Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal La Palette Nude Rosé

L’Oréal La Palette Nude Rosé

Een hele tijd geleden liet ik jullie al het L’Oréal La Palette Nude zien met alleen de nude bruine tinten. Dit was zo een succes dat L’Oréal besloot meer van dit soort paletten te maken maar dan natuurlijk met een andere kleursamenstelling. Daar kwam het Rosé palette uit die al een tijdje te krijgen is, maar ik vond het nog steeds erg leuk om hem aan jullie te laten zien, want hij zit tenslotte in het vaste assortiment.

L’Oréal La Palette Nude Rosé

De verpakking is vrijwel hetzelfde als zijn voorganger en eigenlijk zie je het verschil niet eens. Je moet echt even goed opletten welke je pakt want het enige verschil zijn de stickers waar hij dicht mee is geseald. Bij deze variant vind je een roze sticker met het woord rosé op de voorkant. Het palette is gemaakt van stevig plastic en heeft een mooi formaat dat je ook makkelijk mee zou kunnen nemen. In het doosje vind je 10 verschillende kleuren oogschaduw, een spiegel en een handig kwastje.

L’Oréal La Palette Nude Rosé

Ik vind het handig dat L’Oréal de kleuren op de achterkant afbeeld zodat je meteen een idee hebt wat je van het palette kunt verwachten. Helaas vind ik de afbeelding totaal niet kloppen met de werkelijkheid. De kleuren zijn veel minder intens in het echt en helemaal niet zo roze of paars zoals op de afbeelding staat, dat vind ik wel een beetje misleidend.

L’Oréal La Palette Nude Rosé

Als we het doosje open maken zien we meteen 10 verschillende kleuren oogschaduw. Eerlijk, ik word niet meteen enthousiast van dit palette. De kleuren lijken veelal op elkaar en er zitten nog echt spannende kleuren bij waar ik echt warm voor loop. Dit is echt een subtiel palette voor elke dag als je niet van zulke spannende looks houdt. Maar dan alsnog vind ik dat het palette wel iets diverser mocht zijn.

L’Oréal La Palette Nude Rosé

De oogschaduws hebben allemaal een aparte pan die prima qua formaat is want je kunt er makkelijk met je kwast in. De oogschaduws hebben een semi romige/poederige structuur waardoor ze gelukkig niet snel afbrokkelen. Wel vind ik het wat lastiger de oogschaduw op te pakken met een kwast of vinger.

L’Oréal La Palette Nude Rosé

En hier zie je de swatches, de linkse kleur op mijn arm is even de meest rechtse kleur in het palette want hij paste er niet meer naast, de rest is van links naar rechts behandeld. Ik vind de kleuren er eerlijk gezegd een beetje vaal en dof uitzien, ook de pigmentatie sta ik niet van te kijken. Het is gewoon een heel subtiel en basic palette.

L’Oréal La Palette Nude Rosé

L’Oréal La Palette Nude Rosé

Op mijn ogen heb ik echt geprobeerd er wat diepte in te krijgen met de kleuren, maar uiteindelijk lijkt het wel gewoon één kleur te zijn en daar was ik al bang voor. De diversiteit in het palette is ver te zoeken en als je de kleuren dan nog gaat blenden met elkaar blijft er helemaal weinig van over. De kleuren blenden trouwens wel heel fijn en goed zodat je ze mooi kan uitwerken, dat vind ik wel een pluspunt.

L’Oréal La Palette Nude Rosé

L’Oréal heeft het zeker leuk geprobeerd met dit palette en het is weer eens wat anders dan het echte nude. Ik vind de uitvoering alleen wat minder. Ik mis toch echt wat diversiteit en uitdagendere kleuren, ook had de pigmentatie van mij wel wat beter gemogen. Dit is niet het palette wat ik dagelijks zou pakken want ik heb betere alternatieven. Ook voor de prijs van € 19,95 vind ik het echt een duurkoop, voor minder geld kun je vele betere paletten kopen. Het L’Oréal La Palette Nude Rosé is onder andere te koop bij verschillende drogisterijen en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Zo jammer dat de kleuren op de afbeelding niet kloppen met de kleuren in werkelijkheid. Dat is toch wat misleidend. Ik word er niet zo enthousiast van. En voor dat geld heb je inderdaad mooiere paletten!

  2. Waardeloos! Op de achterkant ziet het er leuk uit, maar op je ogen zijn het pastelkleurtjes! Ik zie ook weinig roze en paars terug. Jammer, ik zoek een pallet met diverse roze en paarse tinten, liefst met veel medium kleuren, maar dat is dit dus echt niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *