L’Oréal Volume Million Lashes Mascara

 photo LOrealVolumeMillionLashes_zpsed20e5f2.png

Mascara’s, ik heb er ik weet niet hoeveel van en toch ben je elke keer nog steeds opzoek naar de perfecte mascara. Tegenwoordig heb ik er een aantal die dicht in de buurt komen van een perfecte mascara, maar toch hoop je elke keer als je een nieuwe probeert dat hij weer fijner en beter is dan die ‘bijna perfecte’ mascara. Dat hoopte ik ook bij deze mascara van L’Oréal, want van de So Couture variant was ik groot fan! Zal deze hoog op mijn favoriete mascara lijstje eindigen?

 photo LOrealVolumeMillionLashes2_zps4989e486.png

Nieuw is deze mascara niet, maar ik had hem nog niet eerder op de site laten zien aan jullie. Op het eerste gezicht ziet het er uit als een hele mooie en luxe mascara, dat komt natuurlijk door de strakke gouden verpakking en de mooie zwarte opdruk. De vorm is mooi en ziet er gewoon erg luxe uit. Maar hij is ook luxe voor een drogisterij mascara, want je betaald namelijk € 16,99 voor deze mascara. Maar hij zal vast iets goed doen, want hij ligt al vanaf 2010 in de schappen.

 photo LOrealVolumeMillionLashes3_zps7e2e2e6a.png

Op de achterkant van de mascara vind je niet veel informatie. Je ziet hoe het borsteltje werkt en je weet welke kleur je te pakken hebt. Vaak staat er ook nog een hele lijst aan beloftes op, maar hier niet. Ik geloof dus alleen dat hij volume moet geven als ik naar de naam van de mascara kijk. Toen was dit borsteltje echt een nieuwe trend, tegenwoordig zien we ze overal. De grote borstels die voor veel volume moeten gaan zorgen. Tegenwoordig weet ik beter, hoe groter de borstel betekend echt niet hoe meer volume. Maar we gaan zien of deze mascara dat wel doet.

 photo LOrealVolumeMillionLashes4_zps48237a30.png

De borstel van de mascara is inderdaad heel erg groot en zit vol met lange en dunne plastic haartjes om zo goed door je wimpers heen te kunnen kammen. Op het borsteltje zit zelf vrij weinig mascara waardoor het volgens mij wel eens hele subtiele wimpers kunnen gaan worden.

 photo LOrealVolumeMillionLashes6_zpse6560059.png

De mascara ligt prima in de hand en je kan met de borstel vrij gemakkelijk bij alle wimpers komen. Het borsteltje zorgt ervoor dat alle wimpers voorzien worden van een klein laagje mascara. Het effect van deze mascara is zeker niet dramatisch, maar juist heel erg natuurlijk.

 photo LOrealVolumeMillionLashes5_zps0cdf68c6.png

Op deze foto zie je het borsteltje beter. Je ziet de plastic haren die vrij dicht op elkaar staan en haast geen mascara bevatten. Want je ziet zelfs het gele plastic door het borsteltje heen van de haren. Aan het einde van de borstel lopen de haren in lengte terug zodat je makkelijk bij de kleine haartjes in de hoeken kan.

 photo LOrealVolumeMillionLashes9_zps2779b687.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo LOrealVolumeMillionLashes10_zps61d2ff6a.png

Mij wimpers met de L’Oréal Volume Million Lashes mascara.

 photo LOrealVolumeMillionLashes8_zps2b8717b4.png

De mascara ziet er echt heel erg natuurlijk uit, alsof je helemaal geen mascara op hebt maar hele natuurlijke lange wimpers hebt. Alleen zelf ben ik niet echt opzoek naar dit effect, van mij mogen de wimpers wel iets meer body hebben. De kleur zelf is wel heel erg mooi, echt zwart.

 photo LOrealVolumeMillionLashes7_zps48ae0be8.png

En hoe blijft de mascara zitten? Helaas niet zo goed bij mij, aan het einde van de dag had ik helaas echt een hele zwarte waas onder mijn ogen. Niet echt heel erg charmant en ik heb daar echt een hekel aan bij mascara’s. Dit zorgt er dan ook voor dat ik hem niet zo snel weer zal pakken.

 photo LOrealVolumeMillionLashes1_zps90e4c989.png

Ik had gehoopt dat deze mascara tot bij favorieten kon behoren maar helaas. Door de minimale body die deze mascara geeft en de zwarte waas onder mijn ogen is het niet echt wat ik zoek. Als je een droge huid hebt en van een natuurlijk en minimaal effect houdt is deze mascara wellicht wel iets voor jou. Maar voor het geld wat je er voor neerlegt vind ik het niet waard. De L’Oréal Volume Million Lashes mascara is te koop voor € 16,99 bij de drogisterijen.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

36 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 januari 2015 at 09:22

  Prachtig!
  Dit merk mascara had ik nog nooit getesd.
  Ben er zo benieuwd naar.
  Jammer dat het bij jouw tegenviel.
  Ik vindt wel dat het de wimpers goed van elkaar houd.

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  21 januari 2015 at 09:37

  Ik vind dit een hele fijne mascara, die ik er denk is weer eens bij moet pakken. Ik deed er inderdaad wel altijd een laagje waterproof mascara overheen, anders ging ‘ie vlekken ja.

 • Reply
  Saffia
  21 januari 2015 at 09:41

  Ik heb heel veel goeds over deze mascara gehoord, jammer dat ie vlekt.

 • Reply
  Mariëlle
  21 januari 2015 at 09:42

  Wat jammer dat ie tegenvalt!!

 • Reply
  Eline
  21 januari 2015 at 09:42

  Jammer dat hij toch tegenvalt, het effect is namelijk wel echt wat voor mij, maar een zwarte waas is niet mijn ding ;)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 januari 2015 at 09:50

  Wat jammer dat de mascara niet blijft zitten. Op je werk is dit een ramp als j die zwarte waas krijgt

 • Reply
  marieke
  21 januari 2015 at 09:54

  Nee deze mascara lijkt net zo goed te zijn als mijn catrice mascara met zo’n soortgelijk borsteltje! Is het geld dus niet waard! :)

 • Reply
  Shaz
  21 januari 2015 at 09:57

  Jammer. Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte mascara, die mijn wimpers voller laten lijken.

 • Reply
  Simone
  21 januari 2015 at 10:14

  Jammer van de mascara, maar wel enorm mooie foto’s!

 • Reply
  Margot
  21 januari 2015 at 10:16

  Jammer van die zwarte waas!

 • Reply
  Beautyjuf
  21 januari 2015 at 10:24

  Het borsteltje vind ik er persoonlijk fijn uitzien. Wat balen dat ‘ie niet op zijn plek blijft zitten. Pandaoogjes krijgen gedurende de dag is niet zo heel tof.

 • Reply
  Danielle Springer
  21 januari 2015 at 10:28

  Jammer van die zwarte waas! Ik vind je foto’s echt prachtig. Het achtergrondje ziet er zo leuk uit.

 • Reply
  Daphne
  21 januari 2015 at 10:31

  Jammer dat hij tegenvalt voor jou, ik vind het effect wel erg mooi!

 • Reply
  Kirsten
  21 januari 2015 at 11:02

  Ik vind hem wel mooi maar ik zou ook wat meer body willen voor een mascara. De huls ziet er wel prachtig uit.

 • Reply
  Marloes
  21 januari 2015 at 11:06

  Jammer dat de mascara niet mooi blijft zitten. Op de foto vind ik het effect wel erg mooi! Wel had ie inderdaad iets meer body mogen geven!

 • Reply
  beautycasebycaro
  21 januari 2015 at 11:17

  Ik heb deze mascara ook geprobeerd en ik vond het helemaal niks! Ik had er hoge verwachtingen van maar het deed net als bij jou niet veel voor mijn wimpers en ik kreeg zelfs last van uitvallende wimperharen dus deze zal ik nooit meer gebruiken. Wel jammer!

 • Reply
  Diolifestyle
  21 januari 2015 at 11:17

  Oeeh! Deze ziet er goed uit!

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  21 januari 2015 at 11:47

  Mooi verpakt en een geweldig resultaat! Goed review en prettig geschreven.

 • Reply
  Marie Beauty
  21 januari 2015 at 11:54

  Voor mij werkt deze mascara wel echt heel erg fijn! Als ik extra veel volume wil en wimpers die de hele dag mooi blijven neem ik altijd deze. Zo zie je maar dat elk product voor iedereen anders is! Heel erg mooie foto’s trouwens! :)

 • Reply
  Manon
  21 januari 2015 at 12:31

  Wat jammer dat de mascara jou tegenvalt.

 • Reply
  Nicolish
  21 januari 2015 at 12:47

  Hele mooie foto’s! Ik vind de mascara erg fijn, maar hij blijft inderdaad niet goed zitten. Als het een beetje miezert, of gewoon na een lange dag loop ik meteen rond met zwarte strepen onder mijn ogen.

 • Reply
  Amy
  21 januari 2015 at 12:59

  Ik heb helaas ook slechte ervaringen met de Volume mascara’s van L’Oréal. Ik heb deze variant ook eens geprobeerd, samen met nog 2 anderen en die bleven ook totaal niet goed zitten, helaas! :(

 • Reply
  Kiss & Make-up
  21 januari 2015 at 13:01

  Ai, jammer dat hij veegt. Verder vond ik ‘m wel oke klinken.

 • Reply
  allsweetbeauty
  21 januari 2015 at 13:06

  Jammer dat hij niet bevalt. Het goed blijven zitten van een mascara is voor mij toch wel het belangrijkste.

 • Reply
  Kimberly
  21 januari 2015 at 13:29

  He effect vind ik er zelf wel mooi uitzien maar super jammer dat hij een donkere waas achterlaat onder je ogen, jammer!

 • Reply
  Iris
  21 januari 2015 at 14:57

  Bij mij vlekt deze mascara helaas ook, erg jammer!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Melanie
  21 januari 2015 at 15:32

  Ah, die eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara. Ik ken hem! Haha! Deze mascara ziet er in eerste instantie goed uit maar vlekken is echt not done voor mij. Jammer maar we gaan weer verder met zoeken!

  Fijne dag!
  XoXo Melanie

 • Reply
  Kelly
  21 januari 2015 at 17:21

  Wat jammer! Hoor hier zoveel goeds over, maar twijfel nu toch ook een beetje. Ik blijf maar bij mijn YSL en MAC!

 • Reply
  Joika
  21 januari 2015 at 18:12

  Eerst en vooral: wauw wat een mooie foto’s meid! 2de: Ikzelf ben niet gek op deze mascara maar een vriendin vind hem helemaal top dus deze moet je gewoon proberen en kijken hoe hij jou staat :) x Joika

 • Reply
  brenda
  21 januari 2015 at 19:42

  Probeer de Armani Rouge Ecstacy eens, of de Estee Lauder Sumptuous Extreme. Of de goedkopere Pupa Vamp. Ik word er heel blij van!

 • Reply
  Bertine
  21 januari 2015 at 19:43

  wat jammer dat het onder je ogen zwart is aan het eind van de dag, verder ziet hij er wel goed uit, maakt je wimpers wel mooi lang!

 • Reply
  Marjoleinee
  21 januari 2015 at 19:55

  Jammer dat deze mascara zo vlekt :c

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  21 januari 2015 at 21:42

  Het ziet er wel goed uit, al ben ik ook meer op zoek naar iets met meer ‘drama’.

 • Reply
  lucindainwonderland
  21 januari 2015 at 22:28

  Jammer dat je zelf niet zo enthousiast bent, want ik vind hem je wel heel mooi staan en het effect houd ik wel van. De zwarte waas is inderdaad wel wat minder. Maar toch overweeg ik het wel nog wel. xxx Lucinda

 • Reply
  Annelies
  22 januari 2015 at 18:38

  My all time favorite! Ik heb deze mascara altijd en ik ben er echt heel blij mee. Jammer dat jij hem wat minder vind.

 • Reply
  Debbie Verharen
  13 augustus 2017 at 18:57

  wil je misschien een keer een review schrijven over natuurlijke mascara’s,daar zullen veel mensen blij mee zijn die allergisch reageren op de chemische mascara. Groetjes Debbie.

 • Laat een reactie achter