L’Oréal La Palette Glam

L’Oréal La Palette Glam

De laatste tijd heb ik vooral veel nude paletten laten zien die voor iedere dag perfect kunnen. Maar erg veel kleur vind je in die paletten niet terug. Speciaal voor de zomer komt L’Oréal met dit La Palette Glam oogschaduw palette op de markt. Een op het eerste gezicht kleurrijk palette met zomerse tinten, tenminste dat is wat ik denk als ik naar de verpakking kijk. Ik ben wel in voor wat meer kleur dus ik ging met dit palette aan de slag!

L’Oréal La Palette Glam

De verpakking ziet er leuk uit, lekker fris en vrolijk, echt zomers! Alleen van dichtbij vind ik het palette wat minder mooi. Het is namelijk een simpele stickers die op het doosje geplakt is. Van mij had de vormgeving daarom wel iets luxer gemogen, zeker voor de prijs die je voor het palette betaald. Voor de rest is het een stevig doosje dat goed sluit en makkelijk mee te nemen is.

L’Oréal La Palette Glam

Op de achterkant staat duidelijk aangegeven welke kleuren er in het palette zitten. Normaal klopt er niets van deze plaatjes, maar ik moet zeggen dat deze van L’Oréal goed aansluit op de daadwerkelijke kleuren die in het palette zitten. Hierbij kun je dus wel kijken of de kleuren je wat lijken of niet. Ook staat er duidelijk afgebeeld dat er nog een dubbele applicator in zit.

L’Oréal La Palette Glam

Omdat we op de achterkant al hebben kunnen zien wat er in het palette zit is het niet echt een verrassing meer. Maar toch sta ik versteld van de mooie kleuren. Het palette bevat zeker mooie kleuren die een beetje een koele ondertoon hebben, echte warme kleuren vind je niet terug in dit palette. Desondanks dat vind ik het echt een tof palette.

L’Oréal La Palette Glam

Het palette bestaat uit 10 verschillende kleuren die naar mijn mening prima met elkaar te combineren zijn. Je kunt voor een subtiele look gaan maar ook redelijk uitpakken met de donkere paarze en blauwe kleuren. Het is maar net waar je zin in hebt. Fijn vind ik ook dat er twee highlighters in zitten, vaak mis ik die in kleurrijke paletten. De oogschaduws hebben een hele zachte en beetje poederachtige structuur die meteen heel veel kleur afgeven.

L’Oréal La Palette Glam

In het doosje zit een dubbele applicator met daaraan een kwastje en een sponsapplicator. Zelf vind ik dit niet echt prettig werken in vergelijk met mijn eigen kwasten. Maar mocht je niets anders hebben dan kan het prima. Handig dat het er in zit voor degenen die dit wel gebruiken. Laten we gaan kijken naar de swatches!

L’Oréal La Palette Glam

Van links naar rechts zie je de eerste vijf kleuren, voor de highlighter moet je wel even goed kijken. De pigmentatie ziet er prima uit!

L’Oréal La Palette Glam

En dan de laatste vijf kleuren, die vind ik er ook prima uitzien, helemaal voor matte kleuren uit een drogisterij merk palette. Vaak vallen die kleuren tegen, maar hierbij vind ik het erg meevallen!

L’Oréal La Palette Glam

L’Oréal La Palette Glam

De kleuren behouden hun kleuren tijdens het aanbrengen en blenden, wel vind ik ze lastig blenden, het wordt namelijk heel vlekkerig zoals je bij mijn linker oog kan zien, dat vind ik wel jammer.

L’Oréal La Palette Glam

Ik vind het een leuk palette, weer eens wat anders met deze kleuren! Maar of ik het de hoge prijs van € 19,95 waard vind weet ik niet. Ik denk dat ik dan toch liever doorspaar voor een mooi Urban Decay of Too Faced palette of voor een goedkoper alternatief van Sleek, MUA of Make-Up Revolution ga. Wat jullie? Het L’Oréal La Palette Glam is een speciaal palette voor de zomer en nu te koop bij drogisterijen en bij bol.com waar het nu 2 + 1 gratis is op alle L’Oréal.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Chantalle
  16 augustus 2016 at 06:47

  Mooi palette! De prijs is inderdaad wel een beetje aan de hoge kant.

 • Reply
  chucky1012
  16 augustus 2016 at 06:50

  Dit is een echte musthave palette!
  Je hebt er zo een mooi ooglook mee gemaakt en de kleuren zijn zeer goed gepigmenteerd ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Vanessa
  16 augustus 2016 at 07:37

  Wauw, wat een kleurrijke en zomerse palette! Ik zou ze alleen niet snel kopen omdat ik de kleuren te weinig zou gebruiken. Ik draag eerder nude kleurtjes.

 • Reply
  Sandra
  16 augustus 2016 at 08:35

  Wat veel verschillende kleurtjes zeg! Al vind ik het palette toch niet zo heel bijzonder. Zeker als je de kwaliteit tegenover de prijs zet. Er zijn Sleek palettes die ook veel kleurtjes bevatten en die de helft goedkoper zijn.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  16 augustus 2016 at 09:10

  Leuk palette maar ik vind het pigment niet echt denderend..

 • Reply
  Susan
  16 augustus 2016 at 09:29

  Leuk palette, maar ik zou hem niet gauw aanschaffen! Ik hou meer van bruintinten :)

 • Reply
  femketje
  16 augustus 2016 at 09:49

  voor 20 euro zou ik het zelf niet scoren XD dan kun je beter 2 mooie sleek of revolution palettes halen met meer kleur :)

 • Reply
  rachel
  16 augustus 2016 at 10:28

  hmm ik zou hem eerlijk gezegd skippen, prijs te hoog voor de kwaliteit

 • Reply
  Maaike
  16 augustus 2016 at 10:53

  Ik vind dit palette er op het eerste oog mooi uitzien. Maar het zijn niet echt kleurtjes voor mij. Ben het ook net je eens dat je dan volgens mij beter kunt doorsparen voor een wat duurder (en kwalitatief beter) palette.

 • Reply
  Quinty
  16 augustus 2016 at 11:13

  Heel leuk palette, en een hele leuke ooglook heb je gemaakt!

 • Reply
  Nienke
  16 augustus 2016 at 11:16

  Ik heb zelf al genoeg oogschaduws, maar vind het palette die 20 euro ook niet echt waard. Jammer dat ze niet goed blenden, ik denk dat je voor dat geld veel mooiere oogschaduws kunt kopen.

 • Reply
  XXX
  16 augustus 2016 at 14:06

  Ze zijn helemaal niet zo super goed gepigmenteerd hoor ?

 • Reply
  XXX
  16 augustus 2016 at 14:07

  (Dit was een reactie op chucky1012)

 • Reply
  Kelly
  16 augustus 2016 at 15:00

  Inderdaad een prima palette, maar de prijs vind ik het ook niet waard.

 • Reply
  Mariska
  16 augustus 2016 at 20:57

  De prijs vind ik inderdaad wel wat hoog, Sleek heeft hele mooie paletten die goedkoper zijn. Toch vind ik het wel een leuk palette!

 • Reply
  Froukjelovesmakeup
  16 augustus 2016 at 22:11

  Leuk palette maar ik zou idd sneller voor Sleek gaan zoals je zegt. :) Nog goedkoper ook :D

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  18 augustus 2016 at 08:57

  Wat een leuke kleuren! Inderdaad een keer wat anders dan nude, haha. Mooie look heb je gemaakt!

 • Reply
  alexa
  19 augustus 2016 at 11:54

  Jammer dat de pigmentatie tegen valt daardoor zal ik m laten liggen ook dat je zegt dat ie lastig te blenden is en hij is nog best prijzig!

 • Reply
  Bianca
  21 augustus 2016 at 15:37

  Eindelijk eens wat kleur bij de gewone drogisterijmerken want dat eeuwige nude word je ook wel eens beu. Mooi paletje, alleen die prijs inderdaad.

 • Laat een reactie achter