Zoeken
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Starlight in Paris Kerstcollectie

Automatische concepten

Het is een hele tijd geleden dat ik over L’Oréal schreef op mijn blog, maar ineens kwam daar een perspakketje met de kerstcollectie van dit jaar. Het is een mooie collectie wel vooral veel herkenbare L’Oréal producten maar dan net even in een ander jasje met vooral heel erg veel glitter. Starlight In Paris heet de collectie en ik ben heel erg benieuwd naar de producten.

Automatische concepten

Dit is hem dan, de hele Starlight In Paris collectie van L’Oréal. Zoals je kan zien bevat het een aantal populaire producten in een kerstig jasje en een aantal nieuwe producten speciaal voor de feestdagen. Het goud komt overal terug maar waar het vooral om draait zijn de glitters, die zie je overal in grote hoeveelheden terug. Laten we naar de leuke producten gaan kijken.

Automatische concepten

Automatische concepten

L’Oréal Starlight in Paris Glitter Eyeshadow – € 13,99

De collectie bevat twee oogschaduws, Stardust In Paris en Purple Lights. Deze twee kleuren oogschaduw zien er prachtig uit en zijn ook nog eens heel erg mooi met elkaar te mengen voor een glitterende en kerstige ooglook. Ik vind de kleuren erg mooi en de glitters zijn ruim aanwezig, wel een nadeel dat je die drie dagen na het dragen nog steeds op je gezicht vind. Maar ach, zo genieten we langer van de feestdagen.

Automatische concepten

Automatische concepten

L’Oréal Starlight in Paris Color Riche Lipstick – € 14,99

Natuurlijk kan een lipstick niet in een kerstcollectie ontbreken. Het zijn geen nieuwe kleuren, maar bestaande en populaire kleuren van L’Oréal die perfect in deze collectie passen, ze hebben alleen even een ander jasje gekregen. Van links naar rechts zie je de kleuren: Nude After Party, Paris Burning en Close At Night. De kleuren hebben een middelmatige dekking en voelen heel comfortabel aan op de lippen.

Automatische concepten

Automatische concepten

L’Oréal Starlight in Paris Glitter Fever Eyeliner – € 13,99

Deze eyeliners kende ik niet, ik heb geen idee of het bestaande eyeliners zijn of dat ze voor deze collectie gemaakt zijn, maar tof zijn ze zeker wel. Van links naar rechts zie je: Blue Nova en Holographic Snow. Beide eyeliners hebben flinke glitters en schitteren je tegemoet. De pigmentatie van de blauwe eyeliner is wat beter dan de transparante (logisch) maar ik bedoel daarmee te zeggen dat de blauwe optisch meer glitter heeft dan de transparante. Maar de transparante kan je wel over je eigen eyeliner heen aanbrengen. Het enige nadeel van deze eyeliners vind ik wel dat het kwastje heel groot en lomp is, een strakke lijn hiermee zetten is best lastig.

Automatische concepten

Automatische concepten

L’Oréal Starlight in Paris Star Drops – € 15,99

Wil je plaatselijk net even wat meer glanzen, gebruik dan deze handige Star Drops. Je brengt ze aan op de huid door middel van een handig pipetje en daarna blend je het mooi in. Wat je dan overhoudt is een hele subtiele gouden glans. Je kunt hem als highlighter gebruiken of op de hals en decolleté voor meer glans.

Automatische concepten

Automatische concepten

L’Oréal Starlight in Paris Volume Million Lashes Top Coat – € 14,99

Ik vind de Volume Million Lashes mascara van L’Oréal altijd heel erg fijn maar dit was geen normale mascara kwam ik achter toen ik hem open draaide. Het is een top coat met een speciaal borsteltje die je over je normale mascara draagt om er een extra feestelijke touch aan te geven. Door deze top coat voeg je namelijk gouden glitters aan je wimpers toe. Maar je kunt het ook voor je haar of zelfs wenkbrauwen gebruiken als je helemaal gek wilt doen.

Automatische concepten

Automatische concepten

Ik vind de look met de producten heel erg leuk geworden en het glittert er echt vanaf. Ik vind het wellicht iets te heftig om zo gewoon te dragen (want het glittert echt heftig) maar voor een feestje is het heel erg leuk. Het nadeel van de collectie is wel dat het zoveel glitters heeft dat je het een paar dagen daarna nog op je gezicht hebt zitten, hoe goed je het ook schoonmaakt.

Automatische concepten

De L’Oréal Starlight in Paris Kerstcollectie is vanaf nu te koop bij de Etos en online bij bol.com, wat vinden jullie van deze glitterende collectie voor de feestdagen?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Wauw…
    Dit zijn prachtige make-up producten voor feestelijke looks met zeer goed gepigmenteerd kleuren….
    Ik ga snel naar de winkel om er een kijkje te nemen…
    Ben bang dat er iets in mijn winkelmandje beland ?

    Happy Friday ?

  2. Ik vind de vormgeving van de producten erg feestelijk en ook dat het allemaal zo glittert. Wel een beetje balen dat je dagen later nog als kerstbal rondloopt, maar dat nemen we voor de feestdagen maar voor lief ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *