Search
Close this search box.

L’Oréal opent outlet store in Roermond

L’Oréal opent outlet store in Roermond

Hoe tof is dit bericht dat ik net in mijn mailbox kreeg. L’Oréal opent gewoon een outlet store waarbij je de oude producten en collectie’s van onder andere L’Oréal zelf kan kopen, maar ook Essie, Maybelline en Garnier. Ik vertel je er graag meer over, want ik vind dit stiekem best wel tof!

Alle merken passen continu hun assortiment aan, daarom kan het nog wel eens voorkomen dat een fijn product plaats maakt voor een nieuw product. Deze producten verdwijnen dan helaas uit de schappen en zijn vervolgens haast niet meer te krijgen. Maar dat is nu verleden tijd met deze outlet. Hier vind je allemaal producten die uit het reguliere schap zijn gehaald, met een fijne korting!

De winkel is gevestigd in de Designer Outlet van Roermond. 70 % van de winkel zal voorzien zijn van make-up en de rest bestaat uit huidverzorging, zonbescherming, haarverzorging en stylingproducten. De gemiddelde outletprijs ligt 50% lager dan de adviesverkooprijs, klinkt goed niet?

L’Oréal opent outlet store in Roermond

De outlets zijn in het leven geroepen om minder te verspillen, waarom de producten niet weg doen tegen een lagere prijs in plaats van ze te vernietigen? Zonde en zo maak je er nog andere mensen blij mee. Ik vind het in ieder geval een heel goed en leuk initiatief. Hopelijk volgt de Estee Lauder Company Store ook snel in Nederland. Helaas woon ik niet in de buurt van Roermond, want anders was ik zeker een kijkje gaan nemen.

Je vindt de L’Oréal Outlet Store in Designer Outlet Roermond aan de Stadsweide 32. Wat vinden jullie van deze store?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Wat een onwijs tof idee zeg! Alleen jammer dat ik niet in de buurt van Roermond woon, anders had ik ook even een bezoekje gebracht.

  2. Heel goed om verspilling tegen te gaan en een fijne prijs is altijd goed :-)! Ik woon ook niet in de buurt van Roermond maar kom er zo’n één a twee keer per jaar.. Als ik er heen ga dan ga ik zeker een kijkje nemen :-)!

  3. Klinkt goed, ook met het oog op verspilling! Maar het eerste waar ik aan dacht was, “goh zouden ze mijn favoriete dagcreme van Garnier nog hebben, die met druivenpit olie?” Toen bedacht ik me dat die al meer dan 5 jaar uit het assortiment moet zijn, dus ik verwacht eigenlijk van niet!

  4. Wat gaaf. Ik was toevallig afgelopen week in Roermond en toen stond er nog “Coming Soon”. Ik ben erg benieuwd naar wat ze er allemaal hebben.

  5. Erg leuk, zo af en toe doen we een weekendje Roermond en pakken we de outlet ook altijd mee!

  6. Wat grappig. Dat wist ik dan weer niet en ik woon in een dorpje vlakbij Roermond. Ik heb zelfs jaren in het Outlet gewerkt, voordat de kinderen geboren werden. Binnenkort dan maar eens een kijkje gaan nemen. :-)

  7. Ben zo slecht in topografie dat ik geen enkel idee heb waar Roermond ligt. Maar dit hele idee vind ik wel een goed idee, zouden ze hier in de buurt ook eens moeten doen. xxx Lucinda

  8. Dit is zo leuk!! Lieve aranka dankje voor de tip! Ik woon in de buurt van roermond en ben er elke dag! Hier ben ik zooo blij mee!:)))))

  9. Ik ben afgelopen zaterdag een kijkje gaan nemen, de korting is 50% op alle artikelen maar de keuze in producten viel wat mij betreft een beetje tegen. Ik hoop dat het aanbod nog meer gaat varieren.

  10. Ik werk er :) Het is echt een leuke, compacte winkel met een vrij snel wisselend assortiment! Essielakjes voor 5 euro per stuk, zonnebrandcrème van Garnier voor 4 euro… Hele fijne aanbiedingen! En een superleuk team! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *