Search
Close this search box.

L’Oréal Gekleurde Miss Manga Mascara

 photo Gekleurd_zps5157c8f2.png

De Miss Manga mascara van L’Oréal kennen we al een tijdje maar deze gekleurde mascara’s liggen vanaf nu ook in de winkels. Vorig jaar begon de hype met de gekleurde mascara’s maar ook dit jaar kunnen ze nog prima. Juist nog heel goed, want veel merken komen dit voorjaar nog met gekleurde mascara’s op de markt. Ik was al fan van de gewone zwarte variant dus ben erg benieuwd wat ik hiervan ga vinden!

 photo Gekleurd2_zps36c0761b.png

Eigenlijk is het een trend uit de jaren ’60, dat er lekker uitgepakt mag worden met mascara. Lekker veel volume en een onweerstaanbare oogopslag. Vaak gebeurde dit met een veilige zwarte kleur, maar het is juist veel leuker er een heftige kleur aan te koppelen. Veel zie je nu de blauwe en paarse tinten terug komen en daar heeft L’Oréal ook voor gekozen. Want het is duidelijk, wimpers moeten de hoofdrol gaan spelen in onze make-up het komende seizoen!

 photo Gekleurd3_zpsc7df3ad7.png

De mascara is echt super fijn, dat wisten jullie al wel want van de zwarte variant ben ik echt fan. Ook deze heeft het buigende borsteltje, maar stiekem zie ik daar niet echt de meerwaarde van in. Het bortsteltje is echt geweldig en maakt de meest lange en volumineuze wimpers die je je maar kan bedenken. Wel jammer vind ik dat de zwarte variant een beetje gaat vlekken gedurende de dag. Dat doet deze ook wel maar het is haast niet zichtbaar. Laten we naar de swatches gaan kijken.

 photo Gekleurd4_zpsb5a5e6b8.png

Mijn wimpers zonder enige make-up.

 photo Gekleurd5_zpsa48ab05b.png

Tropical Violet is mijn favoriete kleur, je ziet haast niet dat het paars is maar het heeft wel een mysterieuze kleur, dat vind ik juist heel tof. Mijn wimpers zijn prachtig lang en hebben een mooie paarse gloed.

 photo Gekleurd6_zps29755acb.png

Electric Blue, een prachtige kobalt blauwe kleur. Ik vind hem erg mooi bij mijn groen/bruine ogen staan. Met een gepaste look maakt het je make-up helemaal af!

 photo Gekleurd7_zps63c79156.png

Pop Turqouise, een kleur die ik zelf wat minder mooi vind staan. Hij staat niet echt goed bij de kleur van mijn ogen, maar wellicht bij een andere kleur wel weer heel mooi. De kleur is echt ontzettend goed gepimenteerd en knalt echt van je wimpers af.

 photo Gekleurd1_zps9ec49c3c.png

Ik vind de gekleurde mascara trend nog steeds heel erg leuk, maar naar mijn idee is het wel iets voor het einde van de lente of de zomer, dan vind ik het gewoon leuker en frisser staan. Misschien zijn ze er dus toch nog een beetje te vroeg mee. Maar aan de andere kant kan het een mooie blauwe of paarse smokey eye wel helemaal afmaken. De mascara’s zijn in ieder geval nu al in de winkels te koop voor € 14,99. Vinden jullie de gekleurde mascara’s een geslaagde trend?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. wow jezus die blauwe is geweldig, dat ga ik wel een keer proberen.. ik kwam al bij dit artikel met de intentie om te schrijven: is dit nog niet uit.. maar ik vind die wel gaaf voor feestjes enzo!

  2. ik heb al blauwe en paarse mascara die ik ook nog regelmatig gebruik trouwens,maar ik vind de lichtblauwe ook wel lekker knal dus ik denk dat ik die ga kopen.

  3. Ik zag je vanmiddag fietsen!! Ik stond bij de bushalte te wachten met mijn vriendinnen maar ik durfde je niet aan te spreken haha :)

      1. Ja die bushalte bij dat bruggetje, weet niet precies hoe die heet. Haha ja zal ik de volgende keer doen!!! Je bent een van mn favoriete youtubers!

  4. ik was laatst op zoek naar de paarse en er werd mij verteld dat het alleen afgelopen zomer een trend was….wat ik een onzin vind want ik vind het ’s winters ook leuk, dus ik ben helemaal heppie dat de kleurtjes er weer zijn en geloof maar van yes dat de violet straks bij mijn stash zit ;)

  5. Heb zelf de turquoise en electric blue uitgeprobeerd , super echt een succes zowel voor overdag als met feesten en geen klonten te zien plus het gewenste volume !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *