L’Oréal opent outlet store in Roermond

L’Oréal opent outlet store in Roermond

Hoe tof is dit bericht dat ik net in mijn mailbox kreeg. L’Oréal opent gewoon een outlet store waarbij je de oude producten en collectie’s van onder andere L’Oréal zelf kan kopen, maar ook Essie, Maybelline en Garnier. Ik vertel je er graag meer over, want ik vind dit stiekem best wel tof!

Alle merken passen continu hun assortiment aan, daarom kan het nog wel eens voorkomen dat een fijn product plaats maakt voor een nieuw product. Deze producten verdwijnen dan helaas uit de schappen en zijn vervolgens haast niet meer te krijgen. Maar dat is nu verleden tijd met deze outlet. Hier vind je allemaal producten die uit het reguliere schap zijn gehaald, met een fijne korting!

De winkel is gevestigd in de Designer Outlet van Roermond. 70 % van de winkel zal voorzien zijn van make-up en de rest bestaat uit huidverzorging, zonbescherming, haarverzorging en stylingproducten. De gemiddelde outletprijs ligt 50% lager dan de adviesverkooprijs, klinkt goed niet?

L’Oréal opent outlet store in Roermond

De outlets zijn in het leven geroepen om minder te verspillen, waarom de producten niet weg doen tegen een lagere prijs in plaats van ze te vernietigen? Zonde en zo maak je er nog andere mensen blij mee. Ik vind het in ieder geval een heel goed en leuk initiatief. Hopelijk volgt de Estee Lauder Company Store ook snel in Nederland. Helaas woon ik niet in de buurt van Roermond, want anders was ik zeker een kijkje gaan nemen.

Je vindt de L’Oréal Outlet Store in Designer Outlet Roermond aan de Stadsweide 32. Wat vinden jullie van deze store?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Anniek
  25 juni 2015 at 17:21

  Wat een onwijs tof idee zeg! Alleen jammer dat ik niet in de buurt van Roermond woon, anders had ik ook even een bezoekje gebracht.

 • Reply
  Kaylani
  25 juni 2015 at 17:25

  Oooooooh te gek! Goed excuus om binnenkort weer even naar Roermond te gaan haha!

 • Reply
  Femke
  25 juni 2015 at 17:31

  Heel goed om verspilling tegen te gaan en een fijne prijs is altijd goed :-)! Ik woon ook niet in de buurt van Roermond maar kom er zo’n één a twee keer per jaar.. Als ik er heen ga dan ga ik zeker een kijkje nemen :-)!

 • Reply
  Eline
  25 juni 2015 at 17:31

  Super gaaf. Misschien maak ik dan wel een uitstapje naar Roermond

 • Reply
  Dionne
  25 juni 2015 at 17:49

  Heij! Wat cool! Leuk zeg.

 • Reply
  Nathalie | insideandout.nl
  25 juni 2015 at 17:50

  Klinkt goed, ook met het oog op verspilling! Maar het eerste waar ik aan dacht was, “goh zouden ze mijn favoriete dagcreme van Garnier nog hebben, die met druivenpit olie?” Toen bedacht ik me dat die al meer dan 5 jaar uit het assortiment moet zijn, dus ik verwacht eigenlijk van niet!

 • Reply
  Eva
  25 juni 2015 at 17:52

  Oooh wat leuk, ik ga toevallig maandag naar Roermond :D

 • Reply
  Mariëlle
  25 juni 2015 at 17:55

  Ik vind dit een heel goed en mooi idee! :)

 • Reply
  Manon
  25 juni 2015 at 17:56

  Wat leuk dat ze een eigen store nu hebben

 • Reply
  Lisa
  25 juni 2015 at 18:08

  Supertof! Vanaf wanneer is hij open?

 • Reply
  Nicole
  25 juni 2015 at 18:21

  Wat gaaf. Ik was toevallig afgelopen week in Roermond en toen stond er nog “Coming Soon”. Ik ben erg benieuwd naar wat ze er allemaal hebben.

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  25 juni 2015 at 18:55

  Erg leuk, zo af en toe doen we een weekendje Roermond en pakken we de outlet ook altijd mee!

 • Reply
  anouk
  25 juni 2015 at 20:24

  Super leuk dat er nu ook een make-up winkel is!!

 • Reply
  Laura
  25 juni 2015 at 21:18

  Wat grappig. Dat wist ik dan weer niet en ik woon in een dorpje vlakbij Roermond. Ik heb zelfs jaren in het Outlet gewerkt, voordat de kinderen geboren werden. Binnenkort dan maar eens een kijkje gaan nemen. :-)

 • Reply
  Lucindainwonderland
  25 juni 2015 at 21:26

  Ben zo slecht in topografie dat ik geen enkel idee heb waar Roermond ligt. Maar dit hele idee vind ik wel een goed idee, zouden ze hier in de buurt ook eens moeten doen. xxx Lucinda

  • Reply
   elinelovesbeauty
   26 juni 2015 at 15:38

   In het noorden van limburg

 • Reply
  Michelle Kaiser
  25 juni 2015 at 21:47

  Dit is nog eens fijn. Leuk als je een keer een dagje Roermond doet om hier langs te gaan voor leuke kortingen. Goed bedacht.

 • Reply
  manon
  25 juni 2015 at 22:24

  Wat een leuk idee, ga dit onthouden voor het geval ik er ooit eens kom!

 • Reply
  Margot
  26 juni 2015 at 00:14

  Wat leuk! Al ik ooit eens in de buurt ben ga ik zeker langs.

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  26 juni 2015 at 00:58

  Oh wat leuk! Alleen jammer dat het zo ver weg is

  XO

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  26 juni 2015 at 07:07

  Gaaf! Als ik in Roermond ben ga ik zeker even een kijkje nemen.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Sara
  26 juni 2015 at 10:10

  Echt een super goed idee, zeker ook met het oog op duurzaamheid en verspilling. Jammer dat ik echt nooit in Roermond kom!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  26 juni 2015 at 11:27

  Leuk zeg, maar jammer dat het zo ver weg is

 • Reply
  sharon
  26 juni 2015 at 11:53

  Dit is zo leuk!! Lieve aranka dankje voor de tip! Ik woon in de buurt van roermond en ben er elke dag! Hier ben ik zooo blij mee!:)))))

 • Reply
  Nicole
  27 juni 2015 at 15:45

  Ah heerlijk!

 • Reply
  chucky1012
  28 juni 2015 at 11:51

  Leuk alleen jammer dat men hiervoor dan een dagje uit moet plannen want dan zou ik meteen ook andere shops gaan bezoeken.

 • Reply
  Ivon
  28 juni 2015 at 21:25

  Ik ben afgelopen zaterdag een kijkje gaan nemen, de korting is 50% op alle artikelen maar de keuze in producten viel wat mij betreft een beetje tegen. Ik hoop dat het aanbod nog meer gaat varieren.

 • Reply
  Roxanne
  6 juli 2015 at 22:42

  Tijd voor een tripje Roermond!

 • Reply
  Vera
  29 juli 2015 at 11:32

  Ik werk er :) Het is echt een leuke, compacte winkel met een vrij snel wisselend assortiment! Essielakjes voor 5 euro per stuk, zonnebrandcrème van Garnier voor 4 euro… Hele fijne aanbiedingen! En een superleuk team! ;)

 • Laat een reactie achter