Zoeken
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Super Liner Perfect Slim Black, Blue & Green

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim_zpsc6be9645.png

Al een tijdje is de Super Liner Perfect Slim in het zwart al te krijgen en was een groot favoriet van mij. Jullie hebben hem in meerdere favorieten filmpjes voorbij zien komen en helaas is hij nu echt op. Maar gelukkig kreeg ik een nieuwe met twee nieuwe kleuren binnen! Gekleurde mascara is hip, dat wisten we al, maar nu komen er ook gekleurde eyeliners aan in stift vorm. Ik laat jullie vandaag die van L’Oréal zien!

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim1_zps43c12b98.png

Een klein beetje lef heb je wel nodig voor deze gekleurde eyeliners, want ze zijn natuurlijk net iets anders dan een veilige zwarte lijn boven je oog. Maar deze twee kleuren maken het net allemaal wel iets spannender. De Perfect Slim eyeliners werken super precies door hun 0,4mm applicatietip waarmee je gemakkelijk een mooi en subtiel lijntje boven je ogen kan zetten.

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim2_zps61092157.png

De kleuren van de eyeliners zijn geïnspireerd op de Miss Manga gekleurde mascara’s zodat je ze gemakkelijk met elkaar kunt combineren voor een look die helemaal af is en bij elkaar past. Maar je kan de eyeliners natuurlijk ook in combinatie met elkaar gebruiken voor een gave ombre eyeliner!

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim3_zpsfe9d3ee8.png

De verpakking is precies hetzelfde gebleven, fijn want de pen lag fijn in de hand en werkte perfect. De eyeliners hebben zoals je ziet een lange punt met een hele smalle punt waardoor je overal makkelijk bij kan. Uit ervaring weet ik wel dat de punt helaas vrij snel uitdroogt, maar wel heel fijn werkt zolang er nog genoeg inkt in zit.

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim4_zps613f78ab.png

De eyeliners beloven een perfecte pigmentatie zodat je echt een knallende eyeliner hebt. Ze drogen snel op waardoor je meteen verder kan gaan met je dagelijkse bezigheden zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je ineens 2 liners boven je wimpers hebt.

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim5_zps8cf269b3.png

De swatches zien er in ieder geval erg goed uit! Goede pigmentatie, ze drogen mooi matte op en de kleurtjes zien er in ieder geval erg leuk uit. De eyeliners zijn trouwens niet long-lasting daarom kan je ze er zo weer vanaf halen met wat make-up remover.

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim7_zpsb8eab71a.png

Blue is een mooie en felle kleur blauw die eigenlijk heel fris staat. Ik denk dat het een hele leuke liner is voor in de zomer in combinatie met de blauwe mascara.

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim8_zpsadd5772f.png

Green is mijn favoriete kleur, net iets donkerder maar geeft je look echt een speciale twist! Ook haalt hij het groene in mijn ogen mooi naar boven!

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim9_zps12ea56b0.png

Black kennen we natuurlijk allemaal maar deze brengt super makkelijk aan met een goed gepigmenteerde lijn. Zoals ik al zei, dit was mijn favoriete eyeliner en hij is nog steeds ontzettend fijn!

 photo LOreal-Super-Liner-Perfect-Slim6_zpsb93cfbdc.png

De L’Oréal Super Liner Perfect Slim Black, Blue & Green vind ik echt ontzettend leuk en de twee nieuwe kleuren vind ik echt een goede stap. Het is even uit je comfortzone stappen qua make-up maar ik denk dat het iedereen heel gaaf kan staan en het is niet meteen zo heftig als een andere kleur mascara. De eyeliners zijn te vinden in het L’Oréal schap te vinden voor € 12,99 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Dat is mooi! Het staat je heel goed.De groene en de blauwe ga ik kopen.
  Ik hou van gekleurde eyeliners.
  De punten zien er heel mooi en smal uit.
  Je hebt hele duidelijke foto’s bij dit artikel geplaatsd.

  Xoxo

 2. Erg leuk, ik denk dat ik zelf ook een kleurtje ga halen, want voor deze zomer lijkt mij dat echt echt wel tof. xxx

 3. Ik vind ze prachtig en je maakt er mooie creaties mee wat ik alleen altijd zo jammer vind is dat die dingen zo snel uitdrogen!

 4. Ik ben echt verliefd op die blauwe, hele intense kleur! Ik wil de zwarte ook wel proberen, hij lijkt me fijn werken met zo’n dunne punt!

 5. Werkt deze stift ook als je lenzen draagt? Bij andere vloeibare eyeliners loopt de olie uit de liner mijn lens over en dan zie ik niet goed meer.

 6. Die andere kleuren vind ik ook mooi! Ik had graag nog een full face foto gezien, om het in zijn geheel te kunnen zien en beoordelen.

 7. Ik heb de zwarte die erg fijn is en niet snel opdroogt gezien andere vergelijkbare producten. Aranka hoe krijg jij de mooie twist daan je eyeliner? Het is wel fijn en precies werken met deze eyeliner. Ik ben er happy mee. Twijfel nog om er blauw of groen bij te kopen.

  1. Ik omlijn eerst mijn wimperrand en daarna trek ik een lijn vanaf mijn ooghoek naar boven, deze lijn verbind ik met de lijn boven mijn wimpers en dan krijg je die twist :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *