Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Super Liner Perfect Slim

 photo Loreal_zps8e8f04da.png

Mijn eyelinerpen was al een tijdje op maar ik miste toch wel een eyelinerpen voor vroeg in de ochtend. Geen gedoe met eerst een kwastje schoonmaken – ik ben zo iemand die dat daarna nooit meteen schoon maakt – en dan nog dippen in het potje en een lijntje trekken maar. ’s Ochtends moet dat gewoon snel gaan en daarom kies ik dan graag een eyelinerpen. Ik kocht deze laatst van L’Oréal en ben er erg tevreden over!

 photo Loreal2_zpsd17579d0.png

Tegenwoordig zie je veel pennen juist met hele dikke punten, niet echt wat voor mij. Ik zocht een mooie pen die een goed en mooi zwart lijntje trok zonder dat het een dikke panda streep werd. Daar voldeed deze pen zeker aan, hij heeft een prachtige spitse punt waar je makkelijk en precies een mooie lijn mee kan trekken. Ook heeft hij een handig vasthou stukje zodat hij lekker in de hand ligt en goed te werk kan gaan.

 photo Loreal3_zps66eb0057.png

Zoals je ziet is de pen niet geheel zwart, maar als snel kwam ik achter dat bijna alle pennen dat niet waren, dus dat nam ik maar voor lief. Ook trok deze een beetje in de lijntjes van mijn huid, maar ook andere eyeliners deden dit. Dus ik hoopte stiekem dat ze dat niet op het oog zouden doen.

 photo Loreal4_zps442b2cd6.png

Eenmaal op het oog heb je een prachtige en strakke lijn, zonder dat het in de lijntjes van de huid is getrokken! Gelukkig, want ik was daar toch wel een beetje bang voor. Ook de kleur vind ik hier reuze mee vallen. Het is dan wel net iets lichter dan mijn mascara, ik vind hem niet echt transparant over komen, gewoon mooi zwart.

 photo Loreal5_zps30d79f8e.png

Wat ik toch vaak met een geleyeliner heb ik dat hij in de loop van de dag vervaagt of dat hij ineens aan de bovenkant van mijn ooglid zit. Dat is gelukkig totaal niet het geval met dit product. Hij blijft de hele dag muurvast zitten op je oogleden en verplaatst zich zeker niet. Terwijl het gewoon een normaal product is, niet eens waterproef. Om die reden kan je hem ook weer ontzettend makkelijk verwijderen met make-up remover. Ik heb er altijd wel een hekel aan dat de eyeliner er niet makkelijk af kan en je toch behoorlijk moet boenen op je ogenleden, niet echt een fijn gevoel.

 photo Loreal1_zps7523a6c2.png

De L’Oréal Super Liner Perfect Slim is zeker een nieuw pareltje in mijn collectie die ik met veel plezier ga gebruiken. Hij kost € 11,99 en is te koop bij zo goed als alle drogisterijen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een goede eyeliner, dan kan ik je deze zeer zeker aanraden!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. De verpakking (met het matte tussenstukje) en de de stift punt zelf lijken exact op die van Zoeva die ik nu heb. Maar als die op is koop ik weer die van de HEMA: Goedkoper en zwarter, alleen is de punt ietsje dikker.

  2. Deze lijkt me heel erg fijn! Ik heb ook liever een eyeliner met een dunne punt, dan heb ik niet zo’n last van m’n overhangende oogleden haha :P

  3. Ziet er inderdaad goed uit! Maar waar ik vaak bang voor ben met zulke dunne eyeliners is dat de punt vaak slap is. Is dat bij deze ook zo of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *