Search
Close this search box.

L’Oréal La Palette Glam

L’Oréal La Palette Glam

De laatste tijd heb ik vooral veel nude paletten laten zien die voor iedere dag perfect kunnen. Maar erg veel kleur vind je in die paletten niet terug. Speciaal voor de zomer komt L’Oréal met dit La Palette Glam oogschaduw palette op de markt. Een op het eerste gezicht kleurrijk palette met zomerse tinten, tenminste dat is wat ik denk als ik naar de verpakking kijk. Ik ben wel in voor wat meer kleur dus ik ging met dit palette aan de slag!

L’Oréal La Palette Glam

De verpakking ziet er leuk uit, lekker fris en vrolijk, echt zomers! Alleen van dichtbij vind ik het palette wat minder mooi. Het is namelijk een simpele stickers die op het doosje geplakt is. Van mij had de vormgeving daarom wel iets luxer gemogen, zeker voor de prijs die je voor het palette betaald. Voor de rest is het een stevig doosje dat goed sluit en makkelijk mee te nemen is.

L’Oréal La Palette Glam

Op de achterkant staat duidelijk aangegeven welke kleuren er in het palette zitten. Normaal klopt er niets van deze plaatjes, maar ik moet zeggen dat deze van L’Oréal goed aansluit op de daadwerkelijke kleuren die in het palette zitten. Hierbij kun je dus wel kijken of de kleuren je wat lijken of niet. Ook staat er duidelijk afgebeeld dat er nog een dubbele applicator in zit.

L’Oréal La Palette Glam

Omdat we op de achterkant al hebben kunnen zien wat er in het palette zit is het niet echt een verrassing meer. Maar toch sta ik versteld van de mooie kleuren. Het palette bevat zeker mooie kleuren die een beetje een koele ondertoon hebben, echte warme kleuren vind je niet terug in dit palette. Desondanks dat vind ik het echt een tof palette.

L’Oréal La Palette Glam

Het palette bestaat uit 10 verschillende kleuren die naar mijn mening prima met elkaar te combineren zijn. Je kunt voor een subtiele look gaan maar ook redelijk uitpakken met de donkere paarze en blauwe kleuren. Het is maar net waar je zin in hebt. Fijn vind ik ook dat er twee highlighters in zitten, vaak mis ik die in kleurrijke paletten. De oogschaduws hebben een hele zachte en beetje poederachtige structuur die meteen heel veel kleur afgeven.

L’Oréal La Palette Glam

In het doosje zit een dubbele applicator met daaraan een kwastje en een sponsapplicator. Zelf vind ik dit niet echt prettig werken in vergelijk met mijn eigen kwasten. Maar mocht je niets anders hebben dan kan het prima. Handig dat het er in zit voor degenen die dit wel gebruiken. Laten we gaan kijken naar de swatches!

L’Oréal La Palette Glam

Van links naar rechts zie je de eerste vijf kleuren, voor de highlighter moet je wel even goed kijken. De pigmentatie ziet er prima uit!

L’Oréal La Palette Glam

En dan de laatste vijf kleuren, die vind ik er ook prima uitzien, helemaal voor matte kleuren uit een drogisterij merk palette. Vaak vallen die kleuren tegen, maar hierbij vind ik het erg meevallen!

L’Oréal La Palette Glam

L’Oréal La Palette Glam

De kleuren behouden hun kleuren tijdens het aanbrengen en blenden, wel vind ik ze lastig blenden, het wordt namelijk heel vlekkerig zoals je bij mijn linker oog kan zien, dat vind ik wel jammer.

L’Oréal La Palette Glam

Ik vind het een leuk palette, weer eens wat anders met deze kleuren! Maar of ik het de hoge prijs van € 19,95 waard vind weet ik niet. Ik denk dat ik dan toch liever doorspaar voor een mooi Urban Decay of Too Faced palette of voor een goedkoper alternatief van Sleek, MUA of Make-Up Revolution ga. Wat jullie? Het L’Oréal La Palette Glam is een speciaal palette voor de zomer en nu te koop bij drogisterijen en bij bol.com waar het nu 2 + 1 gratis is op alle L’Oréal.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Wat veel verschillende kleurtjes zeg! Al vind ik het palette toch niet zo heel bijzonder. Zeker als je de kwaliteit tegenover de prijs zet. Er zijn Sleek palettes die ook veel kleurtjes bevatten en die de helft goedkoper zijn.

  2. Ik vind dit palette er op het eerste oog mooi uitzien. Maar het zijn niet echt kleurtjes voor mij. Ben het ook net je eens dat je dan volgens mij beter kunt doorsparen voor een wat duurder (en kwalitatief beter) palette.

  3. Ik heb zelf al genoeg oogschaduws, maar vind het palette die 20 euro ook niet echt waard. Jammer dat ze niet goed blenden, ik denk dat je voor dat geld veel mooiere oogschaduws kunt kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *