Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: L’Oréal Glotion – natural glow enhancer

L'Oréal Glotion

De make-up trend van dit moment, glans en kleur! Je kunt je voorstellen dat nieuwe L’Oréal Glotion dan ook echt een schot in de roos is. We gingen al helemaal los met de tanning drops, maar nu hebben we ook een crème die je een prachtige kleur en glans geeft. De L’Oréal Glotion schijnt ook nog eens een dupe te zijn van de bekende Drunk Elephant D-Bronzi Drops, alleen dan veel goedkoper. Goed, ren snel naar de Etos, want de L’Oréal Glotion is eindelijk in Nederland te koop!

L'Oréal Glotion

L’Oréal Glotion laat je huid stralen

De nieuwe L’Oréal Glotion schijnt de ultieme glow enhancer voor een natuurlijke, stralende huid te zijn. Het geeft de huid 24 uur hydratatie en is een formule die de natuurlijke glow van je huid versterkt. De L’Oréal Glotion geeft je huid direct en langdurig een mooie glow, zodat je huid straalt.

In de formule zitten parelachtige deeltjes die het licht reflecteren en zorgen voor een prachtige glow. Daarnaast is de formule verrijkt met glycerine en sheaboter, wat zorgt voor de nodige hydratatie van je huid. Hierdoor ziet je huid er niet alleen gezond en fris uit, maar straalt het ook nog meer.

L'Oréal Glotion

De L’Oréal Glotion is multifunctioneel product en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Breng het alleen aan voor een mooie glow over je hele gezicht, of breng het aan over je make-up als highlighter op specifieke delen van je gezicht, zoals je jukbeenderen, neus of binnenste ooghoeken. Daarnaast kun je het ook op je lichaam aanbrengen, bijvoorbeeld op je decolleté en schouders, voor een stralende glow. Het kan zelfs onder je make-up worden aangebracht voor een zachte glow. Kortom, je kunt er alle klanten mee op! Daarnaast is de Glotion in vier verschillende tinten zodat je ook nog een een kleurtje of schaduw aan je huid kan toevoegen.

De niet vette, niet comedogene formule is dermatologisch getest en geschikt voor een gevoelige huid. Het is de perfecte toevoeging aan je dagelijkse make-uproutine, waarbij slechts een paar druppeltjes van dit product voldoende zijn voor een prachtige look. Laat je huid stralen met Glotion en geniet van een natuurlijke, gezonde gloed gedurende de hele dag.

L'Oréal Glotion

Verschillende kleuren L’Oréal Glotion

Om de perfecte look te maken is de L’Oréal Glotion in vier verschillende tinten:

  • 901 Fair Glow
  • 902 Light Glow
  • 903 Medium Glow
  • 904 Deep Glow

De kleuren 901 Fair Glow en 902 Light Glow zijn echt kleuren om je gezicht mee op te lichten, deze zijn dus perfect te gebruiken als highlighter of een glans aan het hele gezicht te geven. Wil je wat meer kleur, schaduw of diepte creëren? Dan zijn de kleuren 903 Medium Glow en 904 Deep Glow daar zeker geschikt voor!

L'Oréal Glotion
L'Oréal Glotion

Mijn ervaring met de L’Oréal Glotion

De L’Oréal Glotion is een hele romige en fijne structuur crème die heel gemakkelijk aanbrengt op de huid. Hij is inderdaad niet vettig en droogt snel in waardoor het geen plakkerig laagje op de huid achterlaat. Het brengt super gemakkelijk aan met de vingers en smeert makkelijk uit. Ik breng de linker kleur, 903 Medium Glow aan op het hele gezicht en 902 Light Glow op mijn wangen, neus en cupidoboog. Het laat inderdaad echt een prachtige glow achter op de huid.

Hier kun je heel goed zien wat het met mijn huid doet. Links draag ik geen make-up en rechts de light en medium glow. Je ziet heel goed dat mijn huid meer kleur heeft gekregen en een prachtige glow, ik vind het echt een heel mooi effect. Alleen ik zie ook meteen een minpunt, de glans accentueert ook mijn grove poriën die je nu vrij goed ziet, dat vind ik wel jammer. Maar al met al is deze review zeker positief en vind ik het echt een fijn product.

L'Oréal Glotion

Verkrijgbaarheid L’Oréal Glotion

De L’Oréal Glotion is voor € 15,99 exclusief te koop in Nederland bij de Etos. In totaal zijn er vier verschillende kleuren, maar de Etos waar ik was had maar twee kleuren L’Oréal Glotion. De L’Oréal Glotion is ook te koop bij verschillende webshops, maar daar zijn ze wel een stuk duurder. Hebben jullie deze L’Oréal Glotion al getest?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *