Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Tweed & Glitter Topcoats

 photo Lotop_zps349c0a24.png

Krijgen jullie al genoeg van de topcoats? Volgens mij is tegenwoordig geen nagellak meer af zonder er een toffe topcoat overheen te dragen. L’Oréal heeft daarom ook weer vijf leuke nieuwe topcoats aan haar assortiment toegevoegd. Het zijn wel topcoats die we al een tijdje terug bij andere merken zagen maar dat maakt de topcoats zeker niet minder leuk.

 photo Lotop1_zps43074443.png

Ondanks dat ze toch een beetje achter de feiten aanlopen met deze topcoats heeft L’Oréal zich toch door de catwalk laten inspireren. De pailettes op de kleding en tweed structuren. Al deze trends zie je terug in de lakken. Maar eerlijk is eerlijk, ik vind ze gewoon nog steeds hartstikke leuk!

 photo Lotop10_zps71960779.png

L’Oréal komt met drie vrolijke Tweed Top Coat’s die ons vast bekend voorkomen. Sally Hansen had namelijk vorig jaar volgens mij precies dezelfde kleurencombinaties. Maar toch zijn ze erg leuk. Ze maken van je nagels echt een feestje. Ik heb ze allemaal voor jullie op een rijtje gezet.

 photo Lotop5_zpsd2649408.png

Grace Tweed, een lieve tweed topcoat met babyblauwe en witte snippers om het zo maar eventjes te noemen. Door het brede en afgeronde kwastje lakt hij fijn en geeft hij na één applicatie dit effect.

 photo Lotop4_zps8411c2cd.png

Jackie Tweed, wat een leuke naam! Het is net alsof je vruchtenhagelslag op je nagels strooit! Een erg leuke kleuren combinatie die toch wel weer rustig is. Perfect om je wat saaie nagellak mee op te leuken.

 photo Lotop6_zps2e94ac0d.png

Coco Tweed, dit is een wat zichtbaardere topcoat door de zwarte snippers. Ik denk dat hij op elke kleur nagellak erg tof zou staan omdat je bijna alles met zwart en wit kan combineren.

 photo Lotop9_zpsd16d749f.png

Ik denk dat de glitter topcoats voorlopig niet meer weg zijn de denken uit de make-up schappen. Volgens mij heeft iedereen wel een aantal glitter topcoats in huis. En ik vind het ook niet gek want ze zijn natuurlijk hartstikke leuk. Wel vervelend om eraf te krijgen maar het effect is het het zeker waard.

 photo Lotop7_zps9f84e2e8.png

Goldleaf, wat vind ik deze combinatie van lak en topcoat mooi zeg, het straalt echt luxe uit met dat goud. De stukjes zijn lekker chunky waardoor ze goed opvallen en een luxe resultaat geven.

 photo Lotop8_zpsf295ed25.png

Discoball, deze vind ik ook ontzettend gaaf. Als ik naar mijn nagels kijk moet ik inderdaad ook meteen aan een discobal denken. Elk lakje maakt deze topcoat enorm feestelijk!

 photo Lotop3_zps9b1137d1.png

De vijf topcoats zijn al vanaf maart te koop en je kan ze vinden gewoon in het vaste assortiment. Of het limited edition lakjes zijn weet ik niet, maar ik gok dat ze niet jaren te verkrijgen zijn. De L’Oréal Tweed & Glitter Topcoats kosten € 5,99 per stuk en zijn eigenlijk wel te koop bij elke drogisterij en parfumerie.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. We kunnen inderdaad niet om de top coats heen. Ik vind glitter top coats vooral leuk als accent op bijvoorbeeld enkel mijn ringvinger. Of ik een van deze lakjes zou kopen denk ik niet maar geloof meteen dat het fijne lakjes zijn

  2. Oh ja, hier had ik al naar staan kijken in de winkel! Ik vind die eerste zooo leuk haha, beetje circusachtig maar mega schattig. Ze komen misschien laat, maar topcoats zijn altijd goed ;).

  3. Die gouden en zilveren vind ik wel erg mooi, maar verder vind ik ze eerlijk gezegd niet super bijzonder.

  4. Ik vind Grace Tweed en Discoball er wel leuk uitzien!

    PS. Ik doe momenteel een winactie! Kom gerust een kijkje nemen op mijn blog :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *