner, body lotion en body wash zien. Maar er is meer, want de hele collectie bestaat uit:

– Lovea Nature Argan Shampoo 500 ml – € 8,99
– Lovea Nature Argan Conditioner 500 ml – € 8,99
– Lovea Nature Shea Shampoo 500 ml – € 8,99
– Lovea Nature Shea Conditioner 500 ml – € 8,99
– Lovea Nature Shea Hair Mask 500 ml – € 8,99
– Lovea Nature Shower Gels 750 ml – € 7,99
– Lovea Nature Shea Cocoa Nutritive Body Lotion 750 ml – € 8,99
– Lovea Nature Papaya Pulp Toning Body Lotion 750 ml – € 8,99
– Lovea Nature Shea & Cocoa Nutritive Cream 150 ml – € 8,99
– Lovea Nature Papaya Pulp Toning Gel 250 ml – € 10,99
– Lovea Nature Argan Protective Oil 125 ml – € 10,99

 photo Lovea-Bodycare2_zps8d2596e7.png

De verpakking is echt mega, ze hebben allemaal 500 ml of zelfs 750 ml voor een zacht prijsje. Ze verpakkingen zijn echt super handig met een handige pompdop. Ze nemen natuurlijk wel veel ruimte in, maar je doet er wel echt een hele tijd mee!

 photo Lovea-Bodycare3_zpsbd136ca4.png

Lovea Nature Argan Shampoo & Conditioner

Lovea komt met twee verschillende haarlijnen uit, met shea en met argan. Ik ontving die shampoo en conditioner met arganolie. Deze is geschikt voor normaal haar dat je haar goed verzorgd. Het laat je haar mooi glanzen, laat het goed vallen en laat het vooral heerlijk ruiken!

 photo Lovea-Bodycare4_zps06c8816f.png

Wisten jullie dat alle producten van Lovea Nature ten minste 95% natuurlijke ingrediënten bevatten? Lovea gebruikt heerlijke natuurlijke ingrediënten zoals sheabutter, arganolie en klei.

 photo Lovea-Bodycare5_zpse6eba9e6.png

De ingredienten van de shampoo zien er goed uit, als eerst geen SLS of SLES en voor de rest zit het boordevol andere verzorgende bestandsdelen!

 photo Lovea-Bodycare6_zps24241546.png

Ook de ingredienten van de conditioner zien er goed uit! Alle producten van Lovea zijn trouwens vrij van parabenen en synthetische kleur- en geurstoffen.

 photo Lovea-Bodycare7_zps71a7af5b.png

De shampoo en conditioner zijn vrij dun van structuur, maar daar merk je vrij weinig van onder de douche natuurlijk. Maar ik vind de conditioner niet zo rijk aanvoelen. De shampoo schuimt licht en laat een heerlijke geur achter. Het spoelt makkelijk uit en maakt mijn haar goed schoon. De conditioner voed mijn haar goed en laat het daarna heel erg zacht aanvoelen.

 photo Lovea-Bodycare8_zpse44dac2a.png

Naast de producten voor het haar hebben ze ook nog heerlijke producten voor het lichaam zoals deze body lotion en shower gel. Deze zitten ook in heerlijk grote verpakkingen waardoor je er echt heel erg lang mee doet. Oja, de geur van deze producten is echt heerlijk. Daarom ben ik hier ook zo enthousiast over!

 photo Lovea-Bodycare10_zpsc2f2def5.png

Lovea Nature Voedende Body Lotion

We weten allemaal tegenwoordig dat shea butter en cocoa boter heel goed voor onze huid is. Beide zitten in deze heerlijke body lotion die lekker romig is en makkelijk over de huid uitsmeert en goed wordt opgenomen. De body lotion heeft een niet te dikke substantie maar is ook niet waterdun.

 photo Lovea-Bodycare11_zps0d4cb758.png

Jeetje, zien jullie deze ingrediënten, wat een voedende ingrediënten! Hier wordt mijn huid heel gelukkig van!

 photo Lovea-Bodycare9_zps7996dbf1.png

Lovea Nature Verkwikkende Douche Gel

Ik vind het heerlijk mezelf te verwennen met een heerlijk geurende en schuimende douche gel, maar ik wil niet dat het mijn huid uitdroogt. Deze ruikt echt heerlijk en schuimt lekker op mijn lichaam. Omdat het zo een grote verpakking is ben ik er stiekem niet zo zuinig mee omdat ik er lekker lang mee kan doen!

 photo Lovea-Bodycare12_zpsedd6c29a.png

Ingrediënten van de zeep.

 photo Lovea-Bodycare13_zps870783f5.png

Een heerlijke romige body lotion en een dunne douchegel die lekker schuimt onder de douche!

 photo Lovea-Bodycare14_zps84b4f311.png

Ik ben echt heel erg blij met deze Lovea producten, ze ruiken heerlijk, doen goed hun werk, hebben fijne ingrediënten en zijn helemaal niet door voor de hoeveelheid die je krijgt. De Lovea Nature Hair & Bodycare producten zijn vanaf nu te koop bij De Tuinen. Zijn jullie hier benieuwd naar?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Wat fijn dat ze je zo bevallen! ik heb al eerder gehoord over dit merk, maar verder nog niet veel getest. Als ze nu gemakkelijk(er) verkrijgbaar zijn, moet ik misschien maar eens een fles meenemen!

  2. Ik ben er benieuwd naar! Ik had 2 jaar geleden een zonnebrand van Lovea en die deed zo ontzettend goed zijn werk. Lovea is echt een fijn merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *