L’Oréal Texture Styling

 photo LOreal-Textures_zps0be272cb.png

Stijl, glad en smooth haar is uit, het kan gewoon niet meer. Het moet messy, slordig en met heel veel volume en textuur! Ik moet je heel stiekem toegeven, ik moest hier wel een beetje aan wennen. Ik heb het liefst super zacht en glanzend haar dat lekker stijl en perfect zit. Maar sinds ik kort haar heb vind ik dat het allemaal wel wat pittiger kan. Ik vond twee producten in de kast waar ik niet naar omkeek met lang haar. Met mijn korte haar besloot ik ze een kans te geven en…

 photo LOreal-Textures1_zpsae571422.png

… ik ben werkelijk gek op deze producten! Ze doen precies wat ik wil, zonder mijn haar viezig en echt stug aan te laten voelen. Het super zachte idee kan ik maar lastig loslaten en vind het dan ook verschrikkelijk als mijn haar zo stug aanvoelt. De producten die ik nu dagelijks gebruik zijn de Wave Creating Spray en de Volume Texturizing Spray. Twee producten die je haar echt een enorme boost geven qua volume en textuur. En ze ruiken ook nog eens heel erg lekker.

 photo LOreal-Textures2_zpsbf8cf608.png

L’Oréal was het zat, al die klevende, plakkende en vet uitziende haar stylings producten en daar ben ik het helemaal mee eens. Ik vind het verschrikkelijk om zo een product in mijn haar te moeten dragen, dan draag ik liever niets en heb ik een saai en plat zittend kapsel. De hele collectie bestaat uit 5 producten, 3 voor de mannen waaronder een pasta, putty en klei. En voor de vrouwen zijn er 2 producten die je hier ook ziet. Een Volume Texturizing Spray en een Wave Creating Spray.

 photo LOreal-Textures3_zps777f1a6a.png

L’Oréal Texture Styling Wave Creating Spray

Heb jij stijl haar en wil je wel eens wat meer golven of slag in je haar hebben, dan ben je met dit product aan het juiste adres! Spray wat in je haar en föhnen maar. Het resultaat is een zijdezachte hairdo met golvende lokken die echt lang blijven zitten, want je kan ze zo met je handen weer even in model brengen. De formule bevat micro-poeders die je haar meer stevigheid geven en laat je haar niet pluizen. Ook maakt het je haar absoluut niet hard en verzwaart het niet waardoor het effect maar van korte duur is.

 photo LOreal-Textures4_zps01d1aac1.png

Maar hoe ga je te werk met dit product. Wat bij L’Oréal ook erg belangrijk was dat het heel gebruiksvriendelijk is en dat iedereen het kan gebruiken. Nou ben ik als het om haar gaat echt een noob en kan het me niet makkelijk genoeg gaan dus dat komt goed uit! De spray moet je sprayen op handdoek droog haar en gebruiken in combinatie met een föhn. Spray het goed in je haar en kam het eventjes door zodat het echt overal zit. Verdeel je haar nu in verschillende plukken en draai deze helemaal in. De ingedraaide plukken föhn je droog en het eindresultaat zijn prachtige golven die heerlijk aanvoelen en totaal niet vies!

 photo LOreal-Textures11_zps270a4f90.png

De flacon heeft een handige spuitmond die heel gemakkelijk een nevel over je haar aanbrengt. Het is niet harde straal waardoor je alles meteen op een plek hebt zitten, maar een mooie, fijne en subtiele nevel. Je hebt zeker niet veel nodig, dus doe het gewoon een beetje op gevoel tot dat je het gevoel hebt je hele haar gehad te hebben. Natuurlijk met het doorkomen verdeel je het nog wat beter. Wat ook prettig is dat de producten heerlijk ruiken. De geur kan ik niet echt beschrijven, maar het is die typische hairstyling geur, haha.

 photo LOreal-Textures5_zps21298418.png

L’Oréal Texture Styling Volume Texturizing Spray

Ik vind het sinds mijn korte haar echt super leuk om wat meer volume aan mijn haar te geven. Die poeders zijn wel heel erg fijn, maar eerlijk is eerlijk, dat stugge bij de haaraanzet vind ik maar niets. En dit product is echt ontzettend easy in gebruik. Het maakt het haar niet hard, verzwaart het niet en is ook makkelijk uitkambaar als je dat zou willen.

 photo LOreal-Textures6_zps222c1947.png

In tegenstelling tot het andere product moet je dit aanbrengen op droog haar. Verdeel het haar in stukken spray het lekker op je lokken. Persoonlijk verdeel ik mijn haar niet in delen maar til het op en laat het al sprayend voorzichtig naar beneden vallen, dit werkt voor mij erg goed. Ook dit product ruikt weer heerlijk. Je voelt meteen dat je haar een stuk meer textuur heeft maar dat het niet zo vies en stug aanvoelt als met een poeder. Masseer je haar nu in vorm en breng het in model. Daarna blijft het de hele dag perfect zitten. Zakt het toch een beetje uit? Kneed er dan weer eventjes wat volume in, zo makkelijk is het!

 photo LOreal-Textures7_zpsb6fd6824.png

Deze spray heeft een handige spraymond die het ook heel gelijkmatig over je haar heen nevelt waardoor het makkelijk overal bij komt. Er zit ook best wat druk achter dus houd de fles wel op een afstandje van je haar.

En natuurlijk heb ik de producten ook even getest voor de foto!

 photo LOreal-Textures8_zps156d6e2d.png

Mijn haar zonder enige styling als het helemaal droog is. Het zit op zich wel leuk, maar met het korte haar wil ik toch wel wat meer pit. Dus dat gaan we doen! Ik heb voor de foto hieronder de Volume Texturizing Spray gebruikt.

 photo LOreal-Textures9_zps3683f34e.png

En met de Volume Texturizing Spray! Moet ik hier eigenlijk nog iets over zeggen? Ik ben zó blij met het effect van deze spray. Je hebt helemaal niet veel nodig en het resultaat is echt fantastisch. Even kneden en in model brengen en het blijft perfect zitten. Waarom heb ik deze producten zo lang in de kast laten verstoffen? Ze zijn echt in één woord ge-wel-dig!

 photo LOreal-Textures10_zps80db57ec.png

En het leukste is ook nog dat ze erg betaalbaar zijn. Eerlijk, de betere stylingsproducten die ik had waren van duurdere merken en niet te vinden bij de drogisterij, maar deze wel! Alle L’Oréal Texture Styling producten kosten € 5,99 wat ik echt een prima prijs vind! En ze zijn haar lang, kort, gekruld … eigenlijk elk soort haar geschikt! Heb ik jullie enthousiast gemaakt?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Anneloes
  15 mei 2014 at 06:07

  Ik had niet gedacht dat je toch zo veel verschil zou zien! De producten klinken heel fijn en ik ga ze zeker onthouden voor als ik nieuwe haarstylingsproducten nodig heb :).

 • Reply
  Sofie
  15 mei 2014 at 07:16

  Wat klinkt dit goed! Het resultaat ziet er super uit :)

 • Reply
  Beautyjuf
  15 mei 2014 at 07:33

  Wat een mooi resultaat! Dat had ik niet verwacht. Deze producten zijn wel iets voor mij: ik heb twee weken geleden mijn lange lokken laten afknippen naar een extreem kort koppie. Op dit moment gebruik ik de volumepoeder van Kruidvat. Die is zo fijn! Daar worden mijn haren stugger van waardoor ze ‘overeind’ blijven staan.

 • Reply
  Hester
  15 mei 2014 at 07:36

  Wauw, wat een verschil, dat had ik niet verwacht! Kan mijn haar misschien ook wel goed gebruiken!

 • Reply
  MySimplySpecial
  15 mei 2014 at 07:47

  Wat een duidelijk verschil!

 • Reply
  Marjolein - Beautylein.nl
  15 mei 2014 at 07:54

  Wauw, wat een topproduct!

 • Reply
  Beautydagboek
  15 mei 2014 at 08:02

  Ik ben zelf erg blij met de texturizing spray, geeft een mooi matte resultaat en veel volume :)

 • Reply
  BeautyOpinie
  15 mei 2014 at 08:10

  Je ziet het verschil echt goed! Ik heb deze wel eens bij een vriendin geprobeerd, en vond hem ook erg fijn.

 • Reply
  Jessica
  15 mei 2014 at 08:13

  Wat een verschil! Hier moet ik ook eens naar gaan kijken :)

 • Reply
  chucky1012
  15 mei 2014 at 08:35

  Wat een verschil maakt het als je dit product gebruikt hebt! Ik ga snel eens kijken in de winkel ;-)

 • Reply
  pamela
  15 mei 2014 at 08:43

  mooi resultaat!!

 • Reply
  Budgetproof.nl
  15 mei 2014 at 09:05

  Oeh big difference, mooi!

 • Reply
  beautybysandra
  15 mei 2014 at 09:23

  Het lijken me hele fijne producten! Wat een mooi effect :)

 • Reply
  bymirandaa
  15 mei 2014 at 09:29

  Wauw! dat is wel een heel duidelijk verschil zeg! Mooi. Daar ga ik ook maar eens naar op zoek;)

  Duidelijke review:)

 • Reply
  Tessa
  15 mei 2014 at 09:34

  Wauw echt een goed resultaat! Lekker wat volume :D en gelukkig ruikt hij ook lekker!

 • Reply
  Emma
  15 mei 2014 at 10:15

  Steil haar, niet “stijl”…

 • Reply
  Anouk
  15 mei 2014 at 10:25

  Wat een effect zeg, heel mooi!

 • Reply
  daantje loves to read
  15 mei 2014 at 10:52

  Ajj.. deze moet ik dus even op de kop tikken. Is dat mogelijk bij het kruidvat?

  • Reply
   Aranka
   15 mei 2014 at 13:59

   Jup! Gewoon bij elke drogist!

 • Reply
  femketje
  15 mei 2014 at 10:55

  Fijn geprijsd ook inderdaad!

 • Reply
  esmeevanvliet
  15 mei 2014 at 11:31

  Je hebt me zeker enthousiast gemaakt, volume, dat wil ik!! Deze ga ik binnenkort aanschaffen, super! X

 • Reply
  Amelie
  15 mei 2014 at 13:54

  Je hebt me echt wel enthousiast gemaakt!

 • Reply
  Elle
  15 mei 2014 at 14:03

  Ik heb de Volume Texturizing Spray ook, maar ik ben niet zo enthousiast. Ik krijg er enorme klitten van en het volume is snel weg bij mij. Maar ik heb wel lang haar…

 • Reply
  Kiss & Make-up
  15 mei 2014 at 15:21

  Oh waauw, de voor en na zegt ’t echt helemaal, mooi resultaat!

 • Reply
  justjaxelle
  15 mei 2014 at 16:56

  wauw ziet er erg goed uit!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  15 mei 2014 at 17:34

  Ik heb ze heel lang in de kast gehad en heb ze toevallig vorige week weggegeven. Mijn haar kreeg er heel veel klitten door.

 • Reply
  Danielle
  16 mei 2014 at 20:53

  Ik heb mijn haar ongeveer op dezelfde lengte als jij nu….alleen ik noem het lang….Het was namelijk de jaren ervoor gewoon echt kort. Ik gebruik ook de texture spray voor volume en meer krul (ik heb een lichte slag in mijn haar van nature, met wat krul in de onderlaag). Ik fohn het bijna nooit. Ik spray het erin, meestal de ochtend na de avond dat ik mijn haar heb gewassen, en dan doe ik het in een knot. Resultaat: de volgende dag een mooie, grove krul en veel volume. Het is inderdaad superspul en ik denk dat mijn volgende haarlak ook van deze lijn wordt…terwijl ik altijd dacht niets anders dan Elnett te willen gebruiken.

 • Reply
  Blogging MiKa by Michelle Kaiser
  30 mei 2014 at 13:15

  WAUW Perfect. Ziet er echt heel erg goed uit.

 • Laat een reactie achter