Zoeken
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Miss Manga & Maybelline Big Eyes Mascara

 photo Maybelline7_zps8b4c60af.png

Twee nieuwe mascara’s, allebei beloven ze veel volume en grote poppenogen, maar toch zijn ze beiden totaal verschillend. Ik heb het over de L’Oréal Miss Manga mascara en de Maybelline Big Eyes Mascara. Twee prachtige nieuwe mascara’s met beiden iets wat niet alle mascara’s hebben. Benieuwd of ze goed werken en wat het geheim is achter deze mascara’s? Lees dan verder!

 photo Maybelline5_zpsf1f71caa.png

L’Oréal Miss Manga Mascara

Als je aan Manga denkt denk je ook meteen aan grote ogen, dat wilde L’Oréal bereiken met deze mascara. Het moet voor 15 keer meer volume zorgen voor een open oogopslag. Het geheim van deze mascara is het 360 graden draaibare borsteltje, deze is speciaal ontworpen om bij elk haartje te kunnen om ze te voorzien van een laagje mascara, zowel de boven als onder wimpers.

 photo Maybelline6_zpsf5683735.png

Door het puntvormige borsteltje kan je gemakkelijk overal bij, ook de kleine wimpers zijn snel voorzien van een laagje mascara. Omdat je het steeltje van de mascara 360 graden kan draaien kun je hem op elk gewenste houding vast zetten. Alleen ik kan hem alleen buigen, vast blijft hij bij mij niet zitten. Dat zou ik wel handig hebben gevonden. Voor de rest ben ik erg tevreden over deze mascara, het borsteltje bevat erg veel mascara en daardoor was ik wel een beetje bang voor spinnenpoten, maar toch viel dat uiteindelijk wel mee. Maar toch blijven de wimpers wel iets aan elkaar kleven.

 photo Groot4_zps65e20eca.png

De mascara zorgt inderdaad voor erg veel volume en ik vind mijn wimpers er erg goed uitzien, ik heb deze mascara de afgelopen weken dan ook met erg veel plezier gebruikt. Mijn wimpers voelen gewoon flexibel aan en de mascara zakt niet na een paar uur uit. Wel heb ik last van een zwarte waas onder mijn ogen aan het einde van de dag, jammer maar gelukkig kan je die zo weer weg vegen.

 photo Maybelline2_zps9427541a.png

Maybelline Big Eyes Mascara

Het idee is niet echt nieuw, maar de uitwerking wel, een mascara met twee verschillende borsteltjes. Een paar jaar geleden was het een witte substantie om veel volume te geven aan je wimpers en daarna moest je er weer met een zwarte kleur overheen. Volgens mij was dit toch niet de manier, want na enige tijd verdwenen ze allemaal weer uit te schappen. Nu durft Maybelline het weer aan om met een mascara te komen met twee verschillende soort borsteltjes. Maar dan met een aparte voor de bovenste wimpers en voor de onderste wimpers.

 photo Maybelline3_zps0b688e49.png

Wat is het verschil dan tussen deze borsteltjes? Tegenwoordig willen we allemaal graag een grote borstel gebruiken voor veel volume te krijgen, maar deze is niet handig te gebruiken voor je onderste wimpers, vaak knoei je dan op je perfect aangebrachte make-up. Maybelline heeft – als je het mij vraagt – echt een handige oplossing. Een groot borsteltje voor de bovenste wimpers en een klein borsteltje voor de onderste wimpers voor erg veel volume, maar zonder de knoeien.

 photo Maybelline4_zps61278f7f.png

De mascara vind ik zelf echt ontzettend fijn en het idee is top, want het werkt ook gewoon heel erg goed. Hij bedekt perfect mijn onderste wimpers en geeft veel volume aan mijn bovenste wimpers en het ziet er ook nog eens heel natuurlijk uit. Maar toch moet er eventjes een puntje ter verbetering zijn, het stokje van de mascara vind ik aan de korte kant zodat ik niet goed bij mijn ooghoeken kan komen, omdat anders de verpakking weer in mijn andere uiteinde van mijn wimpers zit, deze had dus wel wat langer gemogen en dan was het gemak van aanbrengen ook verbeterd.

 photo Groot5_zpsf12adc20.png

Mijn wimpers met de Maybelline Big Eyes mascara, zoals je ziet heb ik prachtige bedekte wimpers zonder maar ergens te vlekken of knoeien. Ook bij deze mascara voelen mijn wimpers erg prettig aan en deze vlekt niet gedurende de dag.

 photo Maybelline1_zpse5a50446.png

De L’Oréal Miss Manga Mascara € 14,49 & Maybelline Big Eyes Mascara € 15,99 zijn beiden te koop bij alle drogisterijen, welke is jullie favoriet?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Bij L’Oréal Miss Manga Mascara spatten je ogen van het scherm af van mijn laptop. Prachtig!! :-) Fijne review, dankjewel! Ik gebruik mascara’s die zo min mogelijk doen voor mijn wimpers. Ik heb namelijk vrij lange wimpers van mezelf en die veranderen al zeer gauw in spinnenpootjes wanneer ik een mascara gebruik met een speciaal effect.

  2. Die Mabeline is heel mooi! Super handig inderdaad dat je een apart borsteltje hebt voor de onder wimpers! Daar word ik nou enthousiast van!

  3. Beide mascara’s zien er goed uit, maar ik zou voor de big eyes gaan. Ik zou daarvoor kiezen omdat ik een hekel heb aan mascara’s die gedurende dag een zwarte waas achterlaten onder je ogen.

  4. Ze zien er allebei goed uit! Toch gebruik ik liever mascara’s van Essence en Catrice, omdat die hun werk ook zeker goed doen en nog wat goedkoper zijn :)

  5. Ik heb beide getest en mijn voorkeur gaat uit naar de Miss Manga mascara. Deze maakt mijn wimpers zwarter en ook wat langer. Bij de Big Eyes zie je bij mij aan de onderkant niets meer aan ht eind van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *