Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Kennen jullie het make-up merk Lottie London? Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog nooit eerder van had gehoord, je ziet het namelijk amper voorbij komen en ik had geen idee waar je het kon kopen. Tot dat ons Kruidvat filiaal in de stad verbouwd werd tot een Kruidvat in de Stad met veel meer make-up merken waaronder Lottie London! Het merk is een heel leuk en speels merk voor niet al te veel geld en zit een beetje tussen Essence en Catrice in als je het mij vraagt. Dit prachtige oogschaduw palette sprak mij meteen aan en ik test hem uit!

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Lottie London is een Engels (hoe kan het ook anders) make-up merk en ik vraag me ineens af waar ik het merk dan toch wel van ken. Maar in New Castle was het merk wel overal te koop en daar ken ik het waarschijnlijk van! Het merk bestaat nog niet heel erg lang maar is al wel heel succesvol. Vooral omdat de producten van goede kwaliteit zijn en een prima prijs hebben die goed betaalbaar voor iedereen is.

Dit oogschaduw palette doet me meteen denken aan de Naked paletten van Urban Decay, maar dan een stuk goedkoper. De verpakking van dit merk ziet er jong en fris uit, dat bevalt mij wel. Het is gemaakt van stevig materiaal en het is handig dat je meteen de kleuren kan zien die er in het palette zitten.

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Op de achterkant van het palette vind je meer informatie over het product en worden de kleuren en namen uigelicht. Lottie heeft trouwens meerdere van dit soort paletten en dit is het The Rose Golds palette met hele mooie rosé gouden kleuren.

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Het oogschaduw palette heeft 12 verschillende kleuren en wisselen elkaar af met mat en glanzend. Ik vind de kleuren erg goed gekozen en passen allemaal goed bij elkaar. Je kunt dus heel veel looks met dit palette maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de kleuren wel bij elkaar passen. De oogschaduws zijn trouwens zacht en romig en geven heel erg makkelijk kleur af.

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Verder vind je in het doosje nog een dubbele applicator met aan de ene kant een kwastje en aan de andere kant een sponsje. Ik gebruik altijd liever mijn eigen kwasten maar mocht je die niet hebben is het handig dat dit erbij zit.

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Dit zijn de swatches van de eerste zes kleuren. Zoals je kan zien hebben ze een prachtige pigmenatie en een mooie shimmer finish. Ziet er echt heel erg goed uit!

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

En dan de laatste zes kleuren die ook echt van de huid afknallen. Hier zitten ook nog drie matte tinten bij die zelfs goed gepigmenteerd zijn. Vaak zie je bij goedkopere merken dat ze matte kleuren niet zo goed meekomen maar daar heeft Lottie geen problemen mee, wat een kleur zeg!

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Voor de look heb ik de matte kleuren gebruikt omdat ik erg benieuwd was hoe deze op het ooglid waren en of ze niet zouden vervagen tijdens het blenden. Jammer is dat de kleuren vrij onopvallend zijn dus een beetje weg vallen op het ooglid. Maar ik kan jullie wel vertellen dat de kleur ook makkelijk aanbrengt en intens blijft, ook na het blenden. Ik ben dus echt heel erg enthousiast over de kwaliteit van dit oogschaduw palette.

Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette

Ik vind Lottie echt een aanwinst voor het make-up assortiment van Kruidvat, alleen jammer dat het lang niet overal te koop is. De rest van het assortiment van Lottie ziet er ook veelbelovend uit en ben ik ook erg benieuwd naar geworden. Het Lottie Shadow Swatch The Rose Golds Eyeshadow Palette kost € 9,99 en is te koop bij Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *