L’Oréal True Match Highlighter

L’Oréal True Match Highlighter

Highlighters zijn ongekend populair op dit moment. Waar je ze eerst alleen bij dure merken kon krijgen, komen ook steeds meer drogisterij merken met glanzende highlighters waar je mee gezien mag worden. L’Oréal komt ook met een highlighter, maar wel even iets anders dan alle andere highlighters. Deze zit namelijk niet in een doosje, maar in een tube. Hij is dan ook niet van poeder, maar vloeibaar! Dat klinkt interessant en ben benieuwd of het een beetje makkelijk werkt…

L’Oréal True Match Highlighter

Tegenwoordig moet je huid glanzen en het mag zeker gezien worden. Zelf ben ik ook helemaal in de ban van highlighter en gebruik het dan ook trouw elke dag. De ene (zoals ik) gebruikt het alleen op de wangen en de ander smeert het liefst haar halve gezicht er onder (daar ben ik zelf niet zo een fan van). Maar dat is natuurlijk lekker aan jezelf wat je er mee doet. Vandaag laat ik je deze nieuwe highlighter van L’Oréal zien die hybride pigmenten heeft en zich aanpassen aan elke kleur ondertoon van de huid. Daarom is het geschikt voor elke huidskleur.

L’Oréal True Match Highlighter

De tube is aan de grote kant vind ik voor een highlighter, er zit namelijk maar liefst 30 ml in wat ik echt heel erg veel vind. Hier kun je dus een hele tijd mee voort. Ook is het leuk dat er op de achterkant iets meer over het product uitgelegd wordt en aangegeven is waar je de highlighter kunt aanbrengen. Mocht je er nog niet zo handig in zijn is dat natuurlijk wel handig om te weten. De L’Oréal True Match Highlighter is er trouwens in drie verschillende kleuren, maar in Nederland komt alleen deze variant met een koelere ondertoon uit. Maar hij belooft zich dus aan te passen, ik ben benieuwd.

L’Oréal True Match Highlighter

In de ingrediëntenlijst zie ik wel veel siliconen, daar moet je dus wel van houden.

L’Oréal True Match Highlighter

De tube heeft een handige verpakking met een dunne uitgang zodat je het product heel gedoseerd kunt aanbrengen. Ik zal je alvast een tip geven, deze highlighter glanst zo erg dat je al snel het discobal effect hebt, gebruik dus echt niet te veel en werk het eerst even uit vanaf de handpalm. Voor de rest heeft de highlighter de textuur van een normale dagcrème en krijg je het makkelijk uit de verpakking.

L’Oréal True Match Highlighter

Zo komt het uit de verpakking en ziet het er eigenlijk uit als een soort van crème dat nog niet echt glanst. Let trouwens op dat dit véél te veel voor het gezicht is.

L’Oréal True Match Highlighter

Want kijk, glans en glitters everywhere! De highlighter doet dan ook heel erg goed zijn werk en glanst echt prachtig. Maar je ziet meteen dat je echt maar een klein beetje nodig hebt. De koele ondertoon vind ik trouwens wel aanwezig blijven. Misschien met een donkerdere kleur huid dat het beter gaat.

L’Oréal True Match Highlighter

Mijn wang met alleen wat bronzer.

L’Oréal True Match Highlighter

Mijn wang met de bronzer en de L’Oréal True Match Highlighter. Hij valt meteen op en glanst erg mooi! Ik heb een heel klein erwtje highlighter gebruikt voor mijn beide wangen voor dit effect.

L’Oréal True Match Highlighter

De highlighter geeft een prachtige glans en doet zijn werk als highlighter ook perfect. Alleen het aanbrengen vind ik toch een stuk minder prettig dan een gewone poeder highlighter. Het is toch wel een gesmeer met je vingers en ik vind dat je hem ook een stuk minder mooi kunt blenden. Hij mag dan nog zo mooi zijn, mijn voorkeur gaat toch uit naar een gewone poeder highlighter.

L’Oréal True Match Highlighter

Ik vind de L’Oréal True Match Highlighter echt prachtig en het geeft echt een prachtig effect. Alleen de gebruiksvriendelijkheid vind ik echt een stuk minder en daardoor denk ik dat ik hem een stuk minder zal gebruiken. Maar als je echt aan het contouren bent is hij wellicht wel weer heel erg fijn! Het is dus maar net wat je zelf prettig vind. De L’Oréal True Match Highlighter is te koop voor € 14,99 bij verschillende drogisterijen en bol.com. Wat vinden jullie van een vloeibare highlighter? Of ga je liever voor een poeder variant?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 september 2016 at 06:47

  Dit geeft een prachtige glow!
  Het staat je goed.

  Xoxo

 • Reply
  Danella
  21 september 2016 at 06:55

  Die is inderdaad erg mooi!

 • Reply
  Mjay
  21 september 2016 at 07:49

  Wauw, ik vind deze highlighter erg mooi! Hij staat jou ook heel goed. Zelf heb ik geen problemen met vloeibare producten dus deze overweeg ik zeker :)

 • Reply
  Anna
  21 september 2016 at 08:29

  De foto’s <3 met de hartjes en de roze achtergrond.. Zo pretty!

 • Reply
  Yvonne
  21 september 2016 at 08:44

  Ik heb deze ook en vind ‘m heel fijn! Ik gebruik deze vaak als ‘primer’ of ik mix ‘m met een drupje foundation, dan krijg ik een mooie glow over mijn gezicht. H&M heeft ook vloeibare highlighters, die heb ik in een champagne-kleur en is niet zo koel maar juist wat warmer.

 • Reply
  Sandra
  21 september 2016 at 09:07

  Wauw hij is echt prachtig en er zit zoveel in één verpakking! Jammer dat het niet zo fijn werkt…

 • Reply
  Bianca
  21 september 2016 at 11:20

  Ook al pak ik liever een poeder highlighter, het resultaat is wel erg mooi x

 • Reply
  rachel
  21 september 2016 at 12:15

  ik pak poeder omdat het dan even sneller gaat maar heb ook vloeibare en die breng ik aan met een sponsje of beauty blender of met een platte foundationkwast, want vieze vingers houd ik niet van hahah. ik vind deze ook wel erg mooi!

 • Reply
  mieke | mieksmind
  21 september 2016 at 12:28

  Eenmaal op je gezicht vind ik hem erg mooi! Mijn voorkeur gaat ook nog steeds uit naar poeder maar dit is zeker wel een mooi product

 • Reply
  Monica
  21 september 2016 at 15:39

  Wauw ik vind hem toch wel erg mooi staan bij jou. Mooie kleur maar ik snap wel wat je bedoelt met blenden enz. Ik denk dat ik daar ook een beetje moeite mee zou hebben.

 • Reply
  femketje
  21 september 2016 at 20:45

  ik vind het wel erg pretty ;D

 • Reply
  Varenka W
  22 september 2016 at 00:25

  Mij lijkt deze wel handig…..ik ben n.m.l. juist een kluns met kwasten e.d.
  Mooie glow ook.
  Zit zeker veel in z’on tubetje dat is wel fijn.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  22 september 2016 at 14:55

  Mmh, het ziet er wel mooi uit, maar ik vind zelf ook een poederhighlighter net wat mooier. En een poeder lijkt me ook fijner om mee te werken. Wel fijn dat er zo veel in een tube zit!

 • Reply
  Andréa
  22 september 2016 at 20:35

  Het ziet er wel ok uit, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een poederhighlighter.. die blijven denk ik ook wat langer goed ;)
  x

 • Laat een reactie achter