Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal La Palette Nude

 photo LOreacuteal La Palette Nude8_zpstbkzmdsp.png

Eindelijk komen er prachtige make-up paletten naar Nederland die gewoon bij de drogisterij te koop zijn, zoals dit pareltje van L’Oréal. Helaas moeten wij als Nederlanders er nog behoorlijk lang op wachten, maar toch wil ik hem graag reviewen. Waarom? Omdat hij voor de rest in elk land al te koop is en jullie er alvast een goed beeld van wil geven mocht je hem op vakantie bijvoorbeeld tegenkomen en twijfelen.

 photo LOreacuteal La Palette Nude_zps64ssc6gx.png

Het palette zit in een strak en vrij compact doosje, hij is plat en langwerpig waardoor hij lekker handzaam is. Er schijnen twee versies te zijn, of dat in Nederland ook het geval gaat wezen weet ik niet, maar er staat wel duidelijk Beige op. Er bestaat namelijk ook nog een 01 Rosé variant. Maar als je goed op het internet kijkt is dit een andere versie dan ze bijvoorbeeld in Amerika hebben.

 photo LOreacuteal La Palette Nude2_zpsimobsw9r.png

Op de achterkant vind je een klein overzicht van de kleuren die je terug kan vinden in het palette. Voor de rest vind je niet veel informatie verder over het palette.

 photo LOreacuteal La Palette Nude3_zpstsycqoav.png

Als we het palette openen komen deze prachtige kleuren tevoorschijn. Maar als je goed naar het plaatje op de achterkant kijkt op de foto hierboven verschillen de kleuren toch wel een klein beetje. Het is geen mega groot verschil, maar de kleuren lijken in het echt meer op elkaar dan zo divers op de afbeelding. Maar alsnog vind ik de kleuren heel erg mooi. Maar de kleuren liggen allemaal wel vrij dicht bij elkaar.

 photo LOreacuteal La Palette Nude5_zpsbx9cqybj.png

Maar gelukkig hebben de kleuren allemaal wel andere soorten finishes, vooral veel matte kleuren vind je terug in dit palette. In totaal zijn er 6 van de 10 kleuren matte en de rest is shimmer. Hou je dus meer van matte oogschaduw, dan zit je zeker goed met dit palette!

 photo LOreacuteal La Palette Nude6_zpscemjcwmg.png

Het palette bevat naast 10 verschillende kleuren oogschaduw ook nog een groot spiegeltje en een spons applicator met aan de andere kant een klein kwastje om je oogschaduw mee te blenden. Een prima inhoud, gewoon lekker standaard. Het doosje sluit trouwens ook stevig waardoor je hem gemakkelijk met je mee kan nemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij open gaat.

 photo LOreacuteal La Palette Nude7_zpsijp02cic.png

De oogschaduw pans hebben een prima formaat, je kan er net met je hele kwast in, ze hadden dus niet kleiner moeten zijn. De oogschaduws zijn romig en geven vrij veel pigment af. Ben benieuwd hoe ze in gebruik zijn!

 photo LOreacuteal La Palette Nude9_zps07do1qsw.png

Swatches van de eerste vijf kleuren, ziet er goed uit! Ook de matte kleuren zien er prima uit!

 photo LOreacuteal La Palette Nude10_zpsnckx4uzj.png

En de laatste vijf kleuren, ook deze swatches zien er heel goed uit! Alleen de laatste zwarte kleur had van mij wel iets heftiger gemogen. Maar voor de rest ben ik er zeker over te spreken.

 photo LOreacuteal La Palette Nude12_zpsmflykbcg.png

 photo LOreacuteal La Palette Nude11_zpsrpeg9ddq.png

En ook op het oog doen ze het erg goed, ze pakken genoeg product af en laten zich makkelijk aanbrengen op het ooglid. De kleuren zijn gemakkelijk met elkaar te blenden zonder dat er kleur verloren gaat! Ik ben enthousiast over de kwaliteit.

 photo LOreacuteal La Palette Nude1_zpsov1xo00y.png

Ik vind het L’Oréal La Palette Nude zeker een aanwinst voor je make-up stash als je nog opzoek was naar zoiets. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik de diversiteit van kleur een beetje beperkt vind, de kleuren lijken wel heel erg op elkaar. Maar de kwaliteit die je daarvoor terug krijgt is wel dik in orde! Zoals ik al zei moeten we nog heel lang op dit palette wachten, want in Nederland gaat hij pas vanaf week 34 verkocht worden. Maar voor de rest hebben al onze buurlanden dit palette al en vrijwel de rest van Europa ook. Ga je dus op vakantie of een dagje weg en kom je dit palette tegen, dan kan je hem met een gerust hart meenemen, je begaat geen miskoop. Het L’Oréal La Palette Nude kost € 19,95 en is vanaf week 34 ook bij ons bij de drogisterij te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. Een leuk palette, maar voor 20 euro leg ik liever iets bij en koop ik liever een ander palette!
  Liefs, Iris

 2. Een erg mooie paletteje maar ik zou eerder voor de iets goedkopere variant van Maybelline gaan die toch ook meer kleuren telt. Wel mooie swatches, zwart valt mij ook tegen.. zwart moet bij mij gewoon door en door zwart zijn. Mooie ooglook heb je gecreëerd meis!

 3. Vind het een prachtig palette die zeker voor de prijs wel wat kwaliteit lijkt af te leveren, maar ik moet mijzelf inderdaad gaan tegenhouden… want ik heb al zoveel van dit soort paletten. xxx Lucinda

 4. Ik heb de andere variant in Rose meegebracht uit Engeland een paar weken geleden. Het is idd een prachtig palette waar je heel veel mooie looks mee kunt maken. Wel hele zachte looks, maar voor elke dag vind ik dat heel erg mooi. Ik vond zelf het Rose palette net ff wat specialer dan deze in Beige, daarom heb ik die meegenomen. Daar zitten hele mooie taupe kleuren in en daar hou ik van!

 5. Een mooi palette! Maar voor de prijs laat ik hem toch liggen. Er zijn genoeg andere dezelfde soort paletten met dezelfde kwaliteit voor minder geld.

 6. Meh, het voelt toch een beetje als mosterd na de maaltijd, deze paletten. Stond gisteren ook met die van Maybelline in mijn handen en heb ‘m snel terug gelegd. Al die kleuren zijn inmiddels al zo vaak gedaan (en gekocht :’) ) dat ik er niet echt enthousiast meer van kan worden.

 7. Leuk palette maar ik vind de prijs toch iets te hoog voor de kwaliteit. Ik zou dan liever wat meer betalen en een echt goed palette van bijvoorbeeld Too Faced kopen!

 8. Hij ziet er mooi uit, maar ik vind het toch best wel een tegenvaller. Die van de US ziet er zoveel mooier uit en bij de Eu versie liggen de kleuren wel erg dicht bij elkaar :(

 9. Leuk dat je deze al reviewt! Ik vind hem niet bijzonder genoeg, vooral die bruine kleuren rechts lijken veel op elkaar.
  Kleine tip: probeer niet al te vaak ‘maar’ te gebruiken achter elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *