L’Oréal Nude Magique Eau De Teint

 photo Nude_zpsc2bebe4b.png

Dit super schattige foundation potje is alweer een paar maanden op de markt, maar ik hoor er alleen maar goede verhalen over. L’Oréal Nude Magique Eau De Teint is een foundation zo dun als water die een perfecte dekking geeft en super makkelijk aan te brengen is – jawel – met je vingers. Ik ben werkelijk waar zwaar onder de indruk van deze foundation en hij behoort nu ook in mijn vaste make-up routine!

 photo Nude4_zps3e9e83b5.png

L’Oréal Nude Magique Eau De Teint is dus een foundation die net zo dun is als water. Je hebt slechts een paar druppels nodig en dan blijft de foundation enorm lang zitten, zelf bij mij met een vette huid. Een revolutionaire formule van vluchtige oliën voor een perfecte finish.

 photo Nude2_zpse496d75e.png

Voordelen van deze foundation:

– Egale en gelijkmatige finish
– Verbetert de uitstraling van de huid
– Ideale dekking, de formule wordt gelijkmatig over de huid verspreid
– Met Eau de Teint is het resultaat van de make-up meer verfijnd dan na het gebruik van een klassieke foundation, ofwel: geen make-up gevoel
– De finish is zowel matterend als verhelderend
– Deze foundation accentueert niet de gelaatstrekken/lijntjes
– SPF 18 bescherming

En het is gewoon echt allemaal waar. De foundation brengt ontzettend makkelijk aan op de huid en geeft echt een egale finish. Als ik naar mezelf in de spiegel kijk heb ik echt een perfect egaal poppengezichtje. Mijn huid ziet er ontzettend mooi en gezond uit, alsof het gephotoshopt is en trekt zeker niet in de lijntjes of hoopt op onder velletjes. De houdbaarheid is perfect, zelfs voor mijn vette huid, ik sta er echt van te kijken. En hij is zo licht en dun dat je niet eens merkt of voelt dat je foundation op hebt. Het enige wat achterblijft is een zijde zachte huid die prachtig egaal is.

 photo Nude1_zpsdca6cabc.png

De foundation is er in 8 verschillende kleuren die heel subtiel oplopen van kleur. 120 is de lichtste kleur en perfect voor mijn huid, hij sluit echt exact aan. Nu heb ik een hele lichte huid, maar niet de lichtste, ben je dus echt heel bleek van jezelf is deze kleur denk ik net te donker voor je.

 photo Nude5_zps5423b1f9.png

Hoe ga je te werk met deze foundation? Omdat hij erg dun is moet je hem eerst schudden voor gebruik. Dit doe je met je vinger op de opening van de fles – met de dop eraf – en daarna schud je hem even goed. Die ene druppel zou voldoende moeten zijn voor je hele gezicht. Helaas was dat bij mij niet zo en had ik toch echt wel wat mee nodig. Ik laat het daarin voorzichtig op de rug van mijn hand stromen zo groot als een erwtje en smeer het daarna uit op mijn gezicht met mijn vingers. Ik merk dat dat de beste manier van aanbrengen is.

Ik moest er eerst wel een beetje aan wennen om foundation aan te brengen met mijn vingers omdat ik het eigenlijk altijd met een kwast of spons doe. Maar eigenlijk gaat het zo makkelijk dat ik het niet eens onprettig vind. Wel is de foundation wat vettig en olie achtig zodat je wel na afloop je handen goed moet wassen. Het is natuurlijk persoonlijk of je het fijn vind of hygiënisch om het met je vingers te doen. Ik heb er eigenlijk geen erg in omdat het zo ontzettend makkelijk en snel gaat, het is net alsof je een dunne dagcrème op je gezicht smeert.

 photo Nude8_zpsf07a1ee9.png

Om eventjes een indicatie te even hoe dun de foundation is. Het is niet zo dun als water, maar het komt er zeker bij in de buurt, dit was een klein drupje dat zich snel verspreidde over mijn hand. Zoveel gebruik ik trouwens voor mijn gezicht, het lijkt nu veel omdat het zo een grote vlek is maar in vergelijk met andere foundations is het een stuk minder.

Het kleine flesje bevat trouwens maar 20 ml in plaats van 30 ml wat eigenlijk alle andere foundations hebben, daarom denk ik wel dat hij een stuk sneller op zou gaan dan andere foundations. Ze claimen maar een druppeltje nodig te hebben, maar zelf ben ik het daar niet mee eens, je hebt er echt minimaal 4 nodig voor je gezicht. Je wangen, neus en voorhoofd hebben toch echt apart een druppel nodig.

 photo Nude6_zps1251adde.png

Mijn gezicht zonder foundation, zie je de rode plekjes rondom mijn neus?

 photo Nude7_zpsa2cb7c15.png

And it’s gone! Met foundation, je ziet niet eens dat ik het op heb. De foundation dekt echt geweldig en je voelt het niet eens zitten op het gezicht. Je voelt alleen een zijde zachte huid. Omdat de foundation zo dun is verstopt het de poriën ook niet en laat je huid gewoon ademen. Echt, ik ben om, wat een geweldige foundation.

 photo Nude9_zpsa3e99d72.png

Het is duidelijk het is echt een foundation naar mijn hart, ik ben er echt ontzettend enthousiast over. Zo enthousiast dat je minpuntjes van het aanbrengen en het gemak als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ook dat het een veel kleiner flesje is maakt me niet uit. De foundation is gewoon een schot in de roos waardoor je die kleine opmerkingen gewoon vergeet.

De L’Oréal Nude Magique Eau De Teint 20 ml is te koop bij de drogisterijen en parfumeriën voor € 13,99!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

54 reacties

 • Reply
  Aranka
  21 november 2013 at 10:23

  Heel mooi! Ik had ‘m inderdaad al eens vaker gezien en stond gister bij ’t kruidvat nog te twijfelen (1+1 gratis). Ik vind de verpakking ook heel erg tof! Wel onhandig voor korte reisjes omdat ie wat zwaar is, maar heel luxe.

 • Reply
  femketje
  21 november 2013 at 10:32

  Een flesje met een pompje lijkt mij wat handiger ^^

 • Reply
  Anneloes
  21 november 2013 at 10:33

  Ik had hem gisteren graag willen (laten) halen bij Kruidvat. Helaas was ik zelf niet thuis en heeft het meisje die voor me is gegaan hem niet kunnen bemachtigen. Echt heel jammer, want ik hoor echt superveel goede dingen over deze foundation! Ik hoop wel dat deze foundation licht genoeg is. Ik ben een MAC NC15 en heb vaak moeite om een goede kleur te vinden bij drugstore foundations. Dankjewel voor de fijne review!

 • Reply
  Jana Vmh
  21 november 2013 at 10:37

  Mooi resultaat!

 • Reply
  Annelies
  21 november 2013 at 10:46

  Wauw!!

 • Reply
  martinaa89
  21 november 2013 at 10:56

  Wat fijn dat hij je zo goed bevalt!

 • Reply
  Esmeralda L
  21 november 2013 at 11:24

  Ik heb deze ook, maar dan in de kleur 100
  Echt heel fijn product

 • Reply
  Daphne
  21 november 2013 at 11:24

  Klinkt goed! Jammer genoeg heb ik gisteren net een nieuwe foundation gekocht, haha.

 • Reply
  Saskia
  21 november 2013 at 11:34

  Dit klinkt geweldig goed zeg, de volgende keer maar naar deze kijken!Ben heel benieuwd!

 • Reply
  Beau
  21 november 2013 at 11:58

  Hij klinkt echt enorm fijn! :)

 • Reply
  Frances
  21 november 2013 at 11:59

  Je maakt hele mooie foto’s! :)

 • Reply
  Tess Evea
  21 november 2013 at 12:13

  Ik heb hier zelf erg om getwijfeld, toch heb ik deze niet gekocht.

 • Reply
  Kimberley
  21 november 2013 at 12:24

  Fijn dat ie zo’n natuurlijk effect geeft! Ook goed dat er spf in zit :)

 • Reply
  elegantic
  21 november 2013 at 12:25

  Ik vind hem zelf ook erg finn.

 • Reply
  Natasja
  21 november 2013 at 12:26

  Hij ziet er goed uit en ik ben er zeker ook heel nieuwsgierig naar!

 • Reply
  Laura van Hoorn
  21 november 2013 at 12:29

  Het flesje lijkt mij wel wat onhandig, maar ik ben zeker nieuwsgierig!

 • Reply
  Monique
  21 november 2013 at 12:50

  Wat een verschil, ziet er erg fijn uit!

 • Reply
  Lys
  21 november 2013 at 13:04

  Ik hou niet zo van heel waterige foundation dus ik zou deze skippen. Het flesje is wel schattig

 • Reply
  Laura
  21 november 2013 at 13:12

  Ziet er heel goed uit! De verpakking is wat onhandig, maar ach :)

 • Reply
  edithmeijer
  21 november 2013 at 13:23

  Ziet er goed, alleen jammer dat er geen pompje op de verpakking zit.

 • Reply
  Sofie
  21 november 2013 at 13:28

  Mooie foundation!

 • Reply
  Merin Veronique
  21 november 2013 at 13:52

  Oh ik was hier al een tijd nieuwsgierig naar. Fijne review!

 • Reply
  diolifestyle
  21 november 2013 at 13:56

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  beautyxtherapy
  21 november 2013 at 14:03

  Deze heb ik laatst gekocht, nog niet gebruikt maar dat ga ik nu zeker snel doen!

 • Reply
  pamela
  21 november 2013 at 14:18

  ik schok in de winkel inderdaad een beetje van hoe klein het flesje was xD ik had hem veel groter verwacht :P

 • Reply
  daisybeautyglow
  21 november 2013 at 14:21

  Fijne review. het klinkt als een fijne foundation.

 • Reply
  Beautydagboek
  21 november 2013 at 14:25

  Nu ben ik heel erg benieuwd! Jammer dat ik dat gisteren nog niet wist, dan had ik hem gekocht met de 1 + 1 gratis actie ;)

 • Reply
  Eline
  21 november 2013 at 14:38

  Klinkt heel erg goed, ik heb nu spijt dat ik hem gisteren niet bij de 1+1 heb gekocht!

 • Reply
  Ingeborg
  21 november 2013 at 15:16

  Heb er al zoveel over gehoord! Wil hem graag nog een keer uitproberen.

 • Reply
  inspiredbylifee
  21 november 2013 at 15:23

  Ziet er super goed uit, alleen ik vind het wat minder dat die zo dun is.
  Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Reply
  Miranda
  21 november 2013 at 15:24

  Ziet er echt mooi uit.

 • Reply
  Hester
  21 november 2013 at 15:31

  Wow wat ben je enthousiast! Hij ziet er ook wel goed uit!

 • Reply
  Lindsay
  21 november 2013 at 15:49

  Bij de etos heb je ook de kleur 100 en 110. Nog lichter dus

 • Reply
  Kimberly
  21 november 2013 at 16:22

  Ik hoor zoveel goede verhalen over deze foundation! Ik gebruik het zelf echt bijna niet dus zal hem niet snel kopen, maar mocht de dag ooit komen ga ik deze denk wel proberen!

 • Reply
  Jana
  21 november 2013 at 16:43

  Lijkt me heel fijn :) x

 • Reply
  Lotte
  21 november 2013 at 17:20

  Ik vind hem er erg mooi uitzien en ook fijne substantie, maar helaas is mijn huid echt bijna wit, dus deze is te donker voor mij.

 • Reply
  charile
  21 november 2013 at 17:39

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  MySimplySpecial
  21 november 2013 at 17:50

  Dat klinkt goed, al denk ik dat ik een wat dikkere substantie fijner vind.

 • Reply
  Roos
  21 november 2013 at 17:56

  Fijne review Aranka! Ik denk alleen niet dat de lichtste kleur goed genoeg is voor mijn huid. Maar ik ga toch even kijken als ik de volgende keer bij de Kruidvat ben.

 • Reply
  Danielle Springer
  21 november 2013 at 18:42

  Dit klinkt zo goed! Ik had hem gister in de 1+1 actie moeten kopen. Balen! Prachtige foto’s trouwens.

 • Reply
  Axelle
  21 november 2013 at 19:03

  wauw ziet er goed uit!

 • Reply
  Ruth
  21 november 2013 at 20:01

  Oh wauw, dit lijkt me echt een supergoede foundation.

 • Reply
  Kelly
  21 november 2013 at 21:36

  Ik weet niet of dit mijn favoriet zou kunnen worden. Maar misschien moet ik het een kans geven. Als de juiste kleur er tenminste bij zit voor mij.

 • Reply
  xwiesx
  21 november 2013 at 22:23

  Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar deze foundation!
  Liefs

 • Reply
  Annelie
  21 november 2013 at 23:41

  Hij ziet er erg goed uit. Op de foto zie je niet eens dat je een foundation draagt. :)

 • Reply
  Bianca
  22 november 2013 at 01:19

  Nu ben ik wel heel benieuwd zeg! Hij lijkt me heel fijn, alleen lijkt je gezicht op de foto met foundation een wat grauwere teint te hebben, ofwel komt dat door de lichtinval. Ik ga er in elk geval eens naar op zoek :)

 • Reply
  elise
  22 november 2013 at 14:44

  Jammer van de vele fouten, ik heb een lichtere kleur dan 120. Het flesje bevat 30 ml ipv 20! En de dekking is niet perfect maar een lichte dekking. En er zitten enorme domme spelfouten in! Slechte review!

  • Reply
   Esmeralda L
   22 november 2013 at 15:24

   Er zit wel degelijk 20 ml in en geen 30. Niet zo negatief Elise…

 • Reply
  Yvonne
  24 november 2013 at 23:30

  Grappig hoe dat bij iedereen kan verschillen. Bij een andere blogger was ie juist matig dekkend; je zag alle oneffenheden nog goed zitten. Het vloeibare trekt me wel echt aan. Maar ik heb een BB-cream van Garnier (voor het vette huidtype, dus de meer dekkende variant); deze vind ik ook een heel fijne, vloeibare textuur hebben en mooi blenden met mijn (overigens droge) huid.

 • Reply
  Paola
  2 december 2013 at 22:03

  Klinkt erg goed. Toch denk ik dat de substantie voor mij wel een heel groot – punt is.

 • Reply
  Marjolein
  4 december 2013 at 20:49

  Ziet er mooi uit en je ziet niet dat je iets op hebt :) Wat ik mij eventjes afvraag: ik heb de lichtste kleur van MAC “NW 15” is deze kleur vergelijkbaar met deze van L’Oreal?
  Groetjes

 • Reply
  Veerle
  7 december 2013 at 22:18

  Fijne review! Alleen ik heb de kleur 100, die is lichter dan deze

 • Reply
  Eva
  15 december 2013 at 15:04

  Op bol.com is kleur 100 er ook nog

 • Reply
  Jamie
  28 december 2013 at 10:51

  Ik denk dat ik ‘m vanmiddag ga kopen met een actie van het kruidvat op mijn voordeel kaart. Dan is ie namelijk maar 9 euro :)

 • Laat een reactie achter