Zoeken
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Mascara’s met het woord volume in hun naam maken mij altijd meteen nieuwsgierig. Vooral als het een mascara van L’Oréal is, want daar ben ik eigenlijk vrijwel altijd positief over. Waarschijnlijk omdat hun gebruik maken van rubberen borstels die ik altijd erg prettig vind werken. Sinds kort hebben ze een nieuwe variant op de Volume Million Lashes, de Fatale variant. Deze mascara wil je het Femme Fatale effect geven. Ik ben benieuwd wat L’Oréal daarmee bedoeld.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

De huls is natuurlijk hetzelfde als alle VML mascara’s van L’Oréal, alleen dan in een andere tint – paars! – en natuurlijk duidelijk vermeld dat dit de Fatale variant is. Op het eerste gezicht is dit dus niet meteen een hele andere mascara. Ook de kleur is gewoon zwart dus ben benieuwd wat L’Oréal aan deze mascara heeft gedaan om hem anders dan de rest te maken.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Op de verpakking vind je voor de rest niet veel informatie over het product. Geen beloftes of extra informatie. Ik ga er dus maar vanuit dat de mascara volume geeft aan de naam af te leiden. De verpakking is trouwens lekker stevig en de dop sluit goed waardoor de kans op snel uitdrogen minimaal is. Dat vind ik wel een fijn idee.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Als ik de mascara uit de verpakking haal wordt het me al snel duidelijk wat er anders is aan deze mascara in vergelijk met de rest. Het borsteltje is totaal anders! Het is een vrij dikke borstel met haar heel weinig rubberen haartjes. Dit wekt meteen mijn enthousiasme, deze borstels vallen vaak goed in de smaak en doen waar ik blij van word. Ik ben dus heel erg benieuwd naar de werking.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Dit is het borsteltje van dichtbij en je ziet goed de rubberen haren, het lijkt alleen wel alsof ze in overvloed aanwezig zijn, maar in het echt valt dat heel erg mee en heeft het borsteltje vrij veel ‘lage plekken’. Wel is de borstel rijk voorzien van mascara, ik ben heel benieuwd wat de resultaten gaan zijn!

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Mijn wimpers met de L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara. Wauw, wat een lengte geeft deze mascara mijn wimpers zeg! Het volume valt me eigenlijk niet eens meteen op, vooral de lengte van mijn wimpers zijn bizar! Ook maakt mij er een mooie krul in en maakt het gewoon helemaal af! Ziet er goed uit niet?

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Ook de houdbaarheid is prima in orde en blijft de hele dag op zijn plek zitten onder te vlekken of af te brokkelen. Verwijderen gaat super simpel met een gewone make-up remover of zelfs met water onder de douche. Dat maakt het wel een kwetsbare mascara in natte omstandigheden zoals een regenbui of iets dergelijks. Maar voor de rest is het echt een hele fijne mascara als je opzoek bent naar mooie verlengde wimpers!

L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara

Eerder in dit bericht vertelde ik dat de mascara pas vanaf november te koop is, maar hij ligt bij de Kruidvat al gewoon in de schappen met een leuke aanbieding voor € 9,99. Ik neem aan dat de L’Oréal Volume Million Lashes Fatale Mascara voor € 14,99 straks in alle winkels te koop is. Ik ben in ieder geval enthousiast, ik heb in geen tijden zulke lange wimpers gehad! Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

    1. Oh gek! In het persbericht stond pas november en ik dacht dat ik hem ook al had zien liggen dus dacht, kan ik er wel alvast een review over maken. Maar dat heb ik me dus toch niet verbeeld, zal het even aanpassen!

  1. Hoi Aranka, je hebt een klein (maar grappig) tikfoutje in je tekst zitten. Femme Fetale is namelijk een ongeboren meisjes baby. Femme Fatale is denk ik wat je bedoelde :D Verder is het inderdaad een leuke mascara.

  2. Jaaaa! Hier zat ik al op te wachten na je enthousiaste verhalen op SnapChat. Het ziet er echt super goed uit! Kan niet wachten om hem zelf te proberen… :)

  3. Ik moet eerlijk toegeven dat ik eigenlijk alleen nog maar mascara gebruik van Max factor maar stiekem ben ik toch wel heel nieuwsgierig naar deze mascara van L’Oréal.

  4. Ik meen vanmiddag op facebook gelezen te hebben dat bij iemand heel veel wimpers uitgevallen zijn door deze mascara. Meisje had echt een heel kaal stuk waar geen wimpers meer zaten. Dus oppassen met deze mascara!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *