Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

Mega Volume? Yes, please! Jullie weten ondertussen wel dat ik niet vies ben van een beetje volume en dik aangezette wimpers. Ik hou niet zo van de grens opzoeken in het dagelijkse leven maar wat mascara betreft wel. Ik heb graag de mooiste wimpers zonder dat het spinnenpoten worden, maar het mag er wel een beetje in de buurt komen. Ik ben heel benieuwd of dat met deze mascara weer gaat lukken.

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

 

Van de campagne beelden schrok ik alleen wel een beetje, dit is de bedoeling met deze mascara, nu moet ik eerlijk toegeven dat dat toch niet helemaal mijn ding is. Ik had dus al stiekeme verwachtingen dat deze mascara mijn wimpers ontzettend aan elkaar liet plakken. Goed, laten we maar niet teveel naar het campagnebeeld kijken en naar mijn eigen wimpers met deze mascara.

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

De Miss Manga mascara van L’Oréal is een groot succes in de roze huls. Niet gek dat er een vervolg op komt, de Miss Punky! L’Oréal zegt zelf alle mascara regels te doorbreken met deze mascara. Dit is de eerste mascara van het merk dat de wimpers zowel styled, ze textuur geeft voor extra volume en een sticky effect heeft voor een brutale en gedurfde look. Hmm, ik denk toch echt dat deze mascara mij hele dikke wimpers gaat bezorgen, maar ik weet niet of ik dat wel wil…

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

Op het eerste gezicht ziet de mascara er niet dramatisch uit, het is een gewone huls met een opvallende glanzende groene dop met daarop de naam van het product. Het is een prima mascara dat goed in de hand ligt en makkelijk aanbrengt. Op de verpakking heb ik niets aan te merken.

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

Op de achterkant van de mascara vind je nog een keer wat hij beloofd. Mega volume voor zowel de onderste als bovenste wimpers en puntige wimpers. Ik ben benieuwd! Zal ik er zometeen ook als een manga poppetje uitzien?

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

Als je de mascara uit de huls haalt zie je meteen een bijzonder borsteltje. Het is niet zomaar een borsteltje, het is een Mohawk borstelje. Dit kegelvormige borsteltje zorgt ervoor dat elk wimpertje van onder tot boven meegepakt wordt. De brede ruimte tussen de haartjes zorgt voor een maximaal volume effect.

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

Niet alleen het borsteltje is bijzonder, ook de textuur van de mascara. De nieuw ontwikkelde formule maakt het mogelijk volume te creëren van de aanzet tot aan de punt. Overal is over nagedacht bij deze mascara. Je gebruikt de mascara gewoon zoals elke andere mascara en wil je het puntige effect, druk dan na het aanbrengen van de mascara de wimpers tegen elkaar aan met een pincet. De wimpers blijven aan elkaar plakken en drogen vanzelf zo op. Alleen dat puntige effect hoeft van mij niet zo, dus die stap skip ik.

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

Mijn wimpers met de L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara! Wauw, ik ben onder de indruk! Wat een prachtig effect geeft deze mascara zeg, mijn wimpers plakken helemaal niet zo erg aan elkaar en ik vind het effect heel erg mooi. Lekker veel body en volume, daar hou ik van! Voor mijn is dit echt een geslaagde mascara.

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

Het enige smetje van deze mascara is de houdbaarheid, helaas heb ik wel last van een zwarte waas onder mijn ogen aan het eind van de dag. Het is niet een extreme waas, maar toch vind ik het vervelend en niet zo mooi staan. Gelukkig kan je het zo weg vegen, maar beter was dat het niet gebeurde.

L’Oréal Miss Punky Mega Volume Mascara

Ik ben fan, deze mascara geeft ontzettend veel volume en body aan mijn wimpers. Voor het poppenogen effect was ik wel een beetje bang maar als je hem gewoon normaal aanbrengt heb je hier totaal geen last van. Binnen een paar applicaties zit de mascara perfect en hoef je er niets meer aan te doen. De mascara is vanaf deze maand te koop voor € 14,99 online en in de drogisterijen.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Je hebt al best lange wimpers van je eigen. De mascara geeft idd volume, maar vind het niet echt Mega! Goede mascara.

 2. Ziet er nog best goed uit inderdaad! Ik had heel wat anders verwacht, zeker ook door het toch wel aparte borsteltje. Of ik hem zelf echt ga kopen weet ik nog niet, want ik heb al een hele fijne mascara.

 3. Dit is zeker een beter resultaat dan wat ik had verwacht. Nadat ik het borsteltje had gezien dacht ik zeker dat het klonters zouden worden. Toch heb ik wel beter gezien en denk ik niet dat ik deze ga halen. xxx Lucinda

 4. Grappig! Ik heb deze afgelopen week gekocht toevallig met de 1+1 gratis actie van L’Oréal bij kruidvat. Ik vind hem heerlijk werken. Volume in een handomdraai, zonder te hoeven kloten met extra laagjes.

  1. Ja super stom, was het helemaal vergeten en had geen tijd meer om nieuwe foto’s te maken omdat ik moest werken. Ik dacht dit kan er wel mee door, niet dus haha

 5. Wow, dat ziet er zeker goed uit! Ik moet ook eens wat meer volume uit mijn wimpers proberen te halen, ze zijn gelukkig al lang van zichzelf maar volume mis ik wel wat! X

 6. Mooi effect, vind het alleen een beetje jammer dat je op de foto met mascara ook eyeliner draagt hierdoor zie je het verschil toch niet helemaal goed

 7. Oehhh bijna wilde ik al naar het kruidvat rennen… tot ik las van die zwarte waas onder je ogen. Als ik namelijk ergens een hekel aan heb is die waas. Echt super storend. Het staat zo knullig. Dus helaas vandaag geen sprintje naar de kruidvat voor dit item. Zo zonde.

 8. Yes, weer een mascara! Ik vind de huls er al tof uitzien! Echt zo’n hebbedingetje. Wat een prachtig resultaat! Het enige wat ik jammer vind, is dat je de mascara op je wimpers laat zien met eyeliner op je oogleden. Hierdoor vind ik dat het wat moeilijker is om te zien hoe de mascara uitvalt. Hopelijk ga je dit niet opvatten als een punt van kritiek, maar als een tip. Ik vind je foto’s namelijk van hele mooie kwaliteit en ik lees je artikelen met onwijs veel plezier. Liefs!

 9. Fijn dat ze een nieuwe mascara hebben uitgebracht! :D Ik vind het resultaat erg mooi! Gelukkig is het niet zoals op de campagne foto :p

 10. Thank god, dat je wimpers er niet zo uitzien als op de reclame! Dat zou wel over-dramatisch zijn. Mooi effect, wel jammer van die zwarte waas. Daar kan ik me echt aan ergeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *