L’oréal Perfect Clean

L’oréal heeft hele leuke nieuwe gezichtsreinigers. Namelijk reinigers met een leuk padje waarmee je makkelijk je gezicht mee schoon kan krijgen en ook nog eens erg fijn aanvoelt op je gezicht en het vuil om het maar zo te zeggen van je gezicht af ‘scrubt’. Het product ziet er dus behoorlijk aantrekkelijk uit met dat maffe padje erin als je dat zo in de winkel ziet liggen, want dat heeft geen ander merk. Maar werkt dit nou fijn of zit het er voor de grap meer bij zonder functie?

Ik heb de roze variant die voor de droge en gevoelige huid is getest, want mijn lenzen neem ik geen risico en heb ik liever producten die voor de gevoelige huid gezicht zijn. Als eerst wat ik over dit product wil zeggen is dat ik de verpakking erg aantrekkelijk vind, het maakt je meteen nieuwschierig door de pad die erop zit. De roze crème die erin zit ruikt trouwens erg lekker en subtiel.

Hoe je het product moet gebruiken staat ook achterop de verpakking. Je drukt als eerst de pad uit de verpakking en dan doe je er wat creme op en begint je gezicht ermee te scrubben. Omdat het padje erg zacht is voelt het erg prettig aan en totaal niet irriterend zoals andere harige borstels wel doen. Van harige borsteltjes krijg ik ook snel een rode en gevoelige huid dat brand na verloop van tijd wat helemaal niet prettig is. Gelukkig heb ik daar geen last van met dit product. Ik vind het juist erg lekker om met het padje over mijn gezicht heen te gaan.

En dan de crème zelf, misschien kun je zelf nagaan als je dit ziet dat het een heerlijke zachte crème is die heerlijk op je huid aanvoelt. Na gebruikt voelt mijn huid heerlijk zacht en schoon aan en totaal niet trekkerig, vettig of iets anders. Wat is echt heel fijn vind, want ik heb echt een hekel om met een vies voelend gezicht naar bed te gaan.

Het schone padje, het padje is trouwens gemaakt van erg zacht en flexibel rubber. Zodat het lekker over je huid heen glijd en dus niet irriterend aan voelt.

Hieronder zie je een foto van dat ik hem gebruikt heb, op het moment dat ik foto’s voor de site maakte had ik geen make-up op dus heb snel wat swatches van mijn hand afgehaald en het werkt echt prima! Het gaat er snel af (foundation en blush) en het viezige gaat in het padje zitten. Na je gezicht schoon te hebben gemaakt moet je het nog wel eventjes schoon spoelen met water voor de restjes zeep en vuil. Het padje is alleen geschikt voor je gezicht en niet voor je ogen, misschien zou je het kunnen doen maar ik raad het af.

Het is dus een zeer leuk en fijn product, alleen is hij wel een beetje prijzig vergeleken met andere cleansers in de drogisterij. Je bent namelijk € 8,99 kwijt.

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Miss MATC
  19 mei 2011 at 09:19

  Klinkt fijn maar die prijs…

 • Reply
  Joan
  19 mei 2011 at 10:04

  Ben hier al een hele tijd nieuwsgierig naar, klinkt goed!

 • Reply
  Sabine
  19 mei 2011 at 11:10

  Lijkt me een erg fijn product! Het padje ziet er echt hard uit, geinig dat dit dus niet het geval is.

  Vind het zeker de moeite waard om een keer te proberen.

 • Reply
  Gwen
  19 mei 2011 at 12:28

  Ik gebruik hem zelf ook, alleen in de versie voor de vettere huid!

 • Reply
  maccia
  19 mei 2011 at 12:31

  Het lijkt me een fijn product, maar ik wacht nog steeds totdat Sephora ook in nederland zo’n pad los verkoopt (geloof dat ze hem in frankrijk al hebben) en dan even kijken hoe duur hij is!

 • Reply
  Maris
  19 mei 2011 at 12:41

  Klinkt fijn! Misschien dat ik hem morgen alsnog aanschaf. Volgens mij was er nog een 1+1 gratis actie bij de Kruidvat op (bijna) alle verzorgingsproducten en volgens mij zat er ook L’oreal tussen. :) Hihi, ik haal er dan meteen twee! Heb je in ieder geval eentje op voorraad. :)
  x

 • Reply
  Jessica
  19 mei 2011 at 12:53

  Ik gebruik hem zelf ook, maar dan de versie voor de onzuivere huid. Vindt hem erg fijn, ik haal er alleen niet mijn makeup er mee af, gebruik het als ’s morgens als reiniging en ’s avonds nadat ik m’n makeup af haal :)

 • Reply
  Janne
  19 mei 2011 at 13:34

  Lijkt me heel fijn!

 • Reply
  kim
  19 mei 2011 at 13:42

  Bij kruitvat verkopen ze hem niet ! Tot nu toe alleen bij Etos..

 • Reply
  Roos
  19 mei 2011 at 15:37

  Het lijkt me heel fijn, ik vind het alleen een beetje duur.

 • Reply
  Ellen
  19 mei 2011 at 16:46

  bij ons in kruidvat is hij maar 5.99 ik weet niet waarom :p
  x

 • Reply
  Fran
  19 mei 2011 at 16:46

  je gaat me toch niet vertellen he dat je hier serieus 9 euro aan hebt uitgegeven?:P

 • Reply
  Silva
  19 mei 2011 at 17:07

  Ik moet zeggen, hij lijkt me wel erg goed!

 • Reply
  robin
  19 mei 2011 at 18:54

  klinkt goed! beetje clarisonic look-alike ;p

 • Reply
  Sharon
  19 mei 2011 at 19:27

  Ik zou dat matje weleens willen proberen, lijkt me wel fijn aanvoelen :)

 • Reply
  Daniëlle
  19 mei 2011 at 19:30

  Klinkt heel fijn, de prijs vind ik niet echt een probleem. De ExfoBrusher is ook ongeveer die prijs en die vind ik het geld ook zeker waard, toch wil ik deze proberen, (exfo is bijna op)

 • Reply
  LottedeJ
  19 mei 2011 at 19:41

  Deze lijkt me écht heel fijn! Vooral dat dingetje zelf… je kan natuurlijk ook gewoon je eigen reinigingsmelk (bijvoorbeeld) gebruiken.

 • Reply
  Huppelkut
  20 mei 2011 at 17:53

  Wordt dat matje op ten duur niet heel erg ranzig? Haha

 • Reply
  Sophie
  20 mei 2011 at 22:37

  Ik ben er wel superbenieuwd naar geworden, handig met at padje ook! ik vind het wel een goede oplossing, misschien ga ik hem ook eens halen ;-)

 • Reply
  Evelien
  20 mei 2011 at 23:38

  Haha wat grappig dat systeem :P

 • Laat een reactie achter