L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Mascara’s met het woord volume in hun naam maken mij altijd meteen nieuwsgierig. Vooral als het een mascara van L’Oréal is, want daar ben ik eigenlijk vrijwel altijd positief over. Waarschijnlijk omdat hun gebruik maken van rubberen borstels die ik altijd erg prettig vind werken. Sinds kort hebben ze een nieuwe variant op de Volume Million Lashes, de Fatale variant. Deze mascara wil je het Femme Fatale effect geven. Ik ben benieuwd wat L’Oréal daarmee bedoeld.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

De huls is natuurlijk hetzelfde als alle VML mascara’s van L’Oréal, alleen dan in een andere tint – paars! – en natuurlijk duidelijk vermeld dat dit de Fatale variant is. Op het eerste gezicht is dit dus niet meteen een hele andere mascara. Ook de kleur is gewoon zwart dus ben benieuwd wat L’Oréal aan deze mascara heeft gedaan om hem anders dan de rest te maken.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Op de verpakking vind je voor de rest niet veel informatie over het product. Geen beloftes of extra informatie. Ik ga er dus maar vanuit dat de mascara volume geeft aan de naam af te leiden. De verpakking is trouwens lekker stevig en de dop sluit goed waardoor de kans op snel uitdrogen minimaal is. Dat vind ik wel een fijn idee.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Als ik de mascara uit de verpakking haal wordt het me al snel duidelijk wat er anders is aan deze mascara in vergelijk met de rest. Het borsteltje is totaal anders! Het is een vrij dikke borstel met haar heel weinig rubberen haartjes. Dit wekt meteen mijn enthousiasme, deze borstels vallen vaak goed in de smaak en doen waar ik blij van word. Ik ben dus heel erg benieuwd naar de werking.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Dit is het borsteltje van dichtbij en je ziet goed de rubberen haren, het lijkt alleen wel alsof ze in overvloed aanwezig zijn, maar in het echt valt dat heel erg mee en heeft het borsteltje vrij veel ‘lage plekken’. Wel is de borstel rijk voorzien van mascara, ik ben heel benieuwd wat de resultaten gaan zijn!

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Mijn wimpers met de L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara. Wauw, wat een lengte geeft deze mascara mijn wimpers zeg! Het volume valt me eigenlijk niet eens meteen op, vooral de lengte van mijn wimpers zijn bizar! Ook maakt mij er een mooie krul in en maakt het gewoon helemaal af! Ziet er goed uit niet?

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Ook de houdbaarheid is prima in orde en blijft de hele dag op zijn plek zitten onder te vlekken of af te brokkelen. Verwijderen gaat super simpel met een gewone make-up remover of zelfs met water onder de douche. Dat maakt het wel een kwetsbare mascara in natte omstandigheden zoals een regenbui of iets dergelijks. Maar voor de rest is het echt een hele fijne mascara als je opzoek bent naar mooie verlengde wimpers!

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Eerder in dit bericht vertelde ik dat de mascara pas vanaf november te koop is, maar hij ligt bij de Kruidvat al gewoon in de schappen met een leuke aanbieding voor € 9,99. Ik neem aan dat de L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara voor € 14,99 straks in alle winkels te koop is. Ik ben in ieder geval enthousiast, ik heb in geen tijden zulke lange wimpers gehad! Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  chucky1012
  7 september 2016 at 06:40

  Wauw…
  Dit geeft een perfect resultaat!
  Wat een volume geeft het je wimpers.

  Xoxo

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  7 september 2016 at 07:46

  Wat een mooie wimpers! Deze mascara ga ik zeker eens proberen!

 • Reply
  Vanessa
  7 september 2016 at 08:20

  Wauw, deze mascara geeft je inderdaad mooie, lange wimpers. Mooie krul ook! Heb je enig idee of deze mascara ook in België te koop zal zijn?

 • Reply
  Sandra
  7 september 2016 at 08:21

  Het ziet er echt heel goed uit zeg!

 • Reply
  Marinka
  7 september 2016 at 08:25

  He, die is al te koop in NL hoor! Heb ‘m namelijk ook al thuis en hij is moooooi!

  • Reply
   Aranka
   7 september 2016 at 10:40

   Oh gek! In het persbericht stond pas november en ik dacht dat ik hem ook al had zien liggen dus dacht, kan ik er wel alvast een review over maken. Maar dat heb ik me dus toch niet verbeeld, zal het even aanpassen!

   • Reply
    te marije
    8 september 2016 at 18:54

    Oh, wat fijn! Ik wilde die van Yves rocher al gaan halen maar deze ziet er nog beter uit!

 • Reply
  Susan
  7 september 2016 at 09:05

  Prachtig effect geeft die!

 • Reply
  Anna
  7 september 2016 at 09:45

  Wauw, wat een mooi effect. Vooral de lengte is idd goed te zien. Ben erg benieuwd naar deze variant.

 • Reply
  Lisette
  7 september 2016 at 10:13

  Hoi Aranka, je hebt een klein (maar grappig) tikfoutje in je tekst zitten. Femme Fetale is namelijk een ongeboren meisjes baby. Femme Fatale is denk ik wat je bedoelde :D Verder is het inderdaad een leuke mascara.

  • Reply
   Aranka
   7 september 2016 at 10:39

   Woeps! Als ik zo thuis ben zal ik het meteen aanpassen, haha! Bedankt voor het opletten!

 • Reply
  Melike
  7 september 2016 at 11:08

  Ziet er heel goed uit, wat een goede mascara! Deze ga ik onthouden.

 • Reply
  rachel
  7 september 2016 at 11:34

  dat ziet er heel goed uit :D en ga hem zeker ook proberen

 • Reply
  Anna
  7 september 2016 at 11:44

  Jaaaa! Hier zat ik al op te wachten na je enthousiaste verhalen op SnapChat. Het ziet er echt super goed uit! Kan niet wachten om hem zelf te proberen… :)

 • Reply
  Merel Teunis
  7 september 2016 at 11:49

  Wauw, het geeft inderdaad een prachtig effect!! Nog eventjes geduld dus.. ;-) Geniet van dit mooie weer!

  Liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust.nl

 • Reply
  Evelien
  7 september 2016 at 12:08

  Wow, wat een lengte! Heel mooi!

 • Reply
  Nicky
  7 september 2016 at 15:48

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik eigenlijk alleen nog maar mascara gebruik van Max factor maar stiekem ben ik toch wel heel nieuwsgierig naar deze mascara van L’Oréal.

 • Reply
  femketje
  7 september 2016 at 19:32

  wauwie <3

 • Reply
  Nathaly
  7 september 2016 at 21:30

  Ik meen vanmiddag op facebook gelezen te hebben dat bij iemand heel veel wimpers uitgevallen zijn door deze mascara. Meisje had echt een heel kaal stuk waar geen wimpers meer zaten. Dus oppassen met deze mascara!

 • Reply
  Nicole
  8 september 2016 at 00:10

  Wow these are great results! :)

 • Reply
  Milotte
  8 september 2016 at 13:10

  Wat geeft deze mascara een mooi effect.

 • Reply
  ilona
  8 september 2016 at 14:51

  http://www.wehkamp.nl/mooi-gezond/make-up/mascara/l-oreal-paris-volume-million-lashes-fatale-mascara-01-black/C29_9I7_I64_809494/

  bij de wehkamp is hij heel goedkoop
  met verzendkosten maar 7,95!
  en volgende dag in huis ajb;)

 • Reply
  Marijke
  8 september 2016 at 21:04

  Wauw wat een prachtig effect! Je wimpers zijn inderdaad erg lang geworden!

 • Reply
  Mariska
  9 september 2016 at 17:53

  Ook deze ziet er weer heel erg goed uit! :)

 • Laat een reactie achter