Zoek
Sluit dit zoekvak.

L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

Op dit moment gaat deze foundation viral op social media. Heel TikTok en Instagram is in de ban van deze foundation. De nieuwe L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation geeft een geweldige dekking en blijft ook nog eens heel erg goed zitten, dat allemaal voor een poeder foundation. Je begrijpt, mijn interesse was gewekt en ik bestelde deze foundation online. Tijd voor een review.

L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

Wat belooft de L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation?

De L’Oréal Infaillible foundation is geen onbekende. Een aantal jaar eerder lanceerde L’Oréal de eerste Infaillible foundation in vloeibare vorm en ik was meteen fan. Ik denk dat ik wel twee tubes van deze foundation heb opgemaakt (lees hier de L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation review).

De L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation is een lichtgewicht foundation in poedervorm die een matte finish aan je huid geeft. De foundation belooft een volledige dekking te geven zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. De formule zorgt er ook voor dat je huid nog kan ademen waardoor je tot 24 uur lang van een perfecte egale huid kan genieten. Daarnaast belooft de foundation ook nog waterproof te zijn en laat geen vettige laag achter.

L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation
L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

De L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation zit in een handig doosje met bovenop de foundation zelf en aan de onderkant kun je hem open klappen waar het sponsje zit. Ik raad je trouwens wel aan de foundation met een spons aan te brengen want met een kwast wordt het één grote bende. Dit omdat de foundation heel zacht is en door de haren van de kwast je super veel losse poeder krijgt. De foundation bevat 9 gram, wat ik persoonlijk niet heel erg veel vind. Zeker niet gezien hij zo snel losse poeder afgeeft waardoor die vrij snel op raakt.

L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation kleuren

In de Nederlandse winkel is deze foundation helaas nog niet te koop. Ik dacht eerst van wel, maar nergens kan ik hem vinden. Gelukkig kun je hem wel gemakkelijk via Boozyshop bestellen en in Duitsland is hij ook te koop mocht je daar in de buurt wonen. L’Oréal heeft gelukkig een breed aanbod qua kleuren:

  • 20 Ivory – Lichte huid, roze ondertoon
  • 120 Vanilla – Lichte huid, warm gele ondertoon
  • 130 True Beige – Lichte huid, neutrale ondertoon
  • 140 Golden Beige – Lichte huid, warme ondertoon
  • 180 Rose Sand – Medium huid, rozige ondertoon
  • 220 Sand – Medium tot donkere huid, neutrale ondertoon
  • 245 Golden Honey – Medium tot donkere huid met gele ondertoon
  • 260 Golden Sun – Medium tot donkere huid met warm gele ondertoon

Ik vind het altijd best spannend een foundation online te kopen omdat ik niet de kleur in het echt kan zien. Gelukkig stond er bij Boozyshop een duidelijke uitleg bij en besloot ik de kleur 120 Vanilla te bestellen. Dit bleek voor mij de juiste match te zijn.

L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation
L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation swatches

Zoals ik al zei is de foundation heel zacht en laat het ontzettend makkelijk poeder los. Met een kwast werd het echt een smeerboel, overal lag losse poeder. Ik raad je dan ook aan de foundation met een sponsje aan te brengen. Het bijgeleverde sponsje werkte voor mij prima. Een kwast werkt trouwens ook goed, maar daarna moet je nog wel even de ondergrond schoonmaken.

L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

Mijn gezicht zonder make-up.

L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

Mijn gezicht met alleen de L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation. Zoals je kan zien dekt de foundation inderdaad super goed en is al het rode uit mijn gezicht verdwenen. Ik ben enthousiast!

L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

Mijn gezicht met de rest van mijn make-up.

Ik moet zeggen, ik ben onder de indruk. De foundation dekt heel goed en ziet er natuurlijk uit. Tenminste, als je geen droge huid hebt. Door de kou heb ik onder mijn ogen een klein stukje droge huid met velletjes zitten en daar zie je wel heel erg goed de foundation zitten. Ik denk dat deze foundation dus niet geschikt is voor een droge huid met veel velletjes, dat gaat er heel onnatuurlijk uitzien.

Voor de rest gaat deze foundation heel erg goed samen met mijn vette huid. Ik blijf zeker een langere tijd glansloos in vergelijk met een gewone foundation. Helaas is mijn vette huid wel zo hardnekkig dat ik aan het eind van de dag wel weer glim.

L'Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

Ik snap de hype op TikTok wel, het is echt een hele fijne foundation en blijf hem zeker gebruiken. Maar ik vind hem niet heel bijzonder in vergelijk met andere poeder foundations. Wat mij betreft hoef je hiervoor niet naar de winkels te rennen en al je andere foundations aan de kant te gooien. Als je wel een goede nieuwe poeder foundation zoekt kan ik je hem zeker aanraden.

Helaas is de L’Oréal Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation nog niet in de Nederlandse winkels te koop. Tot die tijd kunnen we hem online voor € 19,95 bij Boozyshop kopen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. oh je moet wel een gemengde of iets vettere huid hebben, maar dan dekt die wel echt super! er komen zelfs filmpjes op instagram voorbij.. ziet er wel echt goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *