Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Infallible Nail

 photo LOreal-Infallible-Nail1_zps42c3cbe5.png

Op Instagram waren jullie meer dan enthousiast over deze super gave lakjes van L’Oréal. Ze zien er wel eventjes iets anders uit dan een normale nagellak. Je zou bijna zeggen dat het een duo lipstick is! Het komt wel een beetje in de buurt, want het is een duo nagellak. Aan de ene kant de kleur en aan de andere kant een speciale topcoat waardoor de lak wel tot 12 dagen perfect zou moeten blijven zitten.

 photo LOreal-Infallible-Nail_zpsb3d01453.png

De L’Oréal Infallible Nail is er in totaal in Nederland in 14 verschillende kleuren – op de foto zie je er 13 maar ik heb een licht roze kleur niet -. Ze hebben allemaal een vrij basic en klassieke nagellak kleur met daarbij een bijpassende topcoat die de kleur intensiever moet maken en moet voorzien van een prachtige glans.

 photo LOreal-Infallible-Nail2_zpse9931dc9.png

Zo een grote staaf lakt natuurlijk niet heel erg handig dus je kunt de lakjes uit de huls trekken en daarna weer terug klikken. De L’Oréal Infallible Nail bestaat uit twee stappen:

Stap 1: De intense kleurpigmenten die in deze lak zitten zorgen voor een super dekking, de meeste lakken dekken daarom al met één laagje. Ook bevatten deze nagellakjes iets nieuws, namelijk flex-hars. Dit is speciaal ontwikkeld om de lak flexibel te houden en een sterke hechting aan de nagel te bevorderen. De nagellak verspreid zich heel makkelijk over de nagel heen en omdat het zo flexibel is gaat het chippen tegen!

Stap 2: De gel topcoat zorgt voor een intense kleur en glans van de nagels. Het is niet een echte gel topcoat wat je onder een lamp moet doen, maar het heeft wel hetzelfde effect.

 photo LOreal-Infallible-Nail3_zpse75cbc89.png

Het kwastje is lang en heeft een perfect afgeronde onderkant zodat je er echt heel erg makkelijk en netjes mee kan lakken. De nieuwe formule merk ik meteen. De lak is lekker dun en lakt heerlijk, maar vaak met een dunnere lak trekt het snel in de lijntjes en dat doet deze lak niet, hij bind zich meteen aan je nagel zonder zich nog te verplaatsen. Ook is hij snel droog waardoor je er meteen met de topcoat overheen kan. De lak dekt inderdaad erg snel, je hebt eigenlijk maar 1 laagje nodig met de meeste lakken. Vaak heb ik wel twee laagjes aangebracht maar de intensiteit bleef hetzelfde, ik raad je dus gewoon aan 1 laagje te gebruiken van deze lak!

 photo LOreal-Infallible-Nail16_zps83a98a06.png

Fuschia For Life, een prachtige kleur roze die lekker van je nagels af knalt!

 photo LOreal-Infallible-Nail17_zpsbec1061e.png

Always A Lady, een klassieke donker rode kleur voor de echte dame.

 photo LOreal-Infallible-Nail6_zps21c309a7.png

Girls Éternel, een nude kleurige lak die naar het grijze neigt met een subtiele grijze shimmer.

 photo LOreal-Infallible-Nail5_zps5b164fb4.png

Stay Nue, een lieve peachy kleur met een subtiele zilveren shimmer.

 photo LOreal-Infallible-Nail10_zps116c3780.png

Iconic Indigo, een wat ander lakje dan de rest met zijn shimmer finish, maar wel erg tof!

 photo LOreal-Infallible-Nail13_zpsb98f1033.png

Orange Extréme, ik hoop dat Oranje het over een paar weken net zo extreem goed doet als deze lak!

 photo LOreal-Infallible-Nail11_zpsf3103593.png

Keep Magenta, een prachtige roze kleur, mijn favoriet!

 photo LOreal-Infallible-Nail12_zps0c440a3a.png

Forever Mink, ik hou van nude kleuren en deze vind ik ook echt fantastisch!

 photo LOreal-Infallible-Nail15_zpscc1d451b.png

Petale Revival, de enige lak die niet dekt met twee laagjes, maar ik had ook niet anders verwacht. Een prachtige kleur voor nude nagels.

 photo LOreal-Infallible-Nail14_zps8a5ca967.png

Forever Burgundy, een klassieke donker rode lak, what else can I say?

 photo LOreal-Infallible-Nail8_zps901e1d1e.png

Double-Entendre, ook weer echt een klassieke rode kleur maar iets knallender!

 photo LOreal-Infallible-Nail7_zps1cda99ec.png

Timeless Taupe, volgens mij is dit inderdaad echt een tijdloze kleur, je ziet hem altijd terug komen!

 photo LOreal-Infallible-Nail9_zps25bef807.png

Océan Infini, de oceaan blauwe kleur blijft altijd een mooie en klassieke kleur!

 photo LOreal-Infallible-Nail4_zps579a7800.png

Ik ben enthousiast over de lakken, ze blijven echt inderdaad beter zitten dan een normale lak en de dekking vind ik ook geweldig. Fijn is dat de lak vrij snel droogt dat je daarna snel de topcoat kan aanbrengen, want als ik aan iets een hekel heb ik het wachten tot dat de topcoat er eindelijk over heen aangebracht kan worden. De lakken zijn vanaf juni verkrijgbaar bij de drogisterijen en parfumeriën voor € 10,99.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

54 reacties

 1. Océan Infini en Keep magenta zijn hele mooie kleuren, daar houd ik van! Vindt de finish op de nagels echt heel mooi. Glanzen goed! Blijft het ook echt 12 dagen zitten?

 2. Het enige wat ik eigenlijk wil weten is of ze inderdaad 12 dagen meekunnen en dat staat er niet in, wel jammer. Verder super foto’s als altijd.

 3. Ik ben ook wel benieuwd of ze effectief 12 dagen blijven zitten…? Mooie kleurtjes zitten er tussen hoor!

 4. er zitten erg mooie kleuren tussen! alleen zulke kleuren zijn ook wel te vinden bij andere merken en ik vind deze best wel duur. ook vind ik dat de topcoat niet echt iets toevoegt. de kleur word iets anders en het blijft wel langer zitten, maar dan gebruik ik liever een laagje gellak onder mijn nagellak. de foto’s zijn wel echt prachtig!!!

 5. Wat een mooie kleurtjes zeg!! Die peachy kleur is echt mijn ding, niet te opvallend, maar wel mooi!!

 6. Ik vind de kleurtjes erg leuk, maar niet bijzonder. Forever Mink is mijn favoriet! Ben wel erg benieuwd naar de houdbaarheid, helaas nog geen blogger gezien die daar iets over vermeld. ‘Goed blijven zitten’ doet mijn nagellak ook met de Essence Better Than Gel Nails Topsealer en dat is een stuk goedkoper. ;)

 7. Ik vind het wel een leuk concept, als het echt werkt ben ik zeker wel benieuwd. Je nagels glansen wel erg mooi. Had wel iets meer pastelkleurtjes willen zien, maar aan de andere kant zijn dit waarschijnlijk wel goede basis kleuren.

 8. ik had ze net al bij iemand anders gezien, maar bij jou vind ik ze nog mooier!! wat heb jij mooie nagels zeg!! een hele fijne review!

 9. Een mooie nude kleur die lang blijft zitten lijkt me ideaal op momenten dat je een aantal dagen je nagels niet gaat kunnen lakken. Ik denk dat ik Stay Nue ga halen :)

 10. Heb de lak er nu drie dagen op zitten, maar begint al slijtrandjes te vertonen hoor! Dat ga ik nooit 12 dagen redden! Wel fijne lak en mooie glans.

  1. Correctie….. De randjes slijten snel, dat klopt. Maar verder blijft het zeker 10 dagen heel mooi, ook de glans! Ik moet het eraf halen omdat ik “uitgroei” krijg, hahaha!

  1. Hier liggen ze bij de ene Etos in de bak, bij de andere niet en verder nergens te krijgen (niet bij Kruidvat, Douglas etc) raar he! Maar ik ben fan hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *