Search
Close this search box.

LOTD: Copper eyes

Nu ik toch een beetje koperachtig haar heb besloot ik mijn koperkleurige oogschaduw weer eens tevoorschijn te halen. Bij mijn blonde haren vond ik het misschien een beetje te extreem en daarom gebruikte ik de producten nauwelijks. Maar ik waag er vandaag weer een gokje aan, en volgens mij is het best aardig!

De oogschaduws zijn van Inglot die een keer in de kerstcollectie zaten, helaas niet meer verkrijgbaar als ik het goed heb. Maar je hebt genoeg andere merken die ook zulke kleuren verkopen!

Wat heb ik allemaal gebruikt?

Gezicht:
Skin79 Dream Girls BB Cream
MAC Starwonder

Ogen:
Inglot oogschaduw’s weet helaas de kleuren niet
Teeez eyeliner pen
Maybelline One by One mascara
Too Faced Eyeshadow Insurance
TBS Oogpotlood nr. 18
Inglot Oogpotlood nr. 14

Lippen:
Rimmel Kate Moss Matte lipstick nr. 101

Wat vinden jullie van deze look?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *