Search
Close this search box.

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Van L’Oréal kreeg ik deze ontzettend toffe tubes met knallende kleuren ‘lipgloss’ toegestuurd. Zelf noemt het merk het Lip Paint, omdat deze zes kleuren echt van je lippen af moeten knallen, met een goede pigmenatie. L’Oréal maakt er helemaal een feestje van door met een matte en glanzende Lip Paint uit te komen in drie verschillende kleuren. Ik kan niet wachten om ze te testen!

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Dit is de L’Oréal Paris’ next generation lipmake-up: Lip Paint, een liquid lipstick die lekker zacht aanvoelt, met een langhoudende kleurintensiteit, hoogglansfinish én een mattefinish. De lip paint formule belooft sterk gepigmenteerd te zijn, makkelijk aan te brengen en trekt niet in de lijntjes. Klinkt leuk en ik ben dan ook meteen ontzettend benieuwd naar de werking.

 

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Het verbaasd mij namelijk dat dit van die knijp verpakkingen zijn, waarbij er een soort applicator aan de tube vast zit, zoals ik laatst had bij de nieuwe HEMA Melting Lip Butter. Hieronder zie je echter al dat dit niet het geval is en dat er een bijzondere lipgloss applicator in deze handige tube zit. Daar ben ik wel enthousiast over, want zo kan je makkelijker het product aanbrengen.

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

L’Oréal zegt zelf dat ze een speciale hartvormige applicator hebben gebruikt zodat je de lipgloss of liquid lipstick beter en netter kan aanbrengen. Ik ben te spreken over deze applicator want hij werkt inderdaad erg prettig en ik kan er goed en precies mee werken. Alleen lipstick netjes aanbrengen blijft nog steeds een gave en waarom ik die gave niet heb gekregen, blijft een raadsel.

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Hier zie je de swatches! De drie linker kleuren zijn de liquid kleuren en de drie kleuren rechts zijn de matte tinten. Je ziet meteen duidelijk verschil en dat de matte kleuren helemaal niet egaal dekken en ook helemaal niet zo matte zijn… Laten we naar de swatches kijken!

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Hollywood Beige – Matte

Dit vind ik een mooie natuurlijke kleur, die ook nog eens het beste van de matte tinten dekt. Hij brengt makkelijk aan en voelt comfortabel aan. Alleen het enige puntje is dat hij niet écht mat is.

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Gone With The Nude – Liquid

Ook een nudetint, met een beetje een oranje of bruine ondertoon, waardoor ik de kleur niet heel erg mooi vind. Ook voelt de liquid lipstick ontzettend zwaar en vies aan op je lippen…

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

King Pink – Matte

Dit is echt een knallende roze kleur, waar Barbie jaloers op zal zijn. Helaas is hij vrij vlekkerig, niet echt mooi.

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Fuchsia Wars – Liquid

Dit is een knallende fuchsia kleur, die echt gezien mag worden. Ook deze voelt weer heel zwaar, plakkerig en vies aan op je lippen…

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Apocalypse Red – Matte

Een prachtige dieprode kleur, die meteen heel klassiek staat, maar ook helaas vrij vlekkerig en niet echt mat.

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Red Fiction – Liquid

We sluiten af met een knallende, klassiek rode kleur, die een enorme glans heeft en zeker gezien mag worden. Helaas zit ook deze weer alles behalve comfortabel.

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Ik vind het bijna gênant om te zeggen, maar ik vind ze allemaal gewoon niet fijn. Misschien ligt het aan mij en breng ik ze niet goed aan, maar de liquid varianten voelen ontzettend dik, vies en plakkerig aan op je lippen, wat ik absoluut niet fijn vind. Het resulteert er zelfs in dat ik het er meteen wil afhalen, zo vervelend. De matte varianten zitten wel heel erg prettig, maar zien er gewoon vlekkerig uit, dat vind ik jammer. Eerlijk? Laat deze liquid lipsticks lekker in het schap liggen en kies iets vergelijkbaars van een ander merk… Jammer L’Oréal, ik had hier zo graag enthousiast over willen zijn, maar ik kan het niet. De L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer zijn vanaf nu te koop voor €12,99 per stuk bij, onder andere verschillende drogisterijen en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Wel een fijne review zeg! Ik moet zeggen dat het concept en de verpakking en de kleuren ontzettend mooi zijn, maar als de structuur bagger is heb je er alsnog weinig aan inderdaad!

  2. wauw zijn zeker mooie kleuren!! ik zal zelf voor de nude gaan want die felle kleuren staan mij dus echt niet hihi, wel jammer weer van het dikke en plakkie plak want daar houd ik dus helemaal niet van (ja wie wel )

  3. ik vind zelf Hollywood beige een knap kleurtje maar als ik jou zo lees dat de lipgloss nogal plakkerig/vlekkerig is dan laat ik hem mooi liggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *