Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation6_zpsnpplbydp.png

L’Oréal komt met een nieuwe foundation waar ik super nieuwsgierig naar ben, want dit is namelijk een foundation die enorm geschikt is voor de vette huid. Wellicht kennen jullie de Infallible foundation al, maar dit is een nieuwe variant daarop. De oude variant is geschikt voor de normale tot droge huid en deze Infallible 24H Matte is speciaal voor de normale tot vette huid. Ik ben heel benieuwd en test deze natuurlijk graag uit!

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation1_zpsot9pcgbz.png

Een matterende foundation geeft vaak een masker effect en dat willen we niet, maar wel een mooi mat gezicht gedurende de dag. L’Oréal belooft met deze nieuwe foundation een aantal dingen die me heel erg blij maken:

 • makkelijke applicatie
 • verdeelt zich makkelijk over de huid
 • een vloeibare en lichtgewicht textuur
 • 1/3 water
 • volgt de gezichtscontouren als een tweede huid

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation3_zpsnxpwgggm.png

Een matte foundation is vaak aan de dikke kant waardoor het er al snel als een masker uitziet als je aanbrengt op je gezicht. Maar deze foundation belooft dat niet te doen, gelukkig. Achter op de verpakking vind je nog wat handige weetjes en tips, leuk dit heb ik eigenlijk nog nooit eerder gezien. De verpakking geeft aan dat het een middelmatige textuur heeft en een hoge dekking. Handig dat je dat zo even op de achterkant van het product kan checken. Want zelf zoek ik altijd foundation met een lichte textuur en middelmatige dekking. Ook de finish is aangegeven wat het matte is en hoe je het product het beste kan aanbrengen.

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation4_zpsw747nnra.png

Verder hebben we nog een hele waslijst aan ingrediënten. Er zitten vrij veel siliconen in, zelf heb ik daar geen problemen mee of last van maar ik weet dat sommige mensen hier niet zo goed tegen kunnen. De tube heeft trouwens een inhoud van 35 ml, dat is meer dan normaal, normaal heeft een foundation een inhoud van 30 ml!

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation2_zpskw0xqzcm.png

Maar deze foundation doet meer dan wat ik net alleen opsomde, dat ging alleen over de textuur van deze foundation. Er staat niet voor niets op het een 24 uur houdende matte foundation is. Hoe doet deze foundation dat dan? Deze foundation bevat het ultra-absorberende mineraaltechnologie Perlite. Perlite – een Vulkanisch mineraal – werkt als een microsponsje dat vervolgens supersnel het opgenomen vocht weer verdampt. Het is in staat om tot drie keer zijn eigen gewicht in water te absorberen! Maar niet alleen het vocht neemt Perlite op, ook het talg!

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation_zpswddwicdt.png

Ook maakt deze foundation gebruik van de Colorprotect technologie. Dit gebeurt met stervormige polymeren die eruit zien als kleine parasolletjes op de huid. Ze zorgen voor een flexibel laagje rondom de huid om deze te beschermen. Hierdoor is de foundation ook waterproof en is bestand 10 minuten onder water te zijn en natuurlijk tegen een regenbuitje. Intensief sporten en zweten overleeft hij tot 30 minuten en 30 minuten in een sauna zitten moet hij ook aankunnen! Ik heb dit even getest, het miezerde buiten toen ik naar de stad fietste, thuis aangekomen zat mijn foundation er nog perfect op!

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation7_zpsqeqtzfp3.png

De L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation heeft een handige tube verpakking waar je gemakkelijk in kan knijpen om er product uit te krijgen. Het kleine mondje zorgt voor een gedoseerde uitgave van foundation en werkt makkelijk. Een geslaagde verpakking dus als je het aan mij vraagt.

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation8_zpspruzykqb.png

De foundation aangebracht op mijn hand. Dit is de kleur 11 Vanilla. Zoals de verpakking al aangaf is het een foundation met medium textuur en daar ben ik het mee eens. Het is geen dunne maar ook geen dikke foundation, gewoon een mooie vloeibare foundation.

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation9_zpsioa97uo6.png

En inderdaad, hij smeert makkelijk uit maar je ziet wel dat het een dekkende foundation is met een mat effect. Op mijn hand ziet hij er stiekem toch een beetje maskerachtig uit, ik ben heel benieuwd wat het zo meteen op mijn gezicht gaat doen.

De L’Oréal Infallible 24H Matte foundation is er trouwens in zes verschillende kleuren:

 • 11 Vanilla
 • 13 Beige Rose
 • 20 Sand
 • 24 Beige Doré
 • 30 Honey
 • 32 Amber

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation10_zpsx4k5u2oe.png

Mijn gezicht zonder enige make-up.

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation11_zpsfln1hxyt.png

Hier heb ik de L’Oréal Infallible 24H Matte foundation aangebracht in de kleur Vanilla. Dit is de lichtste kleur die verkrijgbaar is in Nederland. Voor mij is het de perfecte match, maar ik heb niet echt een hele bleke huid. Heb je dat wel, dan gok ik dat deze foundation te donker voor jou is.

Maar dan natuurlijk de eerste indruk, ik was blij verrast. Deze foundation brengt heerlijk aan en werkt ook nog eens makkelijk uit. Hij matcht perfect bij mijn huidskleur en is eens niet oranje of geel! En waar ik bang voor was op mijn hand, zie je helemaal niets van terug op mijn gezicht. Het ziet er ontzettend mooi en egaal uit! Wel beloofd de foundation een heftige dekking te geven, dit vind ik niet. Het is meer een medium dekking, ik ken foundations die een heftigere dekking hebben.

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation12_zpsjmdlvfa8.png

Mijn gezicht met alle make-up. Ik typ dit bericht aan het eind van de dag en mijn foundation zit er wonder boven wonder nog bijna perfect uit, ik sta echt perplex! Hij is niet meer mat, maar ik heb nu een hele gezonde glow over mijn gezicht. Met andere foundations heb ik nu echt al een hele vette t-zone. Wel hoopt de foundation nu wat op bij de huid tussen mijn wenkbrauwen, maar daar heb ik vrede mee. Ik kan vrij weinig negatiefs zeggen over deze foundation, ik vind het geweldig!

 photo LOreacuteal Infallibe 24H Matte Foundation5_zpsz8kgodcj.png

Dit is echt een foundation naar mijn hart, hij brengt makkelijk aan, het is de perfecte kleur en blijft met mijn vette huid ook nog eens goed zitten! Natuurlijk is het geen 24 uur blijvend effect, maar dat hij overdag overleefd vind ik al een hele prestatie! Heb je dus zoals mij ook een vette huid, probeer deze foundation dan eens! De L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation is vanaf maart te koop voor € 15,99 bij drogisterijen en parfumerieën.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

 1. Wauw, wat geweldig dat je eindelijk een goede foundation gevonden hebt die goed blijft zitten! Voor de winter is deze kleur waarschijnlijk te donker voor mijn huid, maar voor de zomer is hij misschien wel goed! Het lijkt me een hele fijne foundation :) x

 2. Wat fijn dat deze foundation zo goed voor je werkt! Zelf heb ik geen vette huid, dus ik denk dat ie voor mij dan niet zo geschikt is. De verpakking vind ik trouwens heel mooi en ook weer eens wat anders. ;)

 3. Dat klinkt erg positief! Zelf heb ik de andere variant en die vind ik ook zo fijn. Alleen jammer dat ook die andere net te donker is in de lichtste kleur. Het kan nog nét, maar het had lichter gemogen.

 4. Nu ben ik wel heel benieuwd geworden naar deze foundation. Hij ziet er wel heel mooi uit op je huid. Ik twijfel of de kleur zou goed zijn voor mijn huid :-) x

 5. Die moet ik ook proberen! Ik heb namelijk ook een vette huid. Hij dekt zo te zien ook erg goed. Ik denk altijd zomaar dat foundation uit een tubetje minder dekkend is dan een gewoon glazen flacon. Heel stom, slaat nergens op haha.

   1. Als ik me niet vergis heb jij ook nc15. Je hebt bijna altijd de lichtste kleur foundation (die soms nog te donker zijn) dus lijkt me sterk dat jij nc30 hebt.

 6. Dit klinkt goed! Ik heb nog een aantal foundations liggen, maar daarna is deze het volgens mij waard om te proberen

 7. Nu ben ik er wel heel erg benieuwd naar geworden! Ik heb ook last van een vette huid en foundation blijft bij mij nooit de hele dag zitten. Ik weet zeker dat ik deze ga proberen in maart!

  1. dat is het zeker, ik ben zo verbaasd over deze foundation
   na jaren van alle soorten foundations geprobeerd te hebben, ook hele dure, is dit eindelijk de foundation die echt doet wat het zegt, ik heb een hele vette huid, maar hij blijft echt van sochtends vroeg tot savonds laat heel goed op zitten, geen hele vette huid meer
   zefs douchen overleeft hij, voor mij geen andere meer

 8. Wat fijn dat je een foundation hebt gevonden die zo goed voor je werkt! Ik heb een nogal droge en lichte huid dus voor mij gaat deze in elk geval niet werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *