Zoeken
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Panorama Volume Million Lashes Mascara

Ik vind het heerlijk om weer eens een nieuwe mascara te kunnen testen. Vroeger kreeg ik ze massaal opgestuurd om te testen, maar tegenwoordig koop ik er pas eentje wanneer mijn oude op is. Mijn L’Oréal Telescopic Lift Mascara was helaas op (echt een super fijne mascara) en zocht een nieuwe. Ik ben altijd fan van de mascara’s van L’Oréal en deze nieuwe L’Oréal Panorama Volume Million Lashes Mascara leek mij wel wat. Tijd om hem te testen!

L’Oréal Panorama Volume Million Lashes Mascara review

L’Oréal trekt nogal wat beloftes uit de kast met deze nieuwe mascara. Want, wil jij intens volume, langere wimpers en ogen die er groter uitzien? Dan moet je echt deze nieuwe Panorama Mascara van L’Oréal proberen volgens het merk! En ik moet zeggen, het is ook wel echt een mooie mascara om te zien. Het heeft een opvallend gouden verpakking met daarop dik gedrukt de naam van de mascara staan.

De mascara is er in twee verschillende kleuren, zwart en bruin. Check dus bij het kopen of je de goede kleur pakt, want heel duidelijk wordt het niet aangegeven. De L’Oréal Panorama Volume Million Lashes Mascara is voor € 21,99 te koop bij de drogisterijen en online.

Bijzondere borstel van de Panorama Volume Million Lashes mascara

Wist je dat deze mascara voor 1.4 keer groter uitziende ogen zorgt? Dit komt door het borsteltje dat korte en lange haartjes heeft. De korte borstelhaartjes zijn om de wimpers te voorzien van extra volume, terwijl de lange haartjes zorgen voor meer lengte en separatie. Het borsteltje is speciaal ontworpen zodat het je wimpers kan bereiken van wortel tot punt, van hoek tot hoek en van boven tot onder voor veel volume. Dit zorgt voor een ‘panoramisch’ volume en laat je ogen meer opvallen.

Daarnaast is deze mascara is verrijkt met 5% Stretchflex Complex™, wat de formule super flexibel maakt. Hierdoor rekt het goed mee wanneer elke wimper omhoog en naar buiten toe verlengd wordt voor maximaal panoramisch volume. Geen zorgen over vlekken of vegen: deze mascara blijft de hele dag door perfect zitten. Ook is de mascara is geschikt voor alle wimpertypes en dragers van contact lenzen. Klinkt goed toch? Laten we de mascara eens goed gaan testen.

Mijn wimpers zonder mascara.

Mijn wimpers met de L’Oréal Panorama Volume Million Lashes Mascara.

Ervaring met de L’Oréal Panorama Volume Million Lashes Mascara

In het begin moest ik wel even wennen aan deze mascara, hij geeft namelijk heel veel product af waardoor je snel volle wimpers hebt en het soms ook een beetje neigt naar spinnenpoten met klontjes zoals je kan zien op de foto’s. Alleen na een week gebruik werd dit wel minder en heb ik echt hele mooie wimpers met een goede krul.

De mascara blijft echt heel erg goed zitten. Het is een ’tubing’ mascara waardoor er een laagje over de wimpers komt te liggen. Deze smelt je er niet af met een make-up remover, maar heb je echt water en zeep nodig. Dan brokkelt de mascara heel gemakkelijk af en heb je schone wimpers. Hierdoor krijg je ook geen zwarte waas onder de ogen heb krijg ik van deze mascara geen last van mijn lenzen. En echt, hij blijft de hele dag (en nacht) perfect op zijn plek zitten.

Wederom ben ik weer onder de indruk van een mascara van L’Oréal. Ik gebruik hem nu al een aantal weken met ontzettend veel plezier en kan dan ook niets anders dan hem je van harte aanraden!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *