Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

Lottie is een budget make-up merk uit Londen wat tegenwoordig bij de grotere filialen van de Kruidvat te koop is. Ik kende het merk vanuit Engeland en zag dat Kruidvat dit ook gewoon verkocht. Ik vind het een heel erg leuk merk dat perfect in het rijtje Essence, Catrice en MUA past. Een tijdje geleden testte ik al het oogschaduw palette uit waar ik tevreden over was en nu is het de beurt aan deze Arch Rival waarmee je je wenkbrauwen mee kunt invullen.

Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

Het product ziet er heel simpel uit maar toch niet heel goedkoop. Het is een simpele draaiverpakking en je vind wat beperkte informatie op de verpakking. Zo vertelt het product dat het een poeder is dat de wenkbrauwen weer volume moet geven. Onderaan vind je nog meer informatie over de kleur en dit is een medium. In totaal zijn er drie verschillende kleuren: light, medium en dark. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat werken.

Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

Toen ik de verpakking zag dacht ik dat het een soort van stift of potlood zou zijn waar je je wenkbrauwen mee kunt inkleuren. Alleen dat bleek het niet te zijn. Als ik deze applicator zo zie denk ik meteen dat het een stamper van een bloem is, maar dat is het natuurlijk niet. Je draait de verpakking open en dan zit er dus een langwerpige en zachte applicator aan met daarop het poeder. Ik moet zeggen dat ik hier niet meteen heel erg warm van loop want alles zit al onder de poeder omdat het van de applicator af valt.

Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

Ook het aanbrengen vind ik niet heel erg gemakkelijk. Het werkt niet precies en de ene keer zit er meer poeder dan de andere keer op. Het wordt dus een beetje een vlekkerige en niet strakke bedoeling. Voor de rest heeft het wel een mooie kleur en de pigmentatie is prima voor de wenkbrauwen. Laten we gaan kijken hoe het product werkt op de wenkbrauwen.

Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

Hier mijn gezicht zonder de wenkbrauwen (en de rest) te hebben gedaan.

Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

En hier mijn wenkbrauwen (en de rest) gedaan. Qua swatch vond ik het een prachtige kleur maar ik zie dat hij helaas toch een beetje te rood is. Ook zitten mijn wenkbrauwen niet zo strak als normaal, dat vind ik wel jammer. Nee, het is niet het product wat ik er vaker bij zou pakken, ik heb fijnere alternatieven.

Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder

Ik vind het merk Lottie London een heel erg leuk merk, maar dit product is wat mij betreft niet zo een succes. De verpakking is niet heel erg handig en morst een beetje. Het aanbrengen vind ik ook niet heel erg handig en het is ook net niet de goede kleur, jammer! De Lottie London Arch Rival Volumising Eyebrow Powder is te koop bij de Kruidvat voor € 5,99.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  femketje
  20 april 2018 at 08:02

  ik ben sowieso nooit echt fan van wenkbrauw poeders om heel eerlijk te zijn :o het vliegt overal en de lijntjes zijn nooit strak zonder extra concealer clean-up :(

 • Reply
  Rachel
  20 april 2018 at 09:43

  wenkbrauwpoeder is zowieso niet mijn ding en dit vind ik dus helemaal niks ;)

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  20 april 2018 at 10:43

  Ik vind het er eigenlijk wel mooi uit zien! Van mij hoeft de wenkbrauw niet zo strak, en de kleur vind ik ook wel mooi!

 • Reply
  Soraya
  21 april 2018 at 19:13

  Ik heb eens een vergelijkbaar product van Rimmel geprobeerd en die vond ik ook niet fijn. Probleem was vooral dat het voor heel veel fall out zorgde. Ik vind je wenkbrauwen overigens wel mooi gelukt.

 • Reply
  aboutsbstyle
  22 april 2018 at 16:11

  Wat zonde dat dit product tegenvalt. Zelf zou ik hier ook niet voor gaan, ook de allocatie trekt mij niet aan. Liefs soraya

 • Laat een reactie achter