Zoek
Sluit dit zoekvak.

LOVE Beautybox Februari

Zaterdag kreeg ik nog net op de valreep de februari box van de Beautybox binnen! Het gaat over liefde en geliefde producten. Ik was zelf erg benieuwd wat er in zat. Heb je je Beautybox nog niet binnen en wil je nog niet weten wat er in zit, dan raad ik je aan niet verder te lezen. Maar ben je toch wel een beetje nieuwsgierig? Kijk dan met me mee!

 photo Box1_zps7893c69e.png

Zoals altijd een leuk briefje van Beautybox, het gaat dus over een liefdevolle box! Ik ben erg benieuwd!

 photo Box2_zps3dbfff77.png

De inhoud! Kijk dat ziet er eens een keer goed uit!

 photo Box3_zps6e2f2d47.png

Als we de box openen komen we dit tegen, kijk een lekker volle box!

 photo Box5_zpsd40f0824.png

 photo Box6_zpsf4232ef7.png

Anatomicals Never Lose Your Cherry Lipbalm – € 3,95

Een leuke lipgloss die een kersen smaakje heeft met een hele subtiele rode gloed. De lipgloss vind ik wel een beetje plakken.

 photo Box4_zps59421ae7.png

Thierry Mugler Angel refillable – € 73,50

Een leuke Angel mini van Thierry Mugler, een ontzettend populaire geur! Je kan deze gratis laten bijvullen bij de ICI Paris XL!

 photo Box7_zpsbf53a16b.png

Anatomicals You Need A Blooming Shower – € 5,75

Kijk een lekker grote fles showergel voor onder de douche! Hij ruikt lekker zoet en fris! Die gaat lekker mee onder de douche!

 photo Box9_zps36afd9b3.png

LOOkX Eyeliner Exclusive Green – € 17,65

Dit is nou nog eens een fijne eyeliner in een prachtige kleur groen! Glijd over de huid heen en laat een prachtige kleur achter.

 photo Box8_zpsa7e1cefb.png

PUPA Nail Lasting Color Nailpolish – € 6,50

Bij een romantische look horen natuurlijk rode nagels. Met deze lak van PUPA moet dat helemaal goed komen!

 photo Box10_zps5c0620c5.png

Wat vinden jullie van deze box? Ik vind hem sinds tijden weer eens een keer écht leuk met allemaal full size producten behalve de parfum! Maar dat is leuk dat je die gratis kan laten bijvullen! Wil jij nou ook een abonnement op de Beautybox? Dan kan je een abonnement online op de website afsluiten voor € 14,95 per maand!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Zooo het gaat toch wel weer jeuken als ik deze leuke box zie :) ik heb vorig jaar al m’n box-abo;s opgezegd omdat ik vaak niet tevreden was. Maar dit ziet er wel weer leuk uit <3.

 2. Dat dat parfum erin zit vind ik wel echt leuk. Het is inderdaad weer eens een keer een leuke box. Ook met die Anatomicals producten erbij. Ik heb weer de Truly Yours box besteld. Dus ben heel erg benieuwd!

 3. Wat een leuke box deze keer!
  Jammer genoeg heb ik mijn box opgezegd een paar maanden terug vanwege de teleurstellende inhouden. Maar dit is echt een leuke!

 4. Wow, wat een gave inhoud! Die zou ik ook wel willen hebben! Lekker veel full-size en de producten die niet full-size zijn , kun je wel echt gebruiken en zijn wel heel leuk.

 5. Hoi Aranka,

  Ik reageer normaal nooit maar ik kom net bij de ici paris vandaan en het is dus NIET gratis om het parfum bij te laten vullen. De medewerkers wisten niks van deze actie en wisten ook niet hoe ze het dan op de kassa asn moesten slaan en wat het überhaupt kost dan om het bij te laten vullen.

  Wel goed om te weten voordat je helemaal happy naar de ici paris gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *